פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים אני רוצה לוח תומך G31 ותמיד ה ASUS לא במלאי וה GIGABYTE תמיד יש , אין לו ביקוש ? חייב להיות הבדל בין הלוחות מישהו יודע מה ההבדל ? GA-G31M-S2L P5KPL-CM ==================================================== מה ההבדל PLEASE !!!!!!
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים עוד לפני שיעלו פה פאנבויז והם יעלו אני כבר אומר לך שהבדל אתה לא תראה בין החברות, זה שיהיה לך באופן כללי.אתה מוזמן לעבור על הSPECS ולראות שהם דיי זהיםhttp://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2693http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=2068&l1=3&l2=11&l3=563&l4=0הבחירה כולה שלך... אתה יכול לראות למי יש יותר יציאות לפי מה שאתה צריך, לפי התקציב קנה את הזול ביותר.
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר חפרתי קצת ...ב ASUS יש תמיכה במעבדים יותר גדולה PD ... QUAD ...http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=P5KPL-CMhttp://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2693ה GIGABYTE לא תומך בהרבה מעבדים .. אני חושב שאני אחכה ל ASUS .הסתכלתי על לוחות מומלצים גם אתם ממליצים על ה ASUS .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.