פורסם 2009 בינואר 116 שנים השאלה שלי יש לי HD 4850 CONNECT 3Dעכשיו המהירות הרגילה שלו ה625 הרץ והכי הרבה שאפשר לעשות איתו זה 700 אין שום דרך לעשות יותר כמו באוברקלוק של מעבדים שאפשר לעשות עד לאיפה שאתה רוצה תלוי ברמת הקירור???כמו כן מה הסיכונים באובר קלוק לכרטיס מסך ומה בעצם יכול לקרות לו???????כמו כן איך אני עושה אוברקלוק לe8400 (אין לו תכונה מסוימת כמו ב ati אז איך)??
פורסם 2009 בינואר 116 שנים בתוכנת OC של ATI אי אפשר יותר מ 700 אבל תוריד RIVA TUNER שם יש הרבה פחות הגבלה אפשר אפילו 800
פורסם 2009 בינואר 116 שנים מחבר מה הסיכונים אהל יכול להיות שאני יעלה את המהירות ופתאום ידפק לי הכרטיס??
פורסם 2009 בינואר 116 שנים אם הוא ידפק..בהדלקה מחדש ההגדרות יחזרו להיות סטוק..ככה ש"לדפוק" אותו יהיה קשה..רק במקרה של טמפ' מוגזמת..שי סיכוי שהכרטיס מסך ישרף..אבל גם זה די נדיר..ועל כל מקרה בגלל זה מראיצים בדיקות מאמץ וכו..כמו כן לגבי הOC של המעבד..אני מציע לך לעיין בסטיקי ובמדריכים באתר..כמו כן תריץ חיפוש בפורום..תמצא המון מידע והסברים..אם משהו לא מובן שאל כאן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.