פורסם 2009 בינואר 716 שנים אוקיי, מזה אומר? שאין שום סיבה להשקיע על קירור, לא משנה, בכל אופן ,אני מציע לקנות את הזול ביותר, שניהם יניבו אותם ביצועים, אני מבטיח לך, אז הכרטיס הזה יהיה על 48 מעלות במקום 46 ובמישחק הוא יהיה על 55 במקום 52-53 ,לא קריטי בכלל, אבל זו בחירה של פותח הדיון. דרך אגב ,גם לי יש 4850 של MSI ,לא קניתי אותו בגלל הקירור בכלל, למרות שהוא די יקר ביחס ל780 שקל ,הקירור שלו מיפלצתי מבחינת הגודל וכה גם בשטח, א41 מעלות במנוחה, אני לא חושב שזה מה שגורם לו לעבוד כמו סוס, ולרצות אותי.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים יש הבדל ולא של טמפרטורה אחת יותר אלה של חמש שזה די משנה.אבל זה גם לא כזה קריטי תלוי בתקציב.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחבר ב KSP ראיתי 4850 ב 800.. של Sapphire הבעיה שלי עם החנויות שנתתם לי שהן רחוקות מאד!!.. שעה וחצי נסיעה לפחות מהבית שלי...ו KSP יש לי בעיר..
פורסם 2009 בינואר 716 שנים אתה צודק גם מקום המגורים שלי רחוק משם אתה יכול להזמין את הכרטיס עם שליח הבית אבל תצטרך לשלם על המשלוח...עדיף שתקנה מהמקום שהזכרת.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים ב KSP ראיתי 4850 ב 800.. של Sapphire הבעיה שלי עם החנויות שנתתם לי שהן רחוקות מאד!!.. שעה וחצי נסיעה לפחות מהבית שלי...ו KSP יש לי בעיר..זה שיקול שאני יכול לקבל בהחלט, לך על זה, מימוש אחריות יוכל להיות סיוט בשבילך,
פורסם 2009 בינואר 716 שנים מחבר זב גם השיקול העיקי שלי.. האחריות ואם משהו יתקלקל.. כנראה שאני אקנה את הכרטיס ב KSP,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.