עבור לתוכן

כיצד לדחוס וידאו?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

יש לי קובץ וידאו באורך 4 דקות ששוקל 380 מגה. אני צריך להעלות אותו לאינטרנט, לכן הוא חייב להיות קטן הרבה יותר. ניסיתי לקבץ אותו ב-divx בעזרת virtualdub, אך גם בהגדרה של 300 kbps הקובץ עדיין שקל 45 מגה. הסתכלתי במאפיינים של שני הקבצים (הדחוס והמקורי) ובשניהם היה כתוב שהסאונד הוא לא דחוס, ועם קצב דגימה של 48,000. בזמן הדחיסה ראיתי שכתוב בתוכנה שקובץ האודיו תופס את רוב המקום. ניסיתי למצוא את האופציה להוריד את איכות הסאונד, אך לא מצאתי. למישהו יש מושג איך עושים את זה?

בתודה מראש, עדי.

פורסם

בווירטואל דאב כנס לעמודת הAUDIO וקודם כל בחר בFull procsessing mode, לאחר מכן לך לCompression וconvertion והתאם את הקובץ לדרישותך. אם אתה מחפש מקודד קטן ויעיל השתמש בMP3 עליו יש דיון כאן בפורום

פורסם

שלום רב,

יש לי קובץ וידאו באורך 4 דקות ששוקל 380 מגה. אני צריך להעלות אותו לאינטרנט, לכן הוא חייב להיות קטן הרבה יותר. ניסיתי לקבץ אותו ב-divx בעזרת virtualdub, אך גם בהגדרה של 300 kbps הקובץ עדיין שקל 45 מגה. הסתכלתי במאפיינים של שני הקבצים (הדחוס והמקורי) ובשניהם היה כתוב שהסאונד הוא לא דחוס, ועם קצב דגימה של 48,000. בזמן הדחיסה ראיתי שכתוב בתוכנה שקובץ האודיו תופס את רוב המקום. ניסיתי למצוא את האופציה להוריד את איכות הסאונד, אך לא מצאתי. למישהו יש מושג איך עושים את זה?

בתודה מראש, עדי.

תדחוס את הסרט לפורמט WMA הכי טוב בשביל אינטרנט.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים