עבור לתוכן

מחשב נייד כמחשב נוסף לבית 3200~ ש"ח

Featured Replies

פורסם

כפי שמצויין בכותרת המחשב ישמש כמחשב נוסף בבית, אז המשקל לא משחק תפקיד והמסך צריך להיות גדול. ביקרתי ב-ivory (כן, אני יודע שזה נשמע גרוע) והמליצו על מחשב msi (גם זה כמובן לא היה צפוי) הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2247&CatCode=315.

כמובן יחסית למחיר הוא נראה לי טוב מדי, אך לא מצאתי ביקורות באינטרנט, אז איני יודע מה חסרונותיו. אם משהו יוכל לשפוך אור על פשר המחיר הזה, אני אודה לו מאוד. וכמו כן כמובן לציין כמה אלטרנטיבות אפשרויות במסגרת התקציב.

תודה מראש

פורסם

פשר המחיר הוא שאייבורי היא יבואן של MSI, כפי שאתה וודאי יודע, לכן הם יכולים לתמחר את הדגמים האלה בזול (כשמלכתחילה המחירים על ניידי MSI לא גבוהים כמו, נניח, DELL, HP, LENOVO).

הדגמים האלה לא כל-כך מוכרים ברחבי העולם, לכן אתה מתקשה למצוא ביקורות מקצועיות, ולצערי, גם אני לא אוכל לשפוך לך אור על הדגם הזה ולהגיד האם יש לו אי-אילו יתרונות או חסרונות מיוחדים, פשוט כי אין לי ניסיון איתו.

מחשב נוסף בתקציב ששווה להסתכל עליו הוא Lenovo N500. במפרט מקביל הוא יעלה יותר והאחריות היא לשנה בלבד, אבל אם אתה לא רוצה להתעסק עם השירות של אייבורי, האחריות על הלנובו היא לפחות אצל IBM.

Dell Inspiron 1525 הוא אופציה טובה מאוד, שכן מקבלים אחריות ל-3 שנים. עם זאת, הוא עולה יותר מהתקציב שלך. יש שמועות בפורום שניתן להשיג אותו במחיר ~3200, אם קונים מ-KSP במזומן (לא בדקתי).

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני רואה ב-KSP, במזומן המחשב הזה יוצא ב-3850 (ופרט לזה נראה לי שזה קצת overkill, לא נראה לי שאני צריך 250GB הארדיסק ו-2 GB זכרון למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, עריכת מסמכים וסרט פה ושם). בדקתי עוד דגמים של DELL ושמתי לב לזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860.htm

אפשר גם להרחיב אחריות ל-3 שנים ב-140 ש"ח. מה אתה אומר על המודל הזה? (ובאופן כללי, פעם שמעתי שזה בעייתי להתקין וינדואוס XP על מחשבי DELL, כי קשה מאוד למצוא את הדרייברים המתאימים. המצב השתנה?)

בנוסף, מה תוכל להגיד על מחשבי Gigabyte וספציפית m536w? האם יש מחשבים מומלצים גם של חברות כמו ACER, ASUS בתקציב?

תודה שוב.

פורסם

ה-Vostro A860 עם שדרוג אחריות ל-3 שנים, זיכרון ל-2GB יהיה מחשב טוב מאוד.

בסופו של דבר למרבית המחשבים של DELL כן ניתן להשיג דרייברים גם ל-XP. לא יודע ספציפית לגבי ה-Vostro A860, אפשר להריץ חיפוש בגוגל.

שים לב שמציעים למכור אותו עם XP. אני מניח שאם כך הדבר, הרי שקיימים דרייברים. ליתר ביטחון תתקשר ותשאל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים