עבור לתוכן

ירידת מחירי q6600. האם צפוייה בינואר?

Featured Replies

פורסם

שלום

חיפשתי מידע על ירידות המחירים בינואר שכולם מדברים עליהן ולא ממש מצאתי.

האם באמת צפוייה ירידה שכזו בינואר עקב הפסקת ייצור הQ6600? האם מייד נרגיש אותה בחנויות?

עד כמה בד"כ הירידות האלו דרמטיות? אני מעוניין לקנות מחשב כעת ומוכן להתאפק (בכוח) עוד חודש.

השאלה האם יש טעם, באם המחיר לא ירד ביותר מ200 ש"ח אעדיף לא למרוט את העצבים ולהנות ממחשב חדש כבר עכשיו.

תודה.

פורסם

לא מזמן קראתי כאן הודעה שמפסיקים את ייצור ה-Q6600 בקרוב, אבל חכה למגיבים אחריי, אולי יש להם משהו לומר בנושא.

קירור מצויין, לוח טוב, כרטיס מסך מעולה, זכרון מצויין (לא עדיף לחפש 1066?).

לגבי הדיסקים הקשיחים, אתה מתכוון לקנות את כולם או שנתת דוגמאות? לדעתי חפש את הסיגייט עם 32mb באפר.

ספק מעולה, לגבי המסך, לא נראה משתלם לקנות עכשיו 19" ולהחליף אח"כ, סתם בזבוז של כסף לדעתי, אלא אם אתה מתכנן להחליף בטווח הארוך.

פורסם
  • מחבר

לא מזמן קראתי כאן הודעה שמפסיקים את ייצור ה-Q6600 בקרוב, אבל חכה למגיבים אחריי, אולי יש להם משהו לומר בנושא.

קירור מצויין, לוח טוב, כרטיס מסך מעולה, זכרון מצויין (לא עדיף לחפש 1066?).

לגבי הדיסקים הקשיחים, אתה מתכוון לקנות את כולם או שנתת דוגמאות? לדעתי חפש את הסיגייט עם 32mb באפר.

ספק מעולה, לגבי המסך, לא נראה משתלם לקנות עכשיו 19" ולהחליף אח"כ, סתם בזבוז של כסף לדעתי, אלא אם אתה מתכנן להחליף בטווח הארוך.

תודה על התגובה.

לדעתי ה1066 לא כלכלי יחסית לאחוז שיפור בביצועים.

לגבי הדיסקים, חוץ מה1TB כולם מועברים מהמחשב הקודם. שמעתי ביקורות גרועות על הסיגייט (וגם בחנות TMS עצמה אמרו לי שקיבלו אחוז החזרות גדול יחסית לסדרה של ה1, 1.5TB) כך שבחרתי בSamsung.

והמסך, זה המסך הנוכחי. בעתיד אחליף גם אותו.

האם אתה יודע מתי צפוייה הפסקת הייצור? האם באמת בינואר?

תודה.

פורסם

פותח התרד..ברבעון הראשון של שנת 2009..שזה אומר ינואר עד סוף מרץ+-..אינטל צפויה להוריד מפס היצור מספר מעבדים..

כאשר הראשון מביניהם הוא הQ6600..בגדול אחרי ההודעה...יש סיכוי שתמצא אותו במחירים נמוכים מעט..אבל יש סיכוי גם להפך..

פורסם

זהו לא פורום מפרטים.. אנא הסר את המפרט מההודעה הראשית שלך כדי למנוע שוב סטיות מהנושא. (כפתור ה-modify.gif)

אם אתה מעוניין בחוות דעת על המפרט, אתה יותר ממוזמן לפתוח דיון חדש בפורום מפרטי מחשב. :)

פורסם
  • מחבר

תודה

אם כך אני מבין שבמסגרת זמן של חודש אין טעם להמתין.

כנראה שאקנה את הQ6600

תודה.

פורסם

גם בגלל הפסקת הייצור, וגם לפי טבלת הדרך לשנה הקרובה הQ6600 כבר נמצא במחיר התחתון שלו ולא יהיו ירידות נוספות מצד אינטל על פי הנ"ל

גם ממספר סיבות נוספות, קניבליזם של מעבדי הQ8XXX היותר יקרים והפחות חזקים וכמו כן קניבליזם של כפולי הליבות E8400/E8500

כך שסביר להניח שהוא יסיים את דרכו בשוק ברמת המחיר הנוכחית פלוס מינוס כמה עשרות שקלים לפי המלאים שחנויות מחזיקות. כשם שהיום מעבד E4300 וE4600 נמכרים באותו מחיר תחתון למרות שייצורם הופסק גם כן. כך שעד לפריצת מלחמת המחירים הבאה המחיר הנוכחי מסתמן כמחיר מינימום למרובע ליבות של אינטל.

+ אני מאמין שהייצור שלו נפסק כבר לפני כמה זמן. ההודעה רק עשתה את זה רשמי.

פורסם

אבל אם אני קונה נגיד היום q6600 ובועד 3 חודשים 4 5 לא יודע בערך כמה כבר לא יהיה אותו יותר בחנות שבה קניתי מה קורה כאן לאחריות?

פורסם

אתה לא צריך לדאוג מהבחינה הזו, לא מוכרים מוצרים שלא יכולים להבטיח את האחריות שלהם.

פורסם

בכל מצב יש לך אחריות לכל החיים על מעבדי אינטל ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים