פורסם 2009 בינואר 416 שנים היי,אני קונה את הלוח הזה: Gigabyte GA-MA78GM-S2Hhttp://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2814ויש לי 2 שאלות:1) כתוב באתר שלהם: Supports next generation of 45nm AMD Socket AM3 processorsמה הכוונה ? שייצאו מעבדי AM3 הלוח הזה יתמוך בהם? כלומר אוכל לקנות בעתיד מעבד AM3 ולהרכיב אותו על הלוח הזה?2) אני אוכל לחבר 2 מסכים למחשב ולעבוד עליהם במקביל?תודה!
פורסם 2009 בינואר 416 שנים 1. הוא יתמוך במעבדים ספציפים בתושבת הAM3..2. כן..אבל כמו שצייני רק מעבדים ספציפים..
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר 1. הוא יתמוך במעבדים ספציפים בתושבת הAM3..2. כן..אבל כמו שצייני רק מעבדים ספציפים..1. תודה.2. שאלתי אם אפשר לחבר 2 מסכים למחשב... איך זה קשור למעבדים ספציפיים? אשמח להסבר.תודה
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר תודה!! איך בדיוק זה עובד? (שמחברים 2 מסכים לאותו מחשב...) יש איזה תוכנה שמנהלת את העניין הזה? אם אני מזיז את העכבר הוא עובר בין 2 המסכים?
פורסם 2009 בינואר 416 שנים את כל ההגדרות אתה קובע בדרייבר..אם אתה רוצה הרחבה של שולחן העבודה או שיכפול וכו.. ;D
פורסם 2009 בינואר 416 שנים מחבר את כל ההגדרות אתה קובע בדרייבר..אם אתה רוצה הרחבה של שולחן העבודה או שיכפול וכו.. ;Dבדריבר של הלוח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.