עבור לתוכן

האם שווה היום להשקיע בקונסולה במקום מחשב

Featured Replies

פורסם

אם נוסע לחו"ל , אז עדיף לך כבר לקנות xbox + mod chip ( ללא מוד זה עולה 180 יורו נדמה לי ) + משחק אחד מקורי ( שיהיה לך במה לשחק עד שתוריד משחקים ) ואז תחבר אותו למחשב , תעביר לhd שלו משחקים , זה הדבר הכי זול שיש ודרך אגב המשחקים בxbox נראים הרבה יותר טוב מהמחשב , ולדעתי ההנאה הרבה יותר גדולה בxbox .

• תגובות 49
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וואלה !

ב XBOX יש גרפיקה ברמת PC ואף יותר, קצת קשה לי להאמין ,אבל פשש.. זה מדהים

יש לי גם טלויזיה מסך גדול מעולה ו 100 HZ שלא כ"כ קשור ..

רגע.. משחקים אפשר להשיג דרך האינטרנט זה די ברור, מוד צ'יפ - איך?

בעיה: רוב המשחקים השווים באמת (כמו דום 3) רצים על PC , אני מרגיש קצת פספוס בקטע הזה

פורסם

טוב זה די ברור שב XBOX זה נראה יותר טוב מהמחשב אבל זה גם תלוי איזה כרטיס מסך יש לך במחשב...

אין לך מה להרגיש פספוס כי יש הרבה משחקים שווים אחרים...

פורסם

XBOX ממש לא נראה יותר טוב ממחשב

למה נראה לך שעל מסך טלויזיה אתה יכול לקבל תצוגה טובה יותר ממסך מחשב

פורסם

holy ראית פעם משחק xbox עם גרפיקה איכותית ?

אם לא , אז אתה לא יכול לתת חוות דעת , בכל מקרה זה יתן לו גרפיקה הרבה יותר טובה מאשר מחשב שלם ב4000 ש"ח .

מוד צ'יפ מאפשר לך לשחק במשחקים צורבים שאתה מוריד דרך האינטרנט משחק , צורב אותו על cd-rw ומשחק , אם המשחק גדול מדי להיכנס לדיסק אז אתה מעתיק אותו לhd של הxbox , ע"י חיבור הxbox למחשב שלך בעזרת יציאת האת'רנט בכ.רשת שלך .

לי אישית יש xbox לכן חוות הדעת שלי קצת יותר אמינה מאשר אלו אשר לא שיחקו בxbox .

אם אתה מחפש כמות משחקים , ויותר זמינות ברשת , אז את לו יש לps2 .

עוד דבר ששכחתי להזכיר הוא שxbox תומך ב5.1 , אז אם אתה מחבר אותו למערכת קולנוע ביתית אז ההנאה שלך תגדל פי כמה ( אני מרוצה מהעובדה שהוא מחובר למערכת סטריאו שלי ) .

אם וכאשר תקנה תפנה אלי בפרטי ואני אפנה אותך למדריכים שתזדקק להם .

פורסם

אני לא רוצה שתרביצו לי על מה שאני הולך לומר אבל

כול הקונסולות משחק יש להם אפקט שגורם למשחק להיות יותר יפה ולמה?!?!?!?!

ככה (סתם) אם תראה סרט במחשב ותוריד את המסך לרזולוציה הכי נמוכה אז אתה תחשוב שהאיכות של הסרט עלתה אםאתה מחבר את המחשב לTV ורואה שם את הסרט הסרט יראה הרבה יותר איכותי זה כמו העברת סרטי מחשב לסרטי VCD (למי שעושה את זה מבין למה אני מתכוון ) האיכות הרבה יותר טובה כי הרזולציה יותר נמוכה ויש לו יותר מקום על המסך להתפרש וכמובן שבTV יש אפקט מיוחד שמדמה איכות טובה יותר הPS והXBOX וכול השאר משתמשות באפקט בכך שהם לוקחות את המשחק ומציגות אותו בתור סרט בTV

ראיתי תוכנית שפירקה שידרגה את הXBOX בקיצור מה לא ויש שם לא הדברים הכי חזקים שיש בעולם תאמינו לי וגם שממירים משחק מקונסוליה למחשב ההמרהמשאירה את הגראפיקה אותו הדבר רק שמים מן אמולטור שיפעיל את המשחק את זה אפשר לראות לדוגמא במשחק שיצא לפני 3 חודשים של XMEN בקונסוליה הPS2 נראה יפה אבל במחשב זה נראה יותר גרוע תחשבו על זה ובבקשה אל תפקפקו אם יש לכם דעה על מה שכתוב תגיבו יפה בבקשה יש לי לב חלש

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז הגרפיקה של ה XBOX טובה לא פחות משל מחשב

אז אולי באמת אין לי טעם להשקיע 4000 ש"ח במחשב ,אבל מצד שני ה XBOX כולל מוד צ'יפ, שלט נוסף ואולי זכרון

אני מאמין שאגיע ל 2000 ש"ח בערך מחיר חו"ל.

זה כבר לא PS2 - המחיר פה מזנק די משמעותי, מעלה לי תהיות בדבר קנייה כבר של מחשב אולי

או לקנות PS2 וזהו

פורסם

בתור מישהו שיש לו שתי קונסולות (קיוב ופס2) ושיחק המון על האקס בוקס אני יכול להגיד לך עכשיו, כמות המשחקים הבאמת טובה של הבוקס מאוד מצומצת. במיוחד כשיש לך מוד צ'יפ ואז לא תוכל לנצל את אפשרות האון ליין של מקאסולט ושאר משחקים טובים מאוד. לקנות אקס בוקס ולעשות לו צ'יפ עכשיו זה כמו לקנות מחשב עם קצת זכרונות. זה הורס את כל ההנאה.

אם אתה אוהב משחקים איכותיים, אבל אתה לא תאכל לשים צ'יפ (כי אין) קח קיוב. בתקופה הקצרה שיש לי קיוב קניתי יותר משחקים מאשר בשנתיים שיש לי פס2. זה פשוט כיף לא מהעולם הזה, אבל אם לא שיחקת אל תסתכן כי יש אנשים שלא מתים על גסגנונות המשחקים.

בכלל, מה סוג המשחקים האהוב עליך? עם אתה אוהב מכות, CRPG, קח פס2, אם אתה רוצה הרפתקאות, קצת פעולה אבל ממש שיש סופר כיף, קצת אסטרטגיה, וCRPG אחד שהוא ממש ממש מדהים, קח קיוב. אם אתה רוצה פעולה, קח בוקס. (אני ידוע שיש עוד ז'אנרים שמאפיינים כל קונסולה, אבל בשביל זה אפשר פשוט לקרוא ביקורות ולהבין לבד).

ההצעה שלי היא שתכנס לאתר www.ign.com, לך לפס2 ותסתכל בReviews ואז בPreviews, ואז אותו דבר בקיוב ואז בבוקס ותראה מה הכי מתאים לך.

קונסולה לא בוחרים בשניה.

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאתה צודק, אך אני לא אקח קיוב אני לא אוהב ת'סגנון

לגבי העדפות משחקים על הקונסולה אני אעדיף מכות (כמו ה TEKKEN) ופעולה אבל גם משחקי מירוצים ופיפ"א וכדו'

ומעט פלטפורמות לאחי הקטן ;)

לי כבר נראה יותר הכיוון של ה PS2, אבל אתם מרתיעים אותי על האיכות הגרפית וכו'

כמה יוצא PS2 היום במכרזים בערך 1000 ש"ח לא כולל כלום

אני כנראה טס לאירופה שבוע הבא- מישהו יודע מה המחירים שם ? האם משלמים מכס אצלנו ? וכמה עולה צ'יפ ואיזה כדאי ?

מצטער מראש על כ"כ הרבה שאלות ;D

פורסם

אני קניתי קיוב אחרי מחשבה רבה וקריאת ביקורות ושמיעת התרשמויות מבעלי קונסולות והתעניינות בתחום למשך איזה חצי שנה... ואתה בא ואומר "אני לא קונה קיוב כי אני לא אוהב את הסגנון".

לא חושב שהייתי קונה היום PS2, המשחקים העתידיים של הבוקס יותר מושכים אותי אף על פי שבטח חצי מהם יצאו גם למחשב ועוד רבע יהיו גרועים... בכל זאת, לבוקס יש Fable ו-Halo 2 ומשחקים כאלה :P

הדבר היחיד שהייתי קונה בשבילו PS2 הוא Final Fantasy ו-MGS. יותר מזה אני באמת לא רואה סיבה לקנות PS2.

עריכה:

cube.ign.com

xbox.ign.com

ps2.ign.com

תהנה :-*

פורסם

בכל קונסולה יש את המשחקים הטובים שלה , למשל לGAMECUBE יש את METROID PRIME שרק בשבילו שווה לקנות את הקונסולה , והמשחקים בארץ עולים פחות ממשחקי PS2.

פורסם

בכל קונסולה יש את המשחקים הטובים שלה , למשל לGAMECUBE יש את METROID PRIME שרק בשבילו שווה לקנות את הקונסולה , והמשחקים בארץ עולים פחות ממשחקי PS2.

זה באמת תלוי באיזה משחקים אתה מעוניין.

לנינטנדו יש זכויות על משחקים שאני ממש אוהב (מריו.. זלדה.. כל שטויות הפוקימונים...) ולכן לא הייתי לוקח משהו אחר.

(לבעלי CUBE - ממליץ בחום על Mario Smash Melee)

פורסם

קודם כל , אני לא יודע לכמה מהאנשים שמגיבים כאן יש בכלל גם מחשב וגם קונסולה אז לדעתי ראוי לציין את זה בתחילת התגובה

אני גם חשבתי על זה פעם

וקנית PS2 עשיתי צ'ייפ הגעתי ליותר ממאה משחקים וחרשתי למכשיר את הצורה

בשלב מסוים אתה פשוט תחזור למחשב לא יודע למה

נכון שיש את הכמה משחקים הבודדים שלעולם לא תוכל לשחק במחשב אבל בשורה התחתונה המחשב לוקח

ועכשיו יותר מחצי שנה אחרי אני מצטער על זה כי במקום ה3K שח שהשקעתי בקונסולה (קונסולה \ צ'ייפ\ שלט\כרטיס זכרון\שלט DVD)

אני בקושי נוגע במכשיר ואם היה לי DVD נפרד בחדר אז סביר להניח שלא הייתי נוגע בו בכלל

היתרון היחיד שיש היום לקונסולה הוא כשבאים אנשים לשבת אצלך אז לשחק ביחד מול הטלויזיה הרבה יותר נוח.

אם אתה יותר בקטע של משחקים כמו 3D SHOTERS אין לך מה לחפש בכלל בקונסולה

המלצה שלי שדרג את המחשב , וזה בא ממישהו שעשה את הטעות וקנה את הקונסולה

פורסם

לפעולה בעצם לא היתי ממליץ על אקס בוקס, אלא פס2.

הכמה משחקים הממש שווים כמוDMC, שווים את הקונסולה. חוץ מזה, האקסטרים ספורט ממש חזק על הפס2, אני לא סובל ספורט על קונסולות, אבל משחקי האקסטרים פשוט כיפים.

ואני ממש לא מסכים שתחזורלמחשב מהר. אם אתה קונה אלפי משחקים ומשחק בהם כל הזמן אז ברור שימאס לך, אבל אם תשחק כל פעם במשחק אחד, תנוח כמה ימים ואז תחזור לא תעזוב את הקונסולה.

פורסם
  • מחבר

אז זהו זו שאלה קשה

אני יכול להגיד שלא שיחקתי במחשב כבר שנתיים ואף יותר, חוץ מזה, חשבתי בכיוון הקונסולה

גם בקטע של אחים קטנים שישחקו , בלי מקלדת ועכבר, יהיה להם יותר קל להתחבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים