עבור לתוכן

Combat Arms - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

גם לי יש לאגים ובעיות לפעמים בסטייל סקט טורקי

אני רץ נתקל במישהו מרסס אותו עם הרובה+משתיק קול , ממשיך לרוץ זורק רימון ואז שומע ט ט ט ט ט ט ט (היריות של הרובה) :lol:

ולפעצמים אין קול....

אבל בסך הכל משחק מאוד נחמד אני אהבתי ..

• תגובות 207
  • צפיות 33.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

לאו דווקא בגלל השכפ"צ..

השכפ"צ לא עד כדי כך חזק, אם אתם יורים הרבה והם לא מתים אז כנראה שאתם מפספסים הרבה

* או שיש לכם לאגים * או שאתם גרועים / הוא מהיר מידי בשבילכם * או שיש לו קסדה + שכפ"צ + יש לכם לאגים + אתם גרועים :lol:

או שמדובר בצ'יטרים :-X

פורסם

איזה צ'יטים רק לא הוציאו אבל GODMOD לMULTI עוד לא ראיתי...

אגב עכשיו היו לי מספר דקות בבצפר אז ניכנסתי למשחק במפה COLD SEED. מתוך 16 שחקנים רק 2 היו מעל לאדמה כל השאר בגליצ'ים... היה יכול ליהיות דווקא חביב ;D אילו ידעתי לפחות גליץ' אחד

פורסם

מה זה גליצים?

פורסם

לגבי הלאגים אין לי לאגים ..

ואני מדבר על שחקנים ספציפיים שלא מתים

בדרך כלל ב DEATHROOM אני במקומות 1-2 מבחינת נקודות

פורסם

זה נכון..

אם כי הפעם היחידה שראיתי צ'יטר וזה היה ברור לעין:

מתחיל משחק במפה DeathRoom, אני ושאר השחקנים בקבוצה רצים לכיוון החדר השני.. פתאום שומעים יריות של נשק כבד, ואז אני מת ואני רואה שכל הקבוצה שלי נהרגה ע"י שחקן אחד ובעצם לא ראיתי מי הרג אותי. תוך שניה כולם מתו. שוב ושוב ושוב עד שהבנו שהוא גם יורה דרך הקיר וגם עם aimbot.. :o

לגבי גליצ'ים יש המון.. אתה נכנס לתוך הקיר ויורה דרכו, אך לא ניתן לירות בך אלא אם כן מישהו נכנס אחריך לתוך הגליץ'.

פורסם

אאהההה.... (פעם שניה..)

מה זה גליץ?

פורסם

מין באג במשחק שמאפשר לעשות פעולות או לנצל אותו בצורה כלשהי.

לדוגמא-שאפשר לירות דרך קיר או שאפשר לראות מישהו דרך נקודה מסויימת בקיר.

פורסם

במקרה של הקקה המודברת גליץ' זה מקום מאחורי קיר או ריצפה בו אתה יכול להרוג כל מי שעובר ואילו בך לא פוגעים כי אתה כביכול מאחורי קיר

פורסם

פאק במפה/משחק שלא תוכנן להיות ככה.

דווקא זה לא כל כך מפריע.. אם כי זה נחמד שיש Friendly Fire אז אני הורג את מי שנכנס בתוך קירות..

פורסם

במפה של TWO TOWERS יש מקום שאפשר להיכנס לתוך הקיר...

מאיפה נכנסים?

היה שם צלף שעמד שם כל המשחק ורק דפק לאנשים הד שוטים

פורסם

אני מתבייש בנוכחותך בפורום ולכן אני דורש ממך לקפוץ ראש מהחלון! ראש למטה!

עגשיו ברצינות- גליצ'ים זה לנובים. אם אתה עד כדי כך נווב אז כנס ליוטיוב שם יש הכל.

פורסם

רציתי להיכנס לשם ולשחוט אותו עם הסכין. אני לא חושב בכלל שזה כייף לעמוד במקום חסין כדורים ולירות בכולם.

תילחץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים