פורסם 2003 ביולי 522 שנים היי,אוקי, אז ככה.אני צריך כרטיס קול שתומך ביציאה דיגיטאלית, לא משנה אופטית או קואקסיאלית אבל יש העדפה לקואקסיאלית.צריך שהוא יתמוך בDTS, DOLBY DIGITAL ו EAX 3.0 .ואם אפשר שלא יחרוג מטווח ה650 ש"ח.כעקרון הוא מיועד לסט רמקולים TSS-1 של YAMAHA.תודה רבה!!,יאיר.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים נראה לי Creative Audigy 2 Bulk יהיה טוב, 483 ש"ח. לעוד מידע... אבל נראה לי שעדיף שיגיבו אנשים שמבינים יותר ממני
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר תודה,אבל ראיתי שאין לו יציאה דיגיטאלית נורמאלית , כלומר או אופטי או קואסק...יאיר.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר איפה אתה רואה?Sound Blaster Audigy 2 On-Board Connectors Line level out (Front / Rear / Center / Subwoofer /Rear Center) Digital Out for 5.1 support (6-channel SPDIF Output) Line in Microphone in SB1394/ FireWire® port Telephone Answering Device in Analog / Digital CD Audio in 15-pin MIDI / Joystick port extension header Internal SB1394 header to Sound Blaster Audigy 2 Internal Drive (Upgrade Option*) AD_EXT extension header to the Sound Blaster Audigy 2 Internal Drive (Upgrade Option*) * Upgrade not yet available for sale seperately יאיר.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים אם זה לא טוב, אז יש את הHercules Game Theater XP 7.1 Sound Card + External Rack במחיר של 639. או שזה גם לא טוב לעוד מידע...
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר בפלטיניום יש בטוח אבל לא בטווח המחירים, פלטיניום זה 1200 ש"חההרקולס נראה דיי טוב אבל הוא חיצוני, יש פנימי?תודה,יאיר.
פורסם 2003 ביולי 522 שנים יש כרטיס שמתחבר לPCI זה רק הפאנל.קיימת ביקורת לגרסה הישנה יותר של הכטיס, קרא אותה 8)
פורסם 2003 ביולי 522 שנים איפה אתה רואה?Sound Blaster Audigy 2 On-Board Connectors Line level out (Front / Rear / Center / Subwoofer /Rear Center) Digital Out for 5.1 support (6-channel SPDIF Output) Line in Microphone in SB1394/ FireWire® port Telephone Answering Device in Analog / Digital CD Audio in 15-pin MIDI / Joystick port extension header Internal SB1394 header to Sound Blaster Audigy 2 Internal Drive (Upgrade Option*) AD_EXT extension header to the Sound Blaster Audigy 2 Internal Drive (Upgrade Option*) * Upgrade not yet available for sale seperately יאיר.לא ברור אם זה קואקס או אופטי אבל יש יציאה דיגיטלית.
פורסם 2003 ביולי 822 שנים יש לרסיבר שלי גם קואקס וגם אופטי יש לי לייב ואני לא מקבל את הסראונד אני רוצה לקנות את האודיג'י 2 באלקעכשיו איזה חיבור עדיף הקואקסיאלי או האופטי?
פורסם 2003 ביולי 922 שנים לפי מה שאני הבנתי איין כניסות ויציאות דיגיטליות ב אודיו 2 באלק וכמובן שיש עדיפות לקוואקסלי דיגיטלי עריכה: באודיו 2 לא הבאלק הרגיל יש כניסות ויציאות דיגיטליות וגם בפלטיניום מאה אחוז. אני לא חושב שיש גם בבאלק.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים לא רציתי לפתוח תרד חדש אז אמרתי ננצל את התרד הזה ;Dאני צריך המלצה לכרטיס קול 5.1 גם עם יציאות דיגיטליות עד 400 שקל שתומך בDTS, DOLBY DIGITAL ו EAX 3.0 DO כמו שנאמר בהתחלה .....רק שהתקציב הוא עד 400.בתודה מראש
פורסם 2003 ביולי 922 שנים לא רציתי לפתוח תרד חדש אז אמרתי ננצל את התרד הזה ;Dאני צריך המלצה לכרטיס קול 5.1 גם עם יציאות דיגיטליות עד 400 שקל שתומך בDTS, DOLBY DIGITAL ו EAX 3.0 DO כמו שנאמר בהתחלה .....רק שהתקציב הוא עד 400.בתודה מראשCreative Audigy עונה על כל דרישותך,יש בו את התמיכה בDolby Digital ,DTS והCreative Labs EAX 3,הוא 5.1 יש לו יציאה דיגיטלית קוקסיאלית והוא עולה עד 400 שקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.