עבור לתוכן

יש איזשהו אתר שאוכל להפנות אליו ערבים נזעמים מרחבי הרשת?

Featured Replies

פורסם

1. אתה לא שומע בחדשות קריאות של JESUS ACBAR אלא AHMAD ACBAR וזה בגלל שמי שהוא קיצוני זה בעיקר מוסלמים.

2. אמרתי קיצונים. לא דיברתי על כולם

3. וכן לולא הרדיקליות של האיסלאם לא היינו מגיעים למקום הזה. לא זכור לי יהודים שהתחילו לחטוף חיילים ערבים, להתפוצץ בתוך אוכלוסייה אזרחית ולירות על אזרחים מתוך כוונה תחילה.

אל תשכנע אותי למה התקיפה הזאת טובה בבקשה,

תחסוף ממני את ההטפות.

אני אמרתי שוואפה סולטן היא לא דוגמא טובה לתת לערבי נזעם שרוצה לדעת

למה אנחנו תוקפים בעזה.

אם כבר עדיף להפנות אותם לסרטוני הסנאף שאני רואה יומם וליל בפייסבוק

תחת הכותרת "why we fight"(יש שם תמונות קשות מפיגועים וגם מראים

מה זה לחיות כילד בשדרות), זה כבר יכול להיות הרבה יותר רלוונטי.

פורסם

באשר לסרטי הסנאף אני מסכים איתך.

יש אנשים שרגילים לראות מראות קשים מהצד הערבי אז רק אם יראו מראות קשים מהצד היהודי זה יספק אותם שהדם אדום בשני הצדדים

פורסם

סרטון משעשע במיוחד

פורסם

:lol: :lol:

סרטון גדול אגב, ראיתי אותו בחדשות.

לא להאמין עד כמה הם מנסים לשטוף מוחות לאנשים בעולם עם התעמולות שלהם "יש שם בתי ספר בלבד! ומשרדי עבודה! ומקומות סניטציה ולדאוג לילדים! ואתה בחיים לא היית בעזה!" חח אהבתי איך שהוא נכנס בה וסגר אותה בסוף.

קטע טוב. :)

פורסם

ראיתי איזה ליצן שהצטרף לפורום והכניס לינק להילחם בחמאס ותרומה למאמץ המילחמה - אז בבקשה להיזהר

הינה הכתבה :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3650277,00.html

שיטת הפעולה שה"פטריוטים" הללו מפעילים מכונה Bot-Net ובעברית "עדר רובוטים". בימי שגרה, בוטנטים שורצים ופוגעים ברבים מאיתנו מבלי שאנו יודעים זאת. כך, אלפי עד מיליוני מחשבים מודבקים בתוכנה זדונית אשר מאפשרת להם לקבל פקודות ממחשב מרוחק, ולבצע אותן. המחשבים המודבקים מכונים לרוב "זומבים" והמחשבים השולטים מכונים לרוב בשם (המפתיע) "שולטים".

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
פורסם

3. וכן לולא הרדיקליות של האיסלאם לא היינו מגיעים למקום הזה. לא זכור לי יהודים שהתחילו לחטוף חיילים ערבים, להתפוצץ בתוך אוכלוסייה אזרחית ולירות על אזרחים מתוך כוונה תחילה.

בתור בן אדם עם זכות הצבעה הזיכרון שלך לא משהו. לא שאני מצפה ממך לזכור את ברוך גולדשטיין, אבל בוודאי היית בגיל מבוגר מספיק כדי לזכור את נתן זדה, או עשרות טרוריסטים כמוהו.

קצת חומר קריאה מעניין תוכל למצוא פה:

http://he.wikipedia.org/wiki/טרור_יהודי

אבל אני בטוח שתגיד שמדובר במיעוט יהודי קיצוני. הטענה הזאת נשמעת מוכרת, לא?

לפחות עכשיו אני מבין מי הם מצביעי ליברמן..

פורסם
  • מחבר

בתור בן אדם עם זכות הצבעה הזיכרון שלך לא משהו. לא שאני מצפה ממך לזכור את ברוך גולדשטיין, אבל בוודאי היית בגיל מבוגר מספיק כדי לזכור את נתן זדה, או עשרות טרוריסטים כמוהו.

קצת חומר קריאה מעניין תוכל למצוא פה:

http://he.wikipedia.org/wiki/טרור_יהודי

אבל אני בטוח שתגיד שמדובר במיעוט יהודי קיצוני. הטענה הזאת נשמעת מוכרת, לא?

לפחות עכשיו אני מבין מי הם מצביעי ליברמן..

חוץ מזה שזה לא הנושא... אתה צודק, זה לא "מיעוט יהודי קיצוני" זה "מיעוט אנשים בעייתים על גבול החולי נפש קיצוניים".

איך אתה יכול בכלל להשוות בין אנשים בודדים, מעורערים, ללא תמיכה, לא לפני מעשה ולא לאחר מעשה, שגם על פי ה"תורה" (השמות שהזכרת הם של אנשים "דתיים") אין הצדקה למעשיהם, לבין טרור ממוסד, של מאות ואלפי פעילים שמקבלים תמיכה והזדהות מרוב עמם?!

פורסם

שלא לדבר על זה שהם מחנכים את ילידהם מגיל אפס "למאבק". הזוי באמת שאתה משווה בין השניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים