עבור לתוכן

geforce2 max אם ddram מהיר?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים הורדתי SANDRA 2002 וזה כותב לי שי לי NVIDIA GEFORCE2 MX DDR NV11 אז אני רוצה לדעת האם זה אפשרי והאם זה יותר טוב מMX רגיל כזה ומה ההבדלים בדיוק הסבר מפורש יתקבל בברכה תודה.

??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

פורסם
  • מחבר

מצטער טעיתי זה MX וחשבתי שיש לי 200 אבל ברמת בעצועים גיליתי שהו ברמה של MX 400 ואלי אף יותר? (אני לא בטוח השתמשתי בתוכנה לא מוכרת אז אולי זה טעות בקשר לביצועים אבל זה שזה דידיראם זה בטוח)

פורסם

nv11 זה mx400 ואין שום הבדל בין זכרון ddr לsdram בmx אבל רק בסדרת הmx! בכל השאר זה מאוד משפיע

פורסם

יש כרטיס MX200, שסיביות הזכרון שלהם היא 64-ביט עם זכרון DDR 64BIT, וזה סתם בשביל ההתלהבות זה הכל, תאחלס זה לא נותן ביצועים.

אם היה לך MX רגיל או MX400 עם DDR, וזה אמר שהוא היה עובד ב128 ביט, היו צריכים להיות לך ביצועים קרובים יותר לGTS או משהו כזה, לכן מה שאתה אמר כאן זה בכלל לא הגיוני.

פורסם

בעיקרון נכון, אבל הGTS עובד עם 4 ציניורות עיבוד, לעומת MX400 שלו יש רק 2

ואת זה אי אפשר להמהיר.

פורסם

בעיקרון נכון, אבל הGTS עובד עם 4 ציניורות עיבוד, לעומת MX400 שלו יש רק 2

ואת זה אי אפשר להמהיר.

זה לא כ"כ קשור, הכאב של כל הג'יפורס 2, גם הGTS וגם הMX, זה בעיה של רוחב זכרון.

תראה איך עובד GEFORCE 2 MX רגיל או 400, שהזכרון שלהם זה SDRAM רגיל ולא מסורס, אחרי שעשו להם אוברקלוק לזכרון ואז תבין. הביצועים שלהם יכולים להיות קרובים מאוד לאלה של הGTS ברזולוציות מסויימות.

פורסם

:-/

פורסם

אני לא מסכים... הביעה של ה MX היא 2 צינורות רינדור...

כבר ראיתי אצל טום כמה ניסויים לעשות אובר קלוק לכרטיסי MX400 של GainWard עם זיכרונות 5ns (אולי אפילו פחות...) ולא משנה

כמה רוחב פס נתת לו הוא היה רק אחוזים בודדים מהיר מה MX400 הרגיל...

כיוון שיש ל GTS 4 צינורות רינדור מן הסתם יותר רוחב פס מתבטא בביצועים טוב יותר... כיוון שיש לו מה לעשות עם הזיכרון.

כנס לanandtech ותקרא את המדריך שהיה להם לאוברקלוקינג לMX רגיל, שהוא הכי קרוב לMX400 ואז תבין מה אני אמר, ואולי גם תלמד כמה עובדות מעניינות לגבי "קירור הזכרונות" שכל השפנים הפחדנים פה טוענים שצריך.

פורסם

כבר אמרתי שקירור זכרונות זה שטות גדולה...

אה... וכבר הורדתי את ההודעה אחרי שבדקתי את הדברים וטעיתי קצת... אכן האצה בזיכרון נותן שיפור יפה בביצועים

השאלה היא איפה בדיוק 2 קווי הרינדור מתחילים להגביל... יכול להיות שעם זכרונות DDR זה עדיין לא יהיה מהיר כמו GTS.

פורסם

כבר אמרתי שקירור זכרונות זה שטות גדולה...

אה... וכבר הורדתי את ההודעה אחרי שבדקתי את הדברים וטעיתי קצת... אכן האצה בזיכרון נותן שיפור יפה בביצועים

השאלה היא איפה בדיוק 2 קווי הרינדור מתחילים להגביל... יכול להיות שעם זכרונות DDR זה עדיין לא יהיה מהיר כמו GTS.

יכול להיות, כי גם כך זכרון SDRAM לא יכול לנצל את קווי הרינדור הנוספים בצורה מלאה.

אגב, סתם לידע כללי ושאנשים ישמו פה לב:

כרטיסי הGeforce 2 MX הם כרטיסים לא רעים בכלל, ואני מתכוון ל

Geforce 2 MX הרגיל והמקורי שיצא ראשון.

ולGeforce 2 MX400 שיצא קצת אחריו.

לשני אלה יש זכרון SDRAM רגיל שעובד ב128 BIT, ועם אוברקלוק הכרטיסים האלה נותנים ערך מעולה בשביל הכסף.

הדברים מסריחים באמת כשמדובר בMX200, כי יש לו שעובד ב64BIT, וזה דבר שמסרס אותו באופן מוחלט.

GEFORCE 2 MX רגיל מהיר כמעט פי שתיים מMX200 רקוב.

עם MX נורמאלי או 400 אתה יכול לשחק ב1024*768 עם כל הפרטים המאקימסלים ב32 ביט בFPS מכובד כמעט בכל משחק, לעומת זאת MX200 זה כרטיס רקוב שאם אתה רוצה FPS טוב אתה צריך לשחק איתו ב800*600 ב32 ביט עם פרטים בינוניים או 16 ביט עם פרטים מאקסימאליים ב1024*768.

פורסם

זה מה שעושה אותו זול יותר... ככל שלזיכרון יש פחות סיביות מידע יותר קל לשים אותו על הלוח... פחות עבודת PCB יצור יותר זול.

בשביל יצריני לוחות רוח פס תמיד נמדד כ MHz לכל פין של סיבית מידע...

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל אני השתמשתי בTNT TUNER וזה ממש שיפר לי את הביצועים, ואני לא משקר בסנדרה 2002 זב כותב לי GEFORCE2 MX NV11 DDR ובדקתי על משחקים לחבר שלי יש MX 400 ואצלי המשחקים רצים הרבה יותר חלק מאצלו אבל המפרט שלנו קצת שונה.

שלי: P4 1500

256 RDRAM 800

30 GIGA IBM

10 SEGATE

GARIBLDI מקורי!!!

והכרטיס ידוע לכם

של החבר שלי: AMD 1.2

256 DDRAM

MX 400 לוח אם של אסוס לא ידוע

וזה כל הפרטיס החשובים אתם תחליטו מה נכון? ??? ??? ???

פורסם
  • מחבר

PEOPLE I NEED INFORMATIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

שתי המחשבים בערך אותו דבר... שלו קצת יותר מהיר.

פורסם
  • מחבר

אבל סתכל על הזיכרון פנימי ומה בקשר לביצועי כרטיס מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים