פורסם 2003 ביולי 622 שנים אם ההבטחה הגראפית של השנה אצלכם היא דום3 שימו לב למשחק הבא, קוראים לו CRYFAR והוא יוצא ברבעון הרביעי של השנה.הינה תמונות:
פורסם 2003 ביולי 622 שנים לא ראית תמונות של דרגון אמפייר נכון?המנוע למקומות פתוחים הכי טוב שיש כיום לפי דעתיהוא משתמש ביוצר פרקטלים במקום בטקסטורות סטטיותכך שהקרקע והעננים נראים מציאותיים להחריד
פורסם 2003 ביולי 622 שנים לא ראיתי תמונות של דרגון אמפייר נכון?המנוע למקומות פתוחים הכי טוב שיש כיום לפי דעתיהוא משתמש ביוצר פרקטלים במקום בטקסטורות סטטיותכך שהקרקע והעננים נראים מציאותיים להחריד ונחש מי רשום לבטא שלו? ;D
פורסם 2003 ביולי 622 שנים הרקע של העננים ניראה טוב וכמעט אמיתיגם העצים בצד שמאל נראים די מציאותיים...דרך אגב, עם איזה כרטיס מסך אתה משחק במשחק הזה? ניראה לי משהו חלש...
פורסם 2003 ביולי 622 שנים ונחש מי רשום לבטא שלו? ;Dכבר שנה וחצי אני רשום לבטא שלו....אמרו סתיו 2002...אני רשום לכל ביטא אפשרית ובנתיים כולם חוץ מאיב אונליין דחו אותי...יש לי תחושה שזה קשור לעובדה שאני מישראלאנחנו הרי נמצאים ברשימה השחורה של הזיופים
פורסם 2003 ביולי 622 שנים רק HL2 משתווה לסרטים של המשחק הזה. יש לזה את התאורה של דום 3 ואת הפיזיקה של HL2...
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר מצטער מישומה הוא עשה לי פעולה לא חוקית כהעלתי את התמונות אז חשבתי שזה לא עלה, הינה עוד תמונות:
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר הרקע של העננים ניראה טוב וכמעט אמיתיגם העצים בצד שמאל נראים די מציאותיים...דרך אגב, עם איזה כרטיס מסך אתה משחק במשחק הזה? ניראה לי משהו חלש...אני לא משחק בזה כי זה עדיין לא יצא..... רק מראה תמונות.ד"אחיפשתי דרגון אמפיירס ואם אותו משחק שראיתי אם זה מה שאתה מתכוון אז אין בכלל מה להשוות, העננים ותפאורה עשויים יפה, אבל האנשים ניראים כמו משולשים והדשא נראה כמו תמנות דו מימדיות שהדביקו.פה יש לך רייל טיים שדינג, גראפיקה לא ליניארית, וטקסטורה ברזולוציה גבוהה ועומק צבע גבוהה....יאיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.