עבור לתוכן

משחקי יריות בקונסולות,איך ?

Featured Replies

פורסם

חוויה שונה, אבל אם לצורך ההשוואה תשחק FPS עם גיימפאד מול שחקן עם מקלדת ועכבר, בוא נאמר שמהר מאוד יגמרו הבטריות מהרטט.

הפער הוא גדול בין פוטנציאל איימינג של עכבר לזה של ג'ויסטיק. לכן ישנם משחקי רשת "משולבים" (games for windows live)

המגבילים הרבה שרתים לגיימפד בלבד (כולל שחקני PC עם עכבר), למען הגינות המשחק.

וואלה... את זה לא ידעתי, אם כך כשאני משחק GTA IV עם שלט X360 אז אני מוגבל בשרתים?

• תגובות 50
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכוונה שיש שרתים שניתן להכנס אליהם רק עם gamepad. אז אם אתה ב-PC עם Gamepad לא חלה עליך שום הגבלה מהבחינה הזאת.

לא יודע בקשר ל-GTA ספציפית, אבל אני מניח שגם שם יש אופציה ל- Gamepad Only בפתיחת שרת.

פורסם

חוויה שונה, אבל אם לצורך ההשוואה תשחק FPS עם גיימפאד מול שחקן עם מקלדת ועכבר, בוא נאמר שמהר מאוד יגמרו הבטריות מהרטט.

הפער הוא גדול בין פוטנציאל איימינג של עכבר לזה של ג'ויסטיק. לכן ישנם משחקי רשת "משולבים" (games for windows live)

המגבילים הרבה שרתים לגיימפד בלבד (כולל שחקני PC עם עכבר), למען הגינות המשחק.

הבטריות שהם טעונות מלא מספיקות לך למספיק זמן של משחק... אפשר פעם לא נגמר לי בבת אחת מרמת טעינה מלאה לאפס...

ובמקרה הכי גרוע- מטעינים ב-USB תוך כדי משחק

פורסם

זאת היתה רמיזה לכך ששחקן הגיימפד יאכל בראש (הרבה רטט כתוצאה מה-headshots של היריב "יגמור לו את הבטרייה")

סתם התחכמתי, בלי קשר לאורך חיים של בטרייה ::)

פורסם

ניסיתי לשחק במחשב ביושוק עם גיימפד, וזה היה פשוט נורא ואיום.

נאלצתי לרדת ברמת הקושי של המשחק, ועדיין זה הרגיש רע... אני מתאר לעצמי שאם מתאמנים אז משתפרים, אבל אין מה לעשות - זה אף פעם לא יגיע לרמת דיוק של עכבר ומקלדת, והנוחות של השליטה מרחוק מתקזזת עם התחושה של חוסר השליטה.

חזרתי לעכבר ולמקלדת צ'יק צ'ק, ובירכתי את עצמי שלא התפתיתי לקנות xbox360.

אני באמת לא יודע איך שחקני קונסולות עושים את זה, כל הכבוד לכם ממש...

פורסם

הם מצליחים כי הם מנסים!

אתה ניסיתי- לא הצלחת ועזבת... זה סתם ייאוש.

אם הית מחליט שאתה משחק רק בגיימפאד תקופה ארוכה- תראה איך הית מתרגל לזה ומשחק בזה כמו שצריך!

פורסם

גם אני הייתי ככה, המשכתי לשחק ואחרי כמה סיבובים בודדים בCOD4 ב-ps3, הצלחתי לקלוט את זה ואני משחק כמו במקלדת ועכבר.

רק צריך לנסות.

פורסם

ניסיתי לשחק במחשב ביושוק עם גיימפד, וזה היה פשוט נורא ואיום.

נאלצתי לרדת ברמת הקושי של המשחק, ועדיין זה הרגיש רע... אני מתאר לעצמי שאם מתאמנים אז משתפרים, אבל אין מה לעשות - זה אף פעם לא יגיע לרמת דיוק של עכבר ומקלדת, והנוחות של השליטה מרחוק מתקזזת עם התחושה של חוסר השליטה.

חזרתי לעכבר ולמקלדת צ'יק צ'ק, ובירכתי את עצמי שלא התפתיתי לקנות xbox360.

אני באמת לא יודע איך שחקני קונסולות עושים את זה, כל הכבוד לכם ממש...

אח שלי היה שחקן PC מכור במשך שנים, מאז שנכנס ה360 לבית הוא לא עוזב אותו. ולא רק זה הוא יותר טוב עם השלט מאשר עם העכבר.

זה פשוט עניין של התרגלות, אפשר לשחק עם שלט ולפגוע ממש טוב, רק צריך קצת להתאמן.

אבל לדעתי עדיין רמת דיוק של עכבר הרבה יותר גבוהה משל שלט. אבל הנוחות של השלט לוקחת ברוב המקרים.

פורסם

אח שלי היה שחקן PC מכור במשך שנים, מאז שנכנס ה360 לבית הוא לא עוזב אותו. ולא רק זה הוא יותר טוב עם השלט מאשר עם העכבר.

זה פשוט עניין של התרגלות, אפשר לשחק עם שלט ולפגוע ממש טוב, רק צריך קצת להתאמן.

אבל לדעתי עדיין רמת דיוק של עכבר הרבה יותר גבוהה משל שלט. אבל הנוחות של השלט לוקחת ברוב המקרים.

כתבת את התשובה בעצמך, אז למה לחרטט... משחקי FPS נטו מחשב, חבל על כל קשקוש מיותר.

פורסם

לא מסכים כי עכבר לפעמים יותר מידי מדויק

לי היה כיף מאוד לשחק COD5 על הWII לדעתי השליטה הכי מתאימה לFPS

רק חבל שהחומרה עצמה לא נותנת גרפיקה כמו במחשב אבל זה כבר יהיה בדור הבא

פורסם

כתבת את התשובה בעצמך, אז למה לחרטט... משחקי FPS נטו מחשב, חבל על כל קשקוש מיותר.

מה בדיוק קשקוש בזה? לשחק עם שלט(ואוזניה) גירס 2 בסלון זה כיף אדיר ונוח בטירוף.

נכון שאם תשחק מול אחד עם עכבר אז כנראה שיהיה לו קל יותר לפגוע(בהנחה שהוא בערך ברמה שלך או קצת פחות טוב) אבל בגלל זה משחקים באקס בוקס(או סוני 3) ולכולם יש שלט.

פורסם

מה בדיוק קשקוש בזה? לשחק עם שלט(ואוזניה) גירס 2 בסלון זה כיף אדיר ונוח בטירוף.

נכון שאם תשחק מול אחד עם עכבר אז כנראה שיהיה לו קל יותר לפגוע(בהנחה שהוא בערך ברמה שלך או קצת פחות טוב) אבל בגלל זה משחקים באקס בוקס(או סוני 3) ולכולם יש שלט.

כל מה שרשמת נכון, עכשיו שחק את אותו משחק עם עכבר RAZER+eXactMat תקבל עוד 50% של הנאה במשחק ודיוק.

פורסם

ומה עם מקלדת? בסלון לא יהיה הכי נוח לשבת עם עכבר במקלדת כשאתה שוכב בספה והשמיכה עליך ...

ומה עם מסך מפוצל? לא עדיף 2 שלטים ולשחק במקום להתעסק עם מקלדות? מה עם מסך מרובע(HALO 3 למשל)?

הכוונה העיקרית שלי זה לנסות להראות(מניסיון אישי) שלא צריך להיות מקובע במחשבה שאי אפשר FPS עם שלט וצריך לנסות כי אולי פתאום מגלים שזה יותר נוח ויותר טוב.

יש אנשים שיעברו אולי לשלט אחרי שיתרגלו ויש כאלה שלא יצליחו להתרגל או עדיין יעדיפו להישאר עם עכבר+מקלדת.

פורסם

פוטנציאל ה-aiming כנראה גבוה יותר עם עכבר (מבחינה טכנית), אבל זה לא בהכרח אומר שיותר כיף לשחק עם עכבר+מקלדת.

משחקי הקונסולה (כולל FPS) מותאמים לשליטה שלה, ולא תהיה שום בעייה לשחק עם גיימפד כשמתרגלים.

השאלה היא מה יותר חשוב לך, לתת את המקסימום כשחקן "מקצועי" או להינות מהפריבילגיות של נוחות \ ארגונומיה וכל העניין החברתי...

ישנם גם טענות ששליטה עם גיימפד יותר "מציאותית". (ז"א נראה להם לא רציני שעם עכבר הדמות יכולה להסתובב ולבצע תנועות במהירות גבוהה מהרגיל). בסופו של דבר זה עניין אינדבידואלי. למשל יש לי חבר שמחבר את ה-PC לטלויזיה בסלון ויושב לשחק עם גיימפד של 360, אפילו שיש לו מקום סביר למקלדת ועכבר. אז הוא אומנם מתקשה יותר לפגוע במטרות אבל הוא נהנה יותר מהמשחק. אני אישית לא מתחבר לזה ולא מוכן לוותר על הייתרון הטכני. חוץ מזה, מלבד ג'אנרים של FPS ו-RTS, הייתרון הטכני דווקא עובר לגיימפאד (מרוצים\ספורט\מכות וכו').

פורסם

כבעל PS3 טרי מאוד קראתי את תגובתו של SyndromE ואני מחזק אותה עוד יותר {אך יתכן שזהו עניין של הרגל אני במיוחד מתקשה בFPS ולא מבין איך אנשים מסוגלים להגיב מהר לכול מטרה שנקראת בדרך בכול אופן למזלי מקלדת ועכבר אלחוטים שאותם חיברתי לקונסולה ומאז :xyxthumbs: .

בנוסף הפעם האחרונה שהחזקתי שלט {מאוד לא נוח {NES } הייתה בשלהי סוף שנות השמונים ואז השליטה הייתה נוחה יחסית לכול משחק שהיה אז אם זה אומר שאיזה קוף מטופש צריך לטפס על סולם בשביל להגיע לבננה ואז לקפץ מעל חביות :P או באבל באבל למי שזוכר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים