פורסם 2003 ביולי 622 שנים יש לי כמה דיסקים שהתמלאו באבק. איך מומלץ לנקות אותם? או שבכלל עדיף לא לנקות?
פורסם 2003 ביולי 622 שנים תעברי חולצה מכותנה או משהו,רק שלא יהיה גס ולא לעשות פוליש או משהו רק חליקה קטנה
פורסם 2003 ביולי 622 שנים לשטוף את הדיסק ואז לנגב אותו עם משהו רך ועדין, אם יש לך טישו רך, זה גם טוב.(לשטוף רק עם יש "טביעות אצבעות" או לחות, אם אין אז כפי שאמרו לפני, לנגב עם החולצה או משהו רך מבלי לשטוף)אגב, האם שטיפת דיסק יכולה לגרום לו נזק?
פורסם 2003 ביולי 622 שנים אתה ממליץ לו משהו ואז שואל אם זה טוב ?לא זה לא טוב,אם תראה על העטיפה של הדיסק יש סימן שאסור להרטיב.
פורסם 2003 ביולי 622 שנים אבק סתם ככה מטלית מכותנה, או משהו שלא שורטאם זה לא עוזר מטלית לחהואם זה גם לא עוזר אז מטלית עם אלכוהול\וודקה...
פורסם 2003 ביולי 622 שנים אבק סתם ככה מטלית מכותנה, או משהו שלא שורטאם זה לא עוזר מטלית לחהואם זה גם לא עוזר אז מטלית עם אלכוהול\וודקה...תגיד, אתה שיכור???אלכוהול?? זה יאכל לו את הדיסק!!מים כבר עדיף, מניסיון, זה לא הורס את הדיסק (לפחות לא לטווח הקצר)
פורסם 2003 ביולי 622 שנים כל עוד עושים את זה בעדינות אז מתוך ניסיון, עדיין לא קרה לי כלוםואם תשים לב לא אמרתי ישר ללכת ולהטביע אותו באלכוהול למשך שעתיים....רק אם שום דבר אחר לא עובד אז משתמשים באלכוהול(אח שלי הקטן צייר לי על הדיסק עם טוש עמיד למים... קצת אלכוהול והכול עברהדיסק בסדר עם היום..)אצל חבר שלי הדיסק היה מלוכלך ממש... מים לא עזרו כי נשפך לו קולה על הדיסק וזה היה ממש דביק... לא היה לו אלכוהול... אז השתמשנו בוודקה
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים לשטוף את הדיסק ואז לנגב אותו עם משהו רך ועדין, אם יש לך טישו רך, זה גם טוב.(לשטוף רק עם יש "טביעות אצבעות" או לחות, אם אין אז כפי שאמרו לפני, לנגב עם החולצה או משהו רך מבלי לשטוף)אגב, האם שטיפת דיסק יכולה לגרום לו נזק?שטיפה עם מים יכולה להזיק בטח שגם עם אלכוהול. אז הדרך הכי טובה היא כמו שאמר ידידי מעלי לנגב את זה מבפנים כלפי חוץ עם מטלית או טישו (בעיקר משהו עדין).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.