עבור לתוכן

כ. מסך שנשרף והוחלף בדגם אחר - דרושה חוות דעת ..

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני מס' ימים נשרף לי הכרטיס מסך, למזלי הוא עדיין היה תחת אחריות ולכן הכרטיס הוחלף ללא תשלום.

לטענת החנות הכרטיס מסך שברשותי איננו מיוצר עוד ולכן לא ניתן להחליף את התקול בחדש.

ולכן - הכ. מסך הוחלף למתקדם יותר, כביכול.

הכ. מסך שנשרף והוחלף - Gigabyte GeForce 6600GT 128MB.

הכ. מסך הנוכחי - Palit GeForce 7300SE/7200GS 256MB (איך אני יכול לבדוק באמת מלבד לפתוח את המחשב?! בכל מקום כתוב לי אחרת).

אינני מבין כ"כ בכ. מסך, ולכן מחיפוש פשוט בגוגל נראה כי זהו כ. מסך זול.

אני יודע ומבין שכיום הכ. מסך שנשרף לי (6600GT) איננו שווה רבות,

אך בכל זאת, האם הכ. מסך החלופי יוכל לספק לי את אותם הביצועים ואולי אף יותר?

אשמח אם תתנו לי חוות דעת כנה, בכדי שאוכל לפעול בהתאם.

תודה רבה מראש, לירן.

עריכה - קצת לגביי המפרט הקיים -

מסך - Samsung 960BF (מחובר ביציאת DVI לכ. מסך).

AMD Athlon 64 3200+ (Venice) [DH-E6] 2.00GHz Socket 939

Abit KN8 Series - NF-CK804

פורסם

הכרטיס החלופי פחות טוב מהקודם, אבל מצד שני גם הקודם כבר נחשב חלש מאד.

משהו בסגנון 7300GT יהיה יותר קרוב לביצועים של זה שנשרף, אבל יהיה קצת יותר טוב במקום קצת יותר גרוע.

אין סיבה שהכרטיס לא יעבוד עם מסך 24".

פורסם

הביאו לך כרטיס יותר חלש ממה שהיה לך

http://www.tomshardware.com/charts/desktop-vga-charts-2006/Half-Life-2-Episode-One,Marque_fbrandx876,590.html

http://www.tomshardware.com/charts/desktop-vga-charts-2006/Oblivion-The-Elder-Scrolls-4,Marque_fbrandx876,598.html

אם תרד למטה אתה תראה את הכרטיס שהיה לך נותן ביצועים טובים יותר אפילו מ7300GT

פורסם

מה זה משנה 1 או 2 FPS בכרטיסים הללו?

פותח התראד, תלוי לאיזה ביצועים אתה שואף.

הכרטיסים נ"ל חלשים מאוד למשחק ויותר לעבודה שוטפת כיום (במידה והם עוד נמכרים איפשהו או שקנית אחד כזה), משחקים מינימליים בהחלט.

פורסם

אם אתה לא משחק בשום דבר ורק עבודות משרדיות תשאר עם ה 7200GS

אם אתה רוצה ביצועים תבקש 7300GT לפחות למרות שאין הבדל כזה גדול במשחקים בין 7200GS ל 6600GT

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה על התגובות המהירות. אז ככה ..

א. ערכתי את ההודעה המקורית.

ב. נכון להיום אני כמעט ולא משחק, השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים/סדרות וכד'.

היחיד שמשחק במחשב הוא אחי הקטן, המשחקים לא כ"כ כבדים (FIFA09, COD4 וכד') ביחס למה שיש כיום.

ולכן אינני מצפה לביצועים טובים מהכ. מסך - הן מהישן והן מהחדש.

הביצועים שאני מחפש הינם ביצועים זהים לכ. מסך הקודם.

האם ההבדל כ"כ משמעותי לטובת הכרטיס 6600GT ששווה "להלחם" עבור כ. מסך שיספק ביצועים זהים אליו?

פורסם
  • מחבר

אני יודע שע"פ חוקי הפורום עלי לערוך את ההודעה הקודמת, אולם זהו נושא מאוד דחוף לי כרגע ואשמח לקבל תשובה בהקדם.

לאחר שיחה עם אחד מעובדי החנות, לטענתו הוא מיודע לעובדה כי הכ. מסך שהוחלף הינו חלש יותר מהכ. מסך הקודם.

לאחר דקות ארוכות של ויכוחים - הגענו להסכמה כי במידה וארצה, יוחלף הכ. מסך הנוכחי לכ. מסך מסוג GeForce 8400GS 256MB.

האם זהו כ. מסך טוב יותר?

האם כ. מסך זה יוכל לספק לי ביצועים זהים לכ. מסך הקודם?

תודה רבה מראש,

לירן.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי ה8400GS הוא 64 BIT וזה גרוע ביותר, הוא אמנם פחות מיושן מה6600 אבל עדיין.

השאלה היא למה אתה מצפה משני הכרטיסים האלה?

כי שניהם לא יניבו יותר מידי.

פורסם
  • מחבר

לא מצפה להרבה. אני מודע לזה שאלו כ. מסך חלשים ביחס למה שיש היום בשוק.

השימושים העיקריים שלי הם; אינטרנט, אופיס, סרטים/סדרות, פוטושופ מדיי פעם ומשחקים (אחי הקטן - FIFA09, COD4 וכד').

אני בקרוב מאוד ארכוש מחשב חדש, כולל הכל.

המחשב הנ"ל יעבור להורים שלי/אחים קטנים, חשוב לי שהמחשב יוכל לשמש אותם לצרכים הבסיסיים ביותר בצורה הטובה ביותר.

פורסם

נראה לי ש6600 יתן קצת יותר כח למשחקים שנתת פה.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהכ. מסך כבר לא מיוצר.

החלפת הכרטיס נקבעת ע"פ היבואן, תוך הסתכלות על תג המחיר של הכרטיס וערכו בשוק בלבד.

אין חשיבות לביצועים מבחינתם, ולכן הוחלט להחליף את הכ. מסך התקול בכ. מסך מסוג 7200GS.

לאחר ויכוחים עם עובדי החנות, הגענו "להסכמה" כי במידה וארצה תנתן לי האפשרות להחליף כ. מסך זה לכ. מסך מסוג 8400GS.

השאלה היא האם ללכת על האפשרות ולהחליף בין כ. המסך / להשאר עם הכ. מסך הנוכחי / להתווכח ולנסות לקבל כ. מסך שיספק ביצועים זהים לכ. מסך התקול ?

פורסם

תנסה להוציא מהם 7600GS לפחות אם יש אפשרות ,אם לא?

תחליף ל8400GS

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן -

הוספתי 100 ש"ח וקיבלתי את הכ. מסך הנ"ל - GeForce 9400GT 512MB.

נ.ב -

בנוגע לרזולוציה, האם העובדה שהרזולוציה 1280x1024 הינה הרזולוציה המקסימלית קשורה בכ. המסך או במסך עצמו ?!

תודה רבה על הכל חבר'ה :)

פורסם

עדכון קטן -

הוספתי 100 ש"ח וקיבלתי את הכ. מסך הנ"ל - GeForce 9400GT 512MB.

נ.ב -

בנוגע לרזולוציה, האם העובדה שהרזולוציה 1280x1024 הינה הרזולוציה המקסימלית קשורה בכ. המסך או במסך עצמו ?!

תודה רבה על הכל חבר'ה :)

הכרטיס מסך שקיבלתה בערך שווה (בביצועים) לכרטיס מסך שהיה לך (6600), אבל בגלל ה-512MB הכרטיס הנ"ל יריץ לך משחקים יותר טוב.

הרזולוציה המקסימלית קשורה למסך עצמו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חבר'ה :)

מנהלים/אחראי פורום - ניתן לסגור את התרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים