פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר צירפתי את צילום המסךיש לי 2 סטיקים של 2GB DDR2 800MHz, האם זה תקין? אם כן למה כתוב 400MHz ולמה Single Channel?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים שים לב שהתקנת נכון את הזכרונות על הלוח אם - אחד על כל זוג, או בימנייים או בשמאליים. לא שניהם צמודים ולא שכל אחד יהיה בימני או בשמאלי...
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים רשום את התדר הבסיס של הזיכרונות..בגלל שזה בטכנולוגית הDDR..התדר האפקטיבי הוא 800 (400*2)..
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים יש לי רק 2 סלוטים של זיכרון על הלוח ככה שאין לי יותר מידי אופציותמוזר. מה דגם הלוח שלך?
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים הזכרונות שלו לא פועלים במצב Dual Channel. זה מה שמוזר..אז מישהו הציע להחליף סלוטים, אבל יש לו רק שניים.
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים כן..אבל אם יש לו שני סלוטים של זיכרונות..אז רוב הסיכוים שערכת שבבים/לוח אם פשוט לא תומך בזה..
פורסם 2009 בינואר 116 שנים למקרה ולא שמת לב - יש חוקים בפורום. אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/אחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו. אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעשות זאת שוב בעתיד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0 הקפצת דיונים:הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.