פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מזה המשחק לא עובדדדדדדד ביכלל איזה דיכאון איתוווווווו!!! השם שלי זה AVIRAM203456 תגידו? מי רוצה לשחק בקבוצה (8 משתמשים ביחד נגד קבוצה אחרת) האסטרטגיה היא להיות כל הזמן ביחד 8 ביחד
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים אבירם, אם היה אפשר להכנס למשחק, והיינו משחקים בקבוצה, הייתי מקווה שהFF היה ON, ככה הייתי יורה לך כדור ישירות לראש
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים הכינוי oakeYהקשיים בכניסה נרגעו בזמן האחרוןהם מוכרחים לפתור את זה בהקדם האפשרי
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים והווווווווווווו איזה קרחנהנכנסתי לפני מספק דקות אלפא עמוססססססס אי אפשר להיכנס ביכלל\איזה בעסה זה......
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים בנוגע להרשמה באתר שלהם, מה אני רושם ב-NEXON Europe ID וב- Forum ID ?או בקיצור, בכל השלב העליון.לא כ"כ הבנתי. תודה!
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים זה לא בדיוק משנה.. אם אני לא טועה זה שני דברים שונים ככה שזה שני כינוייםבכל מקרה אני מרים ידיים, נשבר כבר..בימים האחרונים התחילו לאגים מטורפים גם כן
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים דווקא בשעות העומס המשחק רץ אצלי חלקהבעיה היחידה בשעות העומס היא לאחר משחק כשיש את טבלת הניקוד, זה נתקע שם וצריך לעשות ESC ואז לבחור YES
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.