עבור לתוכן

OC לE6300 - עזרה והצעות...

Featured Replies

פורסם

קראתי את המדריכים של האתר ודיברתי עם מישהו בפרטי ואני רוצה לשמוע לעצתם של כמה שיותר אנשים.

האם ללוח-אם שלי יש פוטנציאל לOC של עד בערך 2500MHZ למעבד E6300.

ברצוני להמהיר את המעבד בשביל שלא יווצר צוואר בקובק לכרטיס מסך חדש שאני מתכנן: או HD4850 או HD4870.

הלוח בעל צ'יפסט 945P ומעבד E6300 @ 1.86GHZ ועליו קירור של AC הידוע, ספק CORSAIR HX520W, הטמפ של המעבד ללא מאמץ ומהירות נמוכה של הקירור היא כ24 מעלות.

אפשר לקבל מדריך שלב שלב ללוח-אם שלי, מה עליי לשנות בדיוק, ומתי עליי להוסיף מתח? זהו הOC הראשון שלי ואני די מפחד לדפוק משו וגם לא מצאתי את כל הדברים שהוזכרו במדריך של האתר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. CPU HOST תגדיר MANUAL ותשנה אותו ל333MHZ..

2. את הSPEARD SPECTRUM תבטל..

3. תגדיר את הזיכרון גם על 333 (אני רואה שכבר מוגדר)..רק תוודא שזה לא משתנה..

4. בגדרות הQFAN תעביר את המאוורר למצב אחר..כי אתה כרגע בSLOW..מה שלא מנצל את המקסימום מהמאוורר של המעבד..

5. בגדול י ש סיכוי טוב שלא תצטרך לעלות מתחים כל עוד אתה בבאס של 333..אבל תבדוק את זה...

שנה בבקשה את הכותרת למשהו ענייני יותר כגון "OC לE6300 הצעות/עזרה"..תודה.

פורסם
  • מחבר

ומה עם הCPU THERMAIL TROTTLING? לבטל או לא?

איפה נמצאת הגדרת מחלק הזכרון אצלי? הכין אני נועל את תדר הPCI-E אם זה נחוץ בכלל...והכין אני מבטל את הEIST?

פורסם

לא צריך לבטל..כנ"ל לגבי הEIST...

לגבי המחלק של הזיכרון..תבדוק בהגדרות של הCHIPSET..או שתנסה את האופציה של CTRL+F1 בביוס..תראה אם נפתח לך חלון חדש עם הגדרות נוספות.

פורסם
  • מחבר

אוקע תודה רבה אני אעדכן כבר מחר בקשר לתוצאות.

פורסם
  • מחבר

אוקע אז התחלתי את תהליך הOC ונראה ששום דבר לא מתקדם כראוי!

ביטלתי את כל מה שהיה צריך והעליתי את תדר הבאס ל300 מה שאמור לתת לי 2.1GHZ אזל זה ממש לא קרה התדר עלה סה"כ ל1.87GHZ ישנן עוד הצעות למה הבעיה? בנסוף לזה המחשב לא נדלק כראוי ז"א אני מדליק אותו הוא נכבה ונדלק מעצמו שוב כ4 פעמים עד שמגיע לפוסט עצמו ומשם הכל די תקין לדעתי.

הצעות בבקשה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

שמרת את האופציות ובWINDOWS אין שינוי ? תבדוק בCPU-Z מה הבאס שלך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים