פורסם 2009 בינואר 416 שנים היייש לי מפרט מעבד - אינטל 6320 מהירות 1.8לוח אם - GA-965P-S3 rev. 3.3קירור מעבד - ARCTIC COOLING V7 חדש לגמריזיכרון - 2 GB OCZ אם חשובים המהירויות אני יכול להוסיףאם כרטיס המסך חשוב אני יכול להוסיף אותוזו פעם ראשונה שלי שאני עושה אוברקלוקינג כרגע טמפ מעבד 20 מעלות ללא אוברקלוקינגעד כמה אני יכול להגיע עם קירור הזהמה ההגדרות בביוס או שעדיף להתקין את התוכנה של לוח האם ומשם לעשות אוברקלוקינג
פורסם 2009 בינואר 416 שנים 1. תציין מה התדר של הזיכרונות ואיזה כרטיס מסך יש לך..וספק כוח.2. תמדוד טמפ' עם REAL TEMP או CORE TEMP..ותריץ בדיקת מאמץ עם OCCT או PRIME95..תראה מה טמפ' המקסימלית..4. והדגם של הקירור שציינת..לא ממש קיים..התכוונת לFREEZER 7 PRO ?
פורסם 2009 בינואר 516 שנים מחבר אני משתמש בכרטיס זיכרון GEFORCE 8800 OCספק כוח 500 W אמיתי לא זוכר שם כרגע אם חשובאני אבדוק וארשוםב-CORE TEMP הטמ היא 20 מעלות כמו שרשמתי קודםולגבי קירור מעבד זה באמת מה שרשום עליושאלתי היא: איך עושים אוברקלוק בפעם הראשונה בחיים תדרים מתחים וכועד כמה אפשר להגיע עם המעבד שברשותי
פורסם 2009 בינואר 516 שנים תקרא את המדריך שבאתר.ואף אחד לא יכול להגיד לך בדיוק עד איפה תגיע.. תנסה ותיראה.בכל מקרה, לפי דעתי עד סביבות ה 2.5-3, למעבד שלך יש מכפלה נמוכה יחסית ולכן יהיה לך דיי קשה...
פורסם 2009 בינואר 616 שנים מחבר עוד שאלה רציתי לשאול יש אפשרות דרך תוכנה של לוח האם לעשות אוברקלוק די עדיף מאשר הביוסנ.ב. חיפשתי את המדריך ולא מצאתי - אפשר מידע איפה למצוא
פורסם 2009 בינואר 616 שנים OC דרך תוכנה לא מומלץ..שכן הוא די מוגבל..ולא יציב...והנה המדריך..http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/כמו כן אתה מוזמן לעיין בסטיקי של הפורום..אם משהו לא מובן שאל כאן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.