עבור לתוכן

האם שווה היום להשקיע בקונסולה במקום מחשב

Featured Replies

פורסם

כל מי שאני מכיר עד היום חוץ מחבר אחד שלי שקנה N64 והינו חורשים לו על הבית והיה ממש כיף, כולם - מצטערים על זה שקנו קנסולה גם אם חלק מהם לא מוכנים להודות בזה.

אין אף קונסולה שתתן לך clan matchs, אין אף קונסולה שתקח אותך לחופי נורמנדי עם 70 איש מכל העולם... וגם אם יש איזה MOH לקונסולה זה לא כמו במחשב, אי אפשר לשחק משחקי אסטרטגיה טובים ומהנים... (רק היום שחקתי AGE OF KINGS EXPENTION עם 3 חברים שלי, 2V2. אין על הדבר הזה !)

אתה לא יכול לשמוע MP3 בקונסולה.

קשה מאוד הרבה פעמים לשדרג קונסולה... פה ושם יש איזה צ'יפ, חוץ מזה, אין.

אתה לא יכול לגלוש על הקונסולה.

אין אותה כמות משחקים כמו שיש למחשב.

המשחקים יקרים מאוד ואין משחקים חינם כמו WOLFENSTIEN ET או כמו מודים למשחקים (HL , BF1942... וכו') שכל מוד הוא ממש משחק בפני עצמו.

אין לך תוכנות גרפיקה בקונסולה, אין לך Photoshop , 3D STUDIO... אין, פשוט אין.

WORD ו כל ה OFFICE ... אין.

ועוד מליון דברים... שפשוט אתה לא יכול לעשות שם.

אז בוא נראה, קנית משחק ואתה לא אוהב, מה תעשה ? תשלם עוד 300 שקל ?

קנית משחק, ממש כיף - אתה קורא לחברים שלך לבוא אליך ומשחקים... זה סבבה אבל אני לא מכיר הרבה ילדים שהיו רוצים שיתנחלו להם בבית כל היום... וזה יכול להיות ממש משעמם לשחק לבד בקונסולה.

יצאה איזה קונסולה חדשה וכבר שנה שיש רק לה משחקים טובים והכל... מה תעשה ? תקנה גם אותה ? עוד פעם תוציא פוול כסף על משחקים ועל המכשיר ?

במחשב זה גם לא קורה, וגם כשזה קורה אתה תמיד יכול לשדרג.

בקיצור - הקונסולה יכול להיות דבר נחמד רק עם אתה משחק עם חברים ויש לך הרבה משחקים טובים ואתה לא אוהב לעשות כל דבר שקשור במחשב חוץ ממשחקים.

בעייני, אין דבר יותר טוב ממחשב, מכל בחינה, משחקים הרבה יותר מהנים, הכל יותר גדול ומרשים, יש לך בלי סוף אפשריות, אינטרנט, MP3, סרטים, משחקים ברשת שזה הדבר הכי טוב שיש... (שגם אותם אפשר לשחק עם חברים וזה יכול להיות לא פחות כיף מקונסולה), גרפיקה מרשימה יותר ובלי סוף אפשרויות...

וגם, אתה לא חייב מחשב ב4000 שקל, אפשר גם ב2500,תלוי מה אתה משחק...

בקיצור - קונסולות צריכות להעלם מהעולם הזה !!! קחו כל משחק קונסולה, אי אפשר לשחק אותו גם במחשב ?! אפשר ! וגם אפשר לעשות חיבור ג'ויסטיקים למחשב בלי בעיה ! הקונסולות זה שוק שנועד לעבוד על אנשים ולמצוץ להם את הכסף, ז-ה ל-א ש-ו-ו-ה.

נ.ב

היה לי N64, משחקים כמו Goldeneye, mario cart, וSuper smash שהוא באמת היה אחד הדברים היותר מהנים ששחקתי בהם אי פעם, אני מצטער שקניתי את זה. גם היה משחק פוקימון עם גרפיקה חבל"ז ומה יותר אהבתי ? את המשחק לGAME BOY עם הEMULATOR למחשב, זה עם הגרפיקה בחצי שקל.

• תגובות 49
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל , אני לא יודע לכמה מהאנשים שמגיבים כאן יש בכלל גם מחשב וגם קונסולה אז לדעתי ראוי לציין את זה בתחילת התגובה

אני גם חשבתי על זה פעם

וקנית PS2 עשיתי צ'ייפ הגעתי ליותר ממאה משחקים וחרשתי למכשיר את הצורה

בשלב מסוים אתה פשוט תחזור למחשב לא יודע למה

נכון שיש את הכמה משחקים הבודדים שלעולם לא תוכל לשחק במחשב אבל בשורה התחתונה המחשב לוקח

ועכשיו יותר מחצי שנה אחרי אני מצטער על זה כי במקום ה3K שח שהשקעתי בקונסולה (קונסולה \ צ'ייפ\ שלט\כרטיס זכרון\שלט DVD)

אני בקושי נוגע במכשיר ואם היה לי DVD נפרד בחדר אז סביר להניח שלא הייתי נוגע בו בכלל

היתרון היחיד שיש היום לקונסולה הוא כשבאים אנשים לשבת אצלך אז לשחק ביחד מול הטלויזיה הרבה יותר נוח.

אם אתה יותר בקטע של משחקים כמו 3D SHOTERS אין לך מה לחפש בכלל בקונסולה

המלצה שלי שדרג את המחשב , וזה בא ממישהו שעשה את הטעות וקנה את הקונסולה

Now that's me right there...

פורסם

טוב לכולנו פה יש מחשב כך שדברים כמ אינטרנט אימיילים mp3 כו' לא קריטים עבורנו בקונסולה אפילו שקונסולות כמו ps2 ם ציפ וxbox בלי מסתדרות 10 עם mp3 ותאורטית אפשר גם לגלוש בps2 (עם linux) אבל הכל פונקציה של כסף אני אישית חושב שקונסולה נהדרת כי כיף לשחק על מסך 30 אינץ אפילו שהאיכות לא טובה כמו בpc והכי כיף לשחק עם חברים במקרה שלי עם אחי הקטן מה שמונע מריבות מי משחק וכמה זמן (אין כמו לקרוע אחד את השני בtekken).

אני אישית לא אוהב אסטרטגיה (משום סוג חוץ מcommandos שהיה מדהים)

ואפילו שאני אוהב 3d shooters אני יכול לשחק unreal tournament באינטרנט (לא 2003) שגם זה די סבבה.

אני מאמין שקונסולות מתפתחות בצורה מדהימה בעוד שלמחשב אין חידושים רבים קונסולות משתכללות והופכות לבעלות יותר שימושים ויותר כוח.

חוץ מזה שאני חסיד של בקרים gamepads הם פשוט תענוג ולמקלדת שתכלס נועדה להקלדה של מילים אין את אותו אפקט.

אם יש לך כסף שאתה אמרת שזהו לא המקרה תלך על מחשב אבל לדעתי קונסולה למספר שנים כשלב מעבר בין מחשב חדש יותר או קונסולה חדישה יותר היא פתרון נהדר שיתן לך שעות של הנאה בלי להתווכח על טיב המישחקים כי לדעתי לכל דבר יש משחקים טובים ומשחקים זבל יש כלכך הרבה משחקים זבל למחשב שאתם פשוט לא שומעים עליהם.

בקיצור אם אתה רוצה מכשיר שיתן לך פשוט הנאה נטו בלי שטויות לך על קונסולה לטעמך תוסיף ציפ שישתלם כנראה בסופו של דבר ותהנה כי זה מה שאתה מחפש אחרי הכל לא?

רק איך המפרט של המחשב שלך תזכיר לי.

פורסם

ROFL

Kirby's Air Ride הוא משחק אינפנטילי שנשלט על ידי הסטיק האנלוגי וכפתור אחד בלבד...

קילר אפ :lol: ---- שיחקת בזה? לא נראה לי. כל מי ששיחק בזה אמר שזה משחק מעולה, זה שאתה סתם מנסה לדבר זאת לא אשמתי. למה אני כן אומר שהם קילראפים? מאריוקארט ביסס את הז'אנר של הקארטינג, לא קילראפ? אף זירו זה המשחק הכי מצופה לקיוב עכשיו. תאמין לי שאני לא מדבר שטויות, עדיף שפשוט תקרא התרשמויות ואז תחזור לדבר. אתה מדבר על השליטה כאל משהו עלוב, עובדה שפוקימון לגיים בוי היה עם שליטה כמעט זהה והמשחק פשוט מכר מיליונים והוא פשוט קילראפ אדיר.

גם השאר לא משהו מיוחד.

לא צריך להיות פריק של נינטנדו כדי להנות מקיוב, צריך לאהוב את המשחקים האלה. סדרת זלדה ומאריו הן שתיים מהסדרות המוערכות ביותר בתחום, אם לא הכי מוערכות. סדרת SSB פשוט מעולה, וגם כל השאר (עם יוצאי דופן.. Kirby's Air Ride). מטרואיד למשל. לך תבדוק את ממוצע הביקורות של Metroid Prime ותחזור אלי.

Killer Apps? הייתי הולך יותר בכיוון של

Eternal Darkness: Sanity's Requiem

Metroid Prime

Zelda

Mario

Resident Evil (כל הסדרה בלעדית לקיוב)---- אתה לא מבין על מה אתה מדבר הא? תבדוק את CODE VERONICA, ONLINE, עוד הרבה דברים שיוצאים בלעדית לפס2 או הרבה קודם אליו. יכול להיות שהקיוב מקבל יותר איכות מהסדרה, אבל היא לא בלעדית לו.

SSB

Pikmin

אלה הבלעדיים, יש עוד הרבה לא בלעדיים כמו Soul Calibur 2 ודברים שעדיין לא יצאו כמו Geist.

פורסם

ל MORTAR:

אני לא אכתוב עכשיו מגילות כמו שעשית אלא שתיים שלוש משפטים:

מישקונה קונסולה לא קונה אותה בשביל WORD או MP3 או כל דבר שאמרת הוא קונה אותה רק אבל רק אבל רק בשביל משחקים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים