פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים יש לי בעיה שכל פעם שאני מעלה ממש בקצת את הmemory clock ואת ה gpu clock אחרי איזה 15 שעהפתאום המסך נהפך לשחור ואז רשום NO SIGNAL ואז אחרי איזה חצי דקה שזה ככה המסך חוזר אבל עם הודעה DON'T SEND של הדרייבר....אני העלתי רק ב15 את הMHZ בכל אחד וגם עשיתי לזה test clock וזה התקבל הOC הקטן הזה.הטמפ' של הכרטיס פשוט מעולות: המנוחה:35 במאמץ אחרי רבע שעה של d3mark הטמפ' הוא 54 מעלות....יש לי hd4850 ויש לי את הדרייבר הכי חדשלמישהו יש רעיון למה זה קורה?תודה לעוזרים
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר בלי OC הכל מעולה... יכול להיות שיש בעיה במתחים?? יש לי ספק ג'נרי ezcool וזה יכול להיות גורם הבעיה....אני חייב עזרה אז בקשה תעזרו לי אמרו לי שזה הפורום הכי טוב ואני רוצה לראות את זה באמתתודה
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים החשוד הראשון הוא הספק..אבל העלאה של 15MHZ זה לא דבר כזה משמעותי..ולכן זה בספק..על כל מקרה..נסה להריץ בדיקת מאמץ במצב סטוק לראות שהכל באמת תקין..אם כן..נסה לבדוק את המערכת עם ספק אחר..
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר אני כבר אומר לך שעשיתי OC עם q6600 ל3.1 GHZ וזה לוקח יותר מהפסק מאשר שסתם מעלים ב15 MHZ לספקובאיזה תוכנה מריצים בדיקת מאמץ עם כרטיס מסך? משחק מחשב כבד (GTA IV) לא מספיק?
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר עשיתי כבר כמה פעמים 3dmark ואין שום קריסה או משהו בלי OCויש קטעים שגם אין בערך שעה כזאת קריסה עם הOC לכרטיס מסך
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים אז הOC כנראה "דופק" את המערכת..על כל מקרה..נסה אולי לעדכן ביוס..או לעלות את תדר הPCI-E בביוס לאזור ה105-110..לראות אם זה ייציב לך את הOC..
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר חיפשתי בכל המקומות ולא מצאתי את זה... אבל מצאתי משהו בשם pci latency timer ואותו שמתי על 96 ... אולי זה זה אבל רק בשם אחר?
פורסם 2009 בינואר 116 שנים מחבר אני יודע איך עושים OC לכרטיס מסך... על ידי הדרייבר של הכרטיס מסך לא??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.