פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים שלום לכולם,יש לי לפטופ ישן שאין לו כונן דיסקים, אני רוצה לפרמט אותו ולשים עליו windows xp אבל הבעיה שאין לו כונן דיסקים, למישהו יש רעיון איך אני יכול להתקין את הווינדוס מבלי כונן?טל
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים בשביל זה הוא צריך עוד לפטופ כי דיסק קשיח של לפטופ א מתאים למחשב רגיל... מה עשינו בזה?אבל כמו שנאמר לך... יש XP על USB. הבעיה איתו שבשביל זה תצטרך כבר ווינדוס מותקן, ואי אפשר להתקין אוץו אם אין ווינדוס בכלל על המחשב או שהווינדוס שנמצא לא עולה בכלל.אם קרה אחד מהמקרים הנ"ל, באמת תצטרך להוציא את הדיסק הקשיח ולשים אותו בלפטופ אחר ולהתקין שם ווינדוס.
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים לפרמט במחשב אחר לא עובד ! עובד רק אם זה בדיוק אותו מודל.USB ודיסקט יש בנייד שלך ?
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר לא אין לו דיסקט.אני לא יודע מה לעשות, למישהו יש רעיון?מה זה ווידוס על USB? איפה ניתן להשיג כזה?
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים תומך BOOT דרך USB ?אם כן, אז הדרך הפשוטה תיהיה להשתמש בכונן דיסקים חיצוני וזהו.הדרך היותר מסובכת, היא להשתמש ב-2 DOKs, אחד ישמש כ-Boot CD של FDISK לצורך פירמוט, חלוקה למחיצות, כתיבת ה-mbr.והשני שבו יאוחסן ה-XP. אחרי הפירמוט אתה בעצם מעתיק את תוכן התיקייה I386 מההתקנה, אל תוך כונן C, ומריץ את קובץ ההתקנה.טיפה מסובך, אבל לא בלתי אפשרי.בהצלחה.
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים כונן אופטי חיצוני וסיים עניין. מקסימון קנה מתאם מכונן SATA/IDE לUSB. ככה התקנתי XP על הEEE שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.