פורסם 2003 ביולי 622 שנים איזה מקודד בדיוק אני צריך? כי יש לי סרט SVCD ומשום מה הוא לא עובד לי איזה מקודד בדיוק אני צריך להתקין? מאיפה אפשר להוריד אותו? תודה מראש לעוזרים
פורסם 2003 ביולי 622 שנים אם הסרט עדיין בתצורת BIN תפרוס אותו בעזרת ISOBASTER-> MPEG FILTERואז אתה יכול לצפות בו בעזרת POWER DVD ולא צריך מקודד
פורסם 2003 ביולי 622 שנים מחבר הסרט הוא אכן בקובץ BIN. אני פותח אותו עם דימון טולס ( זה משנה ? הוא עושה הרי את אותה פעולה כמו iso buster, לא ? ) וזה לא עולה. לא הבנתי כ"כ מה הכוונה לפרוס אותו.... תוכל להסביר קצת יותר בפירוט ? נ.ב - חייב אח"כ לראות אותו עם התוכנה מיקרו דיוידי או שזה לא עקרוני ואפשר גם עם רד לייט וכדומה.. ? תודה מראש
פורסם 2003 ביולי 622 שנים כדי לראות סרטי SVCD אתה חייב שיהיה לך כונן DVD (לפחות אצלי זה ככה !) תוריד WINISO ותפתח את הקובץ BIN ותעשה לו EXTRACT
פורסם 2003 ביולי 622 שנים ממש לא חייבים כונן DVD.תוריד חבילת קודקים http://www.filesonline.dk/files/DVD%20-%20DivX%20Utils/klcodec203f.exeובהתקנה תבחר ב- Full.תוכל אחרי זה לראות את הסרט ב- Media Player.
פורסם 2003 ביולי 622 שנים מחבר קודם כל, תודה על התגובות.שנית, על איזו התקנה אתם מדברים? אני פותח את קובץ ה CUE (הקובץ שמכוון לקובץ ה BIN) דרך התוכנה Deamon Tools, אם אתם מכירים, וזה ישר פותח לי את המדיה פלייר. אחרי כמה שניות מופיעה לי הודאת שגיאה...נראה לי שזאת הודעת שגיאה שקשורה למקודד. האם בכל זאת להעלות סקרין שוט ?
פורסם 2003 ביולי 622 שנים פשוט תוריד את המקודדים ותכנס לקובץ BIN דרך WINISO או התוכנה המועדפת עליך ותנגן בMP וזהו אתה מסודר !
פורסם 2003 ביולי 622 שנים אחרי שאתה פותח את הקובץ BIN ב Deamon tools תכנס לכונן הוירטואלי שזה פתח לך , תעיין שם בתיקיות , עד שתמצא קובץ אחד גדולאני מתכוון שהוא יתפוס בערך 600-700 מגה ... זה הסרט עצמו.מה שמסביב אתה לא צריך.תפתח את הקובץ הזה עם windows media playerאו כל תוכנה שתומכת.
פורסם 2003 ביולי 622 שנים אם אתה תראה את הסרט בעזרת POWERDVD אתה לא תצטרך להתקין שום מקודד!!!POWERDVD לא מיקרו די וי די!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.