עבור לתוכן

OC לכרטיס מסך, בעיה בRIVA TUNER

Featured Replies

פורסם

עשית OC כמה שיכולתי אבל כעת הגעתי לרף , אני רוצה להאיץ את פעולת המאוורר בכרטיס אבל אין לי את הפונקציה בRIVA

TUNER!

ב3dmark06 עליתי מ3400 ל5700 השיפור היה ממש טוב .. אבל אני חושב שיש לו עוד ... אני רק צריך להצליח להעלות את מהירות המאוורר ..

mlxbzznmjmnd.jpg

____

פורסם

של איזה חברה ואיזה גרסה כרטיס המסך שלך ?

פורסם
  • מחבר

אתה עושה צחוק? כתוב בתמונהה אחי ..

נבידיה ג'יפורס 9500 ,

עידכון הכי חדש , 180.84

פורסם

לא כרגע בא לי :'(

אני רואה את הדגם...אני שואל אותך לגבי איזה חברה הכרטיס מסך שלך (לא יצרנית הGPU) ואיזה דגם..שכן ישנם דגמים של חברות שונות שאיאפשר לשנות בהם את הRPM..או שבכלל הכרטיס שלך מקורר פאסיבית..

תבדוק את זה..ותחזור עם תשובה.. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

החברה זה לא NVIDIA אחי?

פורסם
  • מחבר

כתוב לי INNO3D .... זה החברה?

פורסם

NVIDIA זאת היצרנית של המעבד הגרפי בכרטיס מסך..כמו שאינטל מייצרת ערכות שבבים וASUS/GIGABYTE מיצרות לוחות אם בעזרת ערכות השבבים שלה..

וכן INNO3D זאת החברה..אין דגם יש לך ? קירור סטוק ? אם אתה יכול תביא תמונה של הכרטיס מסך או לינק לדגם ברשת..

פורסם
  • מחבר

NVIDIA זאת היצרנית של המעבד הגרפי בכרטיס מסך..כמו שאינטל מייצרת ערכות שבבים וASUS/GIGABYTE מיצרות לוחות אם בעזרת ערכות השבבים שלה..

וכן INNO3D זאת החברה..אין דגם יש לך ? קירור סטוק ? אם אתה יכול תביא תמונה של הכרטיס מסך או לינק לדגם ברשת..

GEFORCE 9500GT עם מאוורר סטוק (וOCשכבר עשיתי ואני רוצה להמשיך ..)

אבל מה זה משנה? אני רק רוצה להאיץ את המאורר בתוכנה .. שתראו לי איפה הפונקציה כי, הבאתי תמונה אתם יכולים לראות שזה לא מופיע לי ..

(הנה קישור לכרטיס מסך: http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9500gt_us.html ) ...

פורסם

אתה משתמש בגירסה הכי חדשה של RIVE TUNER ?

פורסם

לגירסה החדשה 2.2

[attachment deleted by admin]

פורסם

סתם שאלה...אתה עושה אוסי לכרטיס ואחר כך אתה בודק יציבות בעזרת 3DMARK?

וכמובן שמשגיח על הטמפרטורות נכון ? 3D מארק מספיק מקשה על הכרטיס כדי מלראות שהוא פועל יציב אחרי אוסי?

פורסם

כן

כן

וכן

*למרות שהייתי ממליץ על תוכנת FURMARK.... בהחלט מאמצת כרטיסי מסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים