עבור לתוכן

בעיה בווינדוס XP

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה שאני לא יודעת איך לצאת ממנה

כל מחשב שהיה לי הייתה אותה בעיה עובד בהתחלה טוב ואחרי כמה שעות אפילו לפעמים פחות הוא נתקע "מעבד 80 - 100 אחוז מאמץ , דף לא מגיב"

אני חייבת לציין שיש לי כמות גדולה מאוד של זיכרון 4GB ותמיד יש בערך 2.5GB פנוי ... ככה שזיכרון זאת לא הבעיה

הבאתי טכנאי הביתה שבדק חלק חלק ואמר שזה תקין

כונן קשיח - MHDD 4.6 תקין , MEMTEST 3.3 תקין עבד 10 שעות כל הלילה , מעבד על 30 - 40 מעלות

בפירמוט האחרון שעשיתי ביקשתי מהטכנאי בכוונה להתקין דברים מאוד בסיסיים וזה הסדר :

1. XP

2. דרייברים לוח

3. דרייבר כרטיס טלויזיה מולטימדיה

4 . אנטי וירוס

5.עידכוני אבטחה מ SP2 ל SP3

אני חייבת לציין שהפעלתי את הכרטיס טלויזיה ראיתי סרט ובמקביל התקנתי את התוכנה של תפוז ACROBAT FLASH כדי לראות תוכנית ופתאום המחשב רשם

" דף לא מגיב " ונתקע לגמריי נכנסתי למנהל למנהל המשימות וראיתי פקודה DUMPREG.EXE בדקתי בגוגל וזה יצא שקבצי רגסטרי של המערכת דפוקים

וזה לא הגיוני איך מערכת נדפקת אחרי 45 דקות של עבודה אחרי פירמוט ? ושמתי דברים מאוד בסיסיים

דרך אגב חוץ מאתרים בסיסיים נורא וואלה , YNET , גוגל , MSN , תפוז לא נכנסתי לאף מקום ובמנהל משימות ראיתי בתהליכים דברים מוזרים ושנכנסתי לגוגל לבדוק מה זה היה רשום " סוס טוריאני , וירוס " וכו' איך יכול להיות ? מאיפה בדיוק יכל להיכנס וירוס ? לא עשיתי כלום חריג

יש לי אנטי וירוס 2009 מעודכן חוקי , חומת אש ו WINDOWS DEFENDER ... הכול ... אני מיואשת ...

יש לי מערכת הפעלה מקורית XP HOME איך יכול להיות שהרגסטרי דפוק ? חוץ מהדברים הבסיסיים על המחשב אין כלום

הטכנאי מחשבים אמר לי שזה יכול להיות מהצורב DVD שהוא מתקין תוכנות בצורה לא איכותית ויוצר התקנה שגויה או בדרייבר של הכרטיס טלויזיה

אחרי שהמחשב נתקע והציג 4 קבצים במנהל משימות : DUMPREG.EXE ותקע את המחשב עשיתי ריסט והבעיה לא חזרה מאז אבל יש בעיה אחרת

במנהל משימות יש קבצים שבגוגל זה " וירוס " ושאני מריצה בדיקה האנטי וירוס לא מוצא כלום גם הורדתי בדיקה דרך מייקרוסופט של W32 תולעת והוא לא מצא כלום

אני גולשת כרגע באתר והוא מראה IEXPLORER 30% איך יכול להיות דף אחד של HWZONE 30% ? ופתחתי דף נוסף היה רשום 60%

הרצתי תוכנה Free Registry Fix אחרי שהמחשב נתקע והוא מצא 400 בעיות של רגסטרי והפירמוט ממש דנדש מערכת הפעלה מקורית ממה היא בדיוק קרסה?

אני ממש מיואשת זה קורה לי כל הזמן ... אף טכנאי מחשבים לא הצליח לפתור לי את הבעיה .

עכשיו זה עובד אבל מקרטע ...

חשבתי להזמין טכנאי מחשבים שיתקין רק את הווינדוס ואז אני אפעיל את התכונה של ה REG וככה אני אדע מאיפה באה הבעיה אני מיואשת צריכה עזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים