עבור לתוכן

האם שווה היום להשקיע בקונסולה במקום מחשב

Featured Replies

פורסם

ברור שלילד קטן עדיף קונסולה, הרבה יותר קל לשחק מאשר במחשב .

גם לשחק ביחד זה הרבה יותר כיף בקונסולה , במיוחד משחקי מכות , מירוצים וכו ...

הכי כיף זה לשחק ביחד halo בxbox .

בחירה שלך , אבל אם אתה רוצה לשחק במשחקים, אז עדיף לך להשקיע בקונסולה , ואת זה כל גיימר בעל קונסולה יגיד לך .

• תגובות 49
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע יש לי PS2 עם ציפ משיח (600 שקל...)ויש לי בערך כל משחק שקיים (משהו כמו 350!!!)

15 מהם הם משחקים טובים!

השאר זבל...

לדעתי פלטפורמות זה לא כיף סתם טיפשי אז אל תשקול את זה כשאתה קונה קונסולה(לדעתי כמובן)...

לבן דוד שלי יש XBOX (עלה 120 לירות סטרלינד...)והגרפיקה לא כזאת טובה!!!

לבוקס אין תמיכה ב5.1 כי אין לו יציאה דיגיטלית ובתור מישהו שי לו מערכת קולנוע ביתי זהה ביאס לי תתחת...

הגייםקיוב הוא מכונת משחקים מעולה עם כרפיקה מדהימה (עוד חודש אני מקבל קיוב עם מטרויד פריים וזלדה - 180$ כולל שתי משחקים!)

וראיתי אותו כבר בפעולה ויש לו גם תמיכה בHIGH DEFINTION TV אז יראו אצלך פצצות בגלל ה100HZ!!!

אם אתה מחפש משחקים איכותיים אז לך על הקיוב!

למרות שהמשחק הכי טוב שקיים מבחינתי הוא פיינל פנטזי X!

נ.ב

אני בשעה השלושים בפיינל פנטזי...

מישהו יודע כמה שעות בממוצע לוקח לגמור את המשחק?

פורסם

נראה לי ש250-300 (אני רציני לגמרי)

ואני לא מבין מה רע בפס2. יש לך את השלט הכי טוב שיש למשחקי מכות. יש משחקי פלטפורמה מדהימים (ג'ק ודקסטר, ראטצ'ט וקלאנק, ובקרוב ההמשכים לשניהם). משחקי האסטרים מעולים. יש את MVC2 CVS2 ועוד הרבה משחקים. בלי לשכוח את המשחק הכי טוב- DMC. רק בשביל DMC שווה לקנות פס2.

פורסם

מה זה MVC2 CVS2 ?

שיחקת בDEVIL MAY CRY 2?

ומה זאת אומרת נראה לי?

פורסם

תשמע יש לי PS2 עם ציפ משיח (600 שקל...)ויש לי בערך כל משחק שקיים (משהו כמו 350!!!)

15 מהם הם משחקים טובים!

השאר זבל...

לדעתי פלטפורמות זה לא כיף סתם טיפשי אז אל תשקול את זה כשאתה קונה קונסולה(לדעתי כמובן)...

לבן דוד שלי יש XBOX (עלה 120 לירות סטרלינד...)והגרפיקה לא כזאת טובה!!!

לבוקס אין תמיכה ב5.1 כי אין לו יציאה דיגיטלית ובתור מישהו שי לו מערכת קולנוע ביתי זהה ביאס לי תתחת...

הגייםקיוב הוא מכונת משחקים מעולה עם כרפיקה מדהימה (עוד חודש אני מקבל קיוב עם מטרויד פריים וזלדה - 180$ כולל שתי משחקים!)

וראיתי אותו כבר בפעולה ויש לו גם תמיכה בHIGH DEFINTION TV אז יראו אצלך פצצות בגלל ה100HZ!!!

אם אתה מחפש משחקים איכותיים אז לך על הקיוב!

למרות שהמשחק הכי טוב שקיים מבחינתי הוא פיינל פנטזי X!

נ.ב

אני בשעה השלושים בפיינל פנטזי...

מישהו יודע כמה שעות בממוצע לוקח לגמור את המשחק?

אח שלי , או שאתה מלא בכסף או שאתה full of crap , לא להרבה אנשים יש שלוש קונסלות ועוד טוען שהוא הוריד 350 משחקים ::) .

אני מפקפק ביושרך אלא אם כן תוכיח אחרת ( תמונות או כל דבר אחר )

והקיוב היא רק לפאנבוים , אלא שמכורים באופן רציני לזלדה , מריו , פוקימון , המבחר של הקיוב מצומצם ואין לה משחקים שווים חוץ מאלו שציינתי ( יש או רוג סקורדן 3 , אבל זה יוצא דופן ) .

xbox כן תומך ב5.1 , אתה צריך רק לקנות כבל מסוים ( תפנה לפורום xbox בגיימר , יש שמה מדריך ) .

פורסם

אח שלי , או שאתה מלא בכסף או שאתה full of crap , לא להרבה אנשים יש שלוש קונסלות ועוד טוען שהוא הוריד 350 משחקים ::) .

והקיוב היא רק לפאנבוים , אלא שמכורים באופן רציני לזלדה , מריו , פוקימון , המבחר של הקיוב מצומצם ואין לה משחקים שווים חוץ מאלו שציינתי ( יש או רוג סקורדן 3 , אבל זה יוצא דופן ) .

xbox כן תומך ב5.1 , אתה צריך רק לקנות כבל מסוים ( תפנה לפורום xbox בגיימר , יש שמה מדריך ) .

אני לא יודע אם שמת לב אבל הוא אמר "לדוד שלי"... יש לו בינתיים רק PS2 והוא הזמין את הקיוב שאם תחשב את המחירים של שתיהן ביחד תגלה שהן עולות פחות ממחשב ממוצע

פורסם

מה יש לפקפק?

זה עלה לי כמעט כמו ראדאון 9700 PRO זה לא כזה יקר!

המשחקים זה מהדוד ולא זה מאמריקה!!!(כל משחק 5 שקל בערך...קשור כמה דיסקים!)

ולXBOX אין יציאה דיגיטלית!!!

ואם זה לא דיגיטלי אז זה לא סראונד!

(אני בטוח 99% שאין!)

פורסם

תגיד לי אתה מפגר? מה זה קיוב זה רק לפאן בויים? שיחקת בקיוב? לקיוב יש משחקים מ-ע-ו-ל-י-ם. אל תתחיל איתי במלחמות, כי שנינו יודעים שאתה אומר את זה מסיבה אחת, לקיוב יש הרבה קילראפים (מטרויד פריים, ווינד וויקר, סופר סמאש ברוס. מילי, מאריו סאן שיין, ויש עוד הרבה), בזמן שלבוקס, לבוקס יש את היילו וזהו. כל השאר לא קילראפים. בקרוב לבוקס לא יהיה אף קילראפ עד היילו2 כי היילו הולך לצאת למחשב. אתה מנסה להגן על הקונסולה שלך כשאתה אומר שקיוב זה לפאן בויים, או לפחות ככה זה נראה. אני מציע לך להסתכל שוב על ההודעה שלך ולראות כאן מי הפאן בוי האמיתי. ואם אתה מחשיב את משחקי רווג לידר לטובים סימן שבאמת יש לך התנסות לא טובה עם המשחקים. (כשתתיחס להודעה הזאת, אל תגיד שאני לא שיחקתי בבוקס, כי שיחקתי בו המון, כמעט רציתי לקנות אחד. אבל הבנתי ששני משחקים טובים לא שווים את זה, במיוחד כשאחד מהם הוא מולטיפלאטפורם).

מה זה MVC2 CVS2 ?

שיחקת בDEVIL MAY CRY 2?

ומה זאת אומרת נראה לי?

Marvel VS Capcom 2

Camcom VS SNK2

לא שיחקתי בDMC2, אמרו לי שהוא הרבה הרבה הרבה פחות טוב מהראשון. אני רוצה לראות אותך אומר שהראשון לא משהו, או כל אחד אחר. המשחק פשוט מאוד המשחק הכי טוב לפס2.

פורסם

לי המשחקים של הקיוב נשמעים מעניינים מאוד אבל גם אני חושב שלא כל אחד יאהב אותם. מטרויד פריים אולי ישמח את שחקי הפעולה אבל קפיצות של מריו ופאזלים של זלדה ממש לא ישביעו אותם. גם SUPER SAMSH BROS זה לא טקן אלא יותר משחק לFUN ולא להתמקצעות

פורסם

SSBM (סמאש), הוא אומנם לא משחק מכות רציני, אבל זה אחד ממשחקי המכות הטובים ביותר. חוץ מזה, מי שקונה קיוב בשביל משחקי מכות הוא במילה אחת- מפגר. מי שרוצה משחקי מכות יקנה פס2, כי שם השלט בנוי למשחקי מכות, ומשחקי המכות הטובים באמת תמידיוצאים לפס2.

מטרויד פריים הוא משחק הפעולה הכיפי ביותר ששיחקתי בחיי. המשחק כל- כך מדהים, ששוב, הוא שווה את הקניה של הקיוב.

זלדה זה לא בשביל כל אחד, אבל כשנכנסים למשחק המשחק מדהים.

חוץ מזה, בקרוב יוצאים ארבעה משחקי חובה לקיוב (חלק כבר יצאו או יצאו השבוע או שבוע הבא חוץ מאחד שיצא עוד כמה חודשים) כמו- Viewtiful Joe, F-Zero GX, Kirby's air ride וMario kart. כל אלה יהיו עוד קילראפים שיגרמו לקיוב להיות קונסולה מעולה.

הסיבה היחידה שאני ראיתי בדיון הזה שלא לוקחים קיוב היא לא בגלל המשחקים, אלא בגלל שאין דרך לפרוץ אותו בצ'יפ או דרך אחרת.

פורסם

ב ps גם יש משחקי יריות שיורים על הטלוויזיה (קרני אור אוקיי).

שלדעתי זה זאנר מוגבל אבל עדיין לא מוערך דיו.

פורסם

ROFL

Kirby's Air Ride הוא משחק אינפנטילי שנשלט על ידי הסטיק האנלוגי וכפתור אחד בלבד...

קילר אפ :lol:

גם השאר לא משהו מיוחד.

לא צריך להיות פריק של נינטנדו כדי להנות מקיוב, צריך לאהוב את המשחקים האלה. סדרת זלדה ומאריו הן שתיים מהסדרות המוערכות ביותר בתחום, אם לא הכי מוערכות. סדרת SSB פשוט מעולה, וגם כל השאר (עם יוצאי דופן.. Kirby's Air Ride). מטרואיד למשל. לך תבדוק את ממוצע הביקורות של Metroid Prime ותחזור אלי.

Killer Apps? הייתי הולך יותר בכיוון של

Eternal Darkness: Sanity's Requiem

Metroid Prime

Zelda

Mario

Resident Evil (כל הסדרה בלעדית לקיוב)

SSB

Pikmin

אלה הבלעדיים, יש עוד הרבה לא בלעדיים כמו Soul Calibur 2 ודברים שעדיין לא יצאו כמו Geist.

פורסם

ROFL

Kirby's Air Ride הוא משחק אינפנטילי שנשלט על ידי הסטיק האנלוגי וכפתור אחד בלבד...

קילר אפ :lol:

גם השאר לא משהו מיוחד.

לא צריך להיות פריק של נינטנדו כדי להנות מקיוב, צריך לאהוב את המשחקים האלה. סדרת זלדה ומאריו הן שתיים מהסדרות המוערכות ביותר בתחום, אם לא הכי מוערכות. סדרת SSB פשוט מעולה, וגם כל השאר (עם יוצאי דופן.. Kirby's Air Ride). מטרואיד למשל. לך תבדוק את ממוצע הביקורות של Metroid Prime ותחזור אלי.

Killer Apps? הייתי הולך יותר בכיוון של

Eternal Darkness: Sanity's Requiem

Metroid Prime

Zelda

Mario

Resident Evil (כל הסדרה בלעדית לקיוב)

SSB

Pikmin

אלה הבלעדיים, יש עוד הרבה לא בלעדיים כמו Soul Calibur 2 ודברים שעדיין לא יצאו כמו Geist.

רזידנט איבל לא בלעדית לקיוב. שיחקתי בה גם בPS1

פורסם

אז לא היה קיוב ;)

עשו Remake של RE הראשון, השני והשלישי יצאו גם לקיוב עם אותה גרפיקה של פס1 והוציאו משחק חדש לחלוטין ובלעדי - RE0. עכשיו מפותח גם RE4...

פורסם

קירבי שולט! אני לא יודע בקשר למשחק שאתם מדברים עליו אבל יש לי בGB (בלי C ובלי A) את הראשון וגם שיחקתי בחדשים יותר ב*אמולטורים* ואני חובב של הבלון הוורוד (לא מדבר על ג'יגליפאף החיקוי הזול של אותה חברה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים