עבור לתוכן

מעוניין להתחיל OC לE6300...

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני בדרך כלל לא אוהב OC אבל החלטתי לעשות OC קטן ל6300 ל2 או אפילו 2.2Ghz.(הוא בעיקרון 1.86) בגלל שהוא יוצר לי צוואר בקבוק קטן...

אז רציתי שתדריכו אותי step by step מההתחלה ועד הסוף בבקשה.(קראתי כבר את המדריך ולא כל כך הבנתי מה לעשות.. :-\)

את המפרט שלי אפשר לראות בצד...

נ.ב...אני מפרמט בימים הקרובים ועובר לוויסטה, זה לא אמור לשנות שום דבר נכון? (ז"א: אפשר לעשות עכשיו OC ושאני יעבור לוויסטה ההגדרות והOC ישארו נכון?)

תודה רבה.

פורסם

פותח התרד 200/400MHZ לא יתנו לך שיפור משמעותי..

כמו כן איך הגעת למסקנה שהוא יוצר לך צוואר בקבוק (רק אל תגיד לי GTA4) ? מה השימושים שלך ?

על כל מקרה..אני מציע לך לעיין בחוברת של הלוח אם..שם תמצא את כל האופציות וכו..

אם קראת מדריכים..אתה כבר יודע +- מה הולך..נעילת תדרים..העלאת באס וכו..

על כל שאלה או אי הבנה אתה מוזמן לשאול כאן..

פורסם
  • מחבר

הגעתי למסקנה שיש לי צוואר בקבוק ע"פ התוצאה של 3DMARK... (קיבלתי פחות מ9K עד כמה שאני זוכר לנכון..)

אממ פתחתי תראד בגלל שלא הבנתי את המדריך...

אם תוכל להסביר לי במילים שלך זה יעזור מאוד.

תודה.

פורסם

דבר ראשון הקירור הזה נחמד באמת שכן... אבל עד OC..

אז לפני שאתה מתחיל אני ממליץ לך בחום לעבור למשהו קריר יותר כי תצתרך הרבה תוספת של מתח והמעבד שלך עוד יותר ייתחמם אז זאת הצעתי

ואני מציע לך לשקול אותה.

פורסם

ה-E6300 שלי סוחב עד 3100 בלי תוספת מתח.

להיפך - הצלחתי להוריד את המתח של המעבד ל-1.25 בשביל שהוא יתחמם פחות.

אבל זה תלוי מאד בספק ובלוח שיש לך.

פורסם
  • מחבר

הלוח הוא אביט IB9 והספק הוא Corsair 450. (כל המפרט בצד!)

כמו שאמרתי בהודעה הראשונה, אני לא מעוניין לעשות OC חזק, אני לא רוצה להשקיע כסף (גם לא להחליף קירור) ואני גם לא רוצה להגיע ל3Ghz...

הטמפ' של המעבד הם: 37 במנוחה ו-49 במאמץ. (לפעמים זה קצת יותר ולפעמים זה קצת פחות...)

אשמח לעזרה.

פורסם

נ.ב...אני מפרמט בימים הקרובים ועובר לוויסטה, זה לא אמור לשנות שום דבר נכון? (ז"א: אפשר לעשות עכשיו OC ושאני יעבור לוויסטה ההגדרות והOC ישארו נכון?)

ההגדרות ברמת הBIOS, כך ששינוי המערכת ההפעלה למשל לא ישפיעו על הגדרות האוברקלוק.

הגעתי למסקנה שיש לי צוואר בקבוק ע"פ התוצאה של 3DMARK... (קיבלתי פחות מ9K עד כמה שאני זוכר לנכון..)

איזה 3DMark?

פורסם
  • מחבר

3DMARK06

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים