עבור לתוכן

Q8200 מול Q6600

Featured Replies

פורסם

שלום

ראיתי שבדיונים קודמים היו שצידדו בזה והיו שצידדו בזה

לא כל כך הבנתי...

בכל אופן אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים כבדים.

איך ה- Q8200 עולה יותר אם הוא פחות טוב?

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אי אפשר להגיד שהוא "פחות טוב"...אבל על כל מקרה הוא יותר יקר כי הוא בעל תהליך יצור חדש יותר וכו..

ומבחינת מחיר/תועלת אין סיבה לא לרכוש את הQ6600..

כמו כן מה המפרט המלא שלך ?

פורסם

משחקים - E8400

פורסם

משחקים - E8400

הוא מצליח לתפעל GTA4 בלי שהמשחק ישתמש ביותר מ70 אחוז משאבים?

פורסם

הוא מצליח לתפעל GTA4 בלי שהמשחק ישתמש ביותר מ70 אחוז משאבים?

כן, אבל אתה קונה מעבד רק בשביל לשחק GTA4? ::)

פורסם

אני יכול ל :silly: לפעמיים..למה לעזאזל אנשים לוקחים את GTA 4 כמדד לביצועים :kopfpatsch:

המשחק הזה גרוע מהבסיס..והוא לא צריך לשמש אינדיקציה לכלום..

פורסם

8200 עדיף מול 6600 ולו בגלל התוספת לסט הפקודות SSE 4.1 שכבר מתחילים לראות ניצול שלה ביישומים שונים (למשל DIVX מקודד מהר יותר משמעותית במעבד עם סט הפקודות הזה)

פורסם

אבל את מי מעניין SSE4.1 כשרוב האנשים משקיעים ברכיבים מתקדמים בשביל משחקים?

פותח הדיון רשם בפירוש שיעוד המחשב יהיה משחקים כבדים. אז למה לדחוף בכח יתרונות שלא קשורים ולא מעניינים?

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת... לקנות Q6600?

פורסם

כן, Q6600

פורסם
  • מחבר

תודה NIKE, סגרת לי פינה.

פורסם

אני יכול ל :silly: לפעמיים..למה לעזאזל אנשים לוקחים את GTA 4 כמדד לביצועים :kopfpatsch:

המשחק הזה גרוע מהבסיס..והוא לא צריך לשמש אינדיקציה לכלום..

אם כולנו נפעל לפי דעותיך אז אף אחד מאיתנו לא צריך מעבד שעולה יותר מ300-400 שקל......

כי לי יש פנטיום D מסריח ויש לי VISTA ULTIMATE ואני משחק כל משחק על ההגדרות הכי גבוההות חוץ מקריסיס שאני משחק על HIGH ואין כמעט הבדל בין HIGH לHIGHST ואני לא עושה שום OC והכל זז לי חלק כמו חמאה

חוץ מGTA4 שזז לי על 15FPS

אז בעצם כולנו יכולים להסתדר עם פנטיום D מסריח כמו שלי ועם כרטיס מסך במחיר סביר

ועכשיו למציאות

תבדוק בYOUTUBE ותראה שמעבדי QUAD 9550 מריצים את המשחק ח-ל-ק על ההגדרות הכי הכי גבוהות

המשחק הזה זה המשחק הראשון שבאמת מנצל את כל ה4 ליבות וכנראה שאלו יהיו הסטנדרתים של רוב המשחקים החדשים שיצאו

אז לפי דעתי אם אתה כבר מתכנן לקנות מעבד כמו E8500 אז עדיף שתחסוך חצי מהכסף ותקנה פנטיום D

התגובה שלי מופנת גם למי שאמר שE8400 הכי טוב למשחקים

פורסם

Q6600

וחוץ מזה מסכים עם הכותב שמעליי.

פורסם

אם כולנו נפעל לפי דעותיך אז אף אחד מאיתנו לא צריך מעבד שעולה יותר מ300-400 שקל......

כי לי יש פנטיום D מסריח ויש לי VISTA ULTIMATE ואני משחק כל משחק על ההגדרות הכי גבוההות חוץ מקריסיס שאני משחק על HIGH ואין כמעט הבדל בין HIGH לHIGHST ואני לא עושה שום OC והכל זז לי חלק כמו חמאה

בלה בלה בלה...

המשחק הזה זה המשחק הראשון שבאמת מנצל את כל ה4 ליבות וכנראה שאלו יהיו הסטנדרתים של רוב המשחקים החדשים שיצאו

אז לפי דעתי אם אתה כבר מתכנן לקנות מעבד כמו E8500 אז עדיף שתחסוך חצי מהכסף ותקנה פנטיום D

התגובה שלי מופנת גם למי שאמר שE8400 הכי טוב למשחקים

עזוב פנטיום D.... תאמין לי אני משחק עכשיו CRYSIS WARHEAD על HIGHEST עם FX4200 ופנטיום II שממוקם על סלוט בלוח אם תוצאת אינטל (שד"א היה מיוצר בזמנו מעץ...)

פורסם

זה נסיון להיות מצחיק?

Well, YOU FAIL

(גם כי לא קיים כרטיס בשם FX4200, וגם כי זה פשוט לא מצחיק.....)

בכל מקרה, אישית אני הייתי מעדיף את ה Q6600 על פני Q8200, בין אם בגלל הקאש הגדול יותר, שהוא תוספת חשובה בהרבה מ SSE 4.1, או בגלל המכפלה הגבוהה, שמקלה על OC. ה 6600 הוא אוברקלוקר נפלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים