פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים על פי הבנתי, אין מכס על ייבוא מחשב בודד.האם בן אדם שבבעלותו לפטופ (היה בבעלות בעת היציאה מהארץ) פטור ממכס במקרה שיביא לפטופ נוסף?
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים ממכס יש פטור ממע"מ של 15.5 אחוז אין פטור.זה כמובן אם אתה מצהיר על המחשב בכניסה לארץ
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר אני מנסה לעשות CHECK OUT מהאתר של DELL על מחשב vostro, הוא מבקש ממני Company Name, מה אני אמור לכתוב ?
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר נו, אז תרשום -/./None או ווריאציה אחרת שמבהירה שאין כאן בתמונה חברה.יכול להיות בגלל שזה מחשב small business, צריך company name ?
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים אולי זו הסיבה שזה מופיע אבל זה חסר חשיבות בכל מקרה. לא חייבים חברה בשביל לרכוש מחשב עסקי.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים אני חושב שגם ב15.4" היא תבלוט אבל הכל תלוי בעיצוב שלה או יותר נכון בDELL אם זו סוללה יחודית לדגם הזה אני משאר שהם יעשו אותה כך שלא תבלוט ממש אבל כעיקרון כן היא אמורה לבלוטנסה לחפש בYOUTUBE או סקירות / תמונות של המחשב הזה עם הסוללה הזו או רק הסוללה
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר טוב הזמנתי... מקווה שיגיע.במידה ויש בעיה עם המשלוח לא מחייבים לי את האשראי נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.