עבור לתוכן

ה-IMAX הראשון בישראל יוקם באילת

Featured Replies

פורסם

off topic: חשבתם פעם לשחות עם דולפינים במקום?

אני כמעט עבדתי שם בצילום תת-מימי אבל בגלל שלא יכולתי לעבור מייד (הייתי צריך לגמור את בי"ס) אז הם כבר לקחו מישהו אחר. לא נורא, יש מצב שכשיגמר החופש הגדול חלק מהצלמים יעזבו.

דרך אגב, נולד להם דולפין, אבל אחריי שבוע בערך הוא מת :-[

• תגובות 45
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במקרים רבים לידה ראשונה של דולפין(אני מתכוון לידה ראשונה של האמא שלו) מסתיימת במוות של הילוד יש האומרים שזה בגלל שגוף האם ספג במשך כול השנים המון חומרים רעילים וכול מיני דברים מהמים ולכן העובר הראשון מת מזה.

בקשר לאיימקס מה שבאמת מייחד את הסרטים שלהם הוא הגודל של הסרט צילום אני לא זוכר בדיוק את הגודל אבל הוא הרבה הרבה יותר עבה מסרט צילום רגיל ולכן העלויות של פיתוח סרט כזה גבוהות יותר.

אני הייתי באיימקס בצרפת חוויה גדולה הייתי שם פעמיים ומאוד נהנתי דוד שלי שישב לידו סובל מפחד גבהים שהראו בסרט מפלים מלמעלה הוא תפס אותי ואת אבא שלי והתחיל לצעוק שהוא זז ונופל, אתה באמת חושב שאתה זז אבל אתה יושב במקום בקיצור הוא כמעט חטף התקף לב באמצע הסרט.

למה באילת? כי זו עיר תיירות אילת מתפרנסת אך ורק מתיירות לכן למדינה שווה להפנות לשם כאלו דברים כדי למשוך תיירים מהארץ והכי חשוב מחו"ל איפה עדיף לשים את זה ברמת אביב ג'?

פורסם

במקרים רבים לידה ראשונה של דולפין(אני מתכוון לידה ראשונה של האמא שלו) מסתיימת במוות של הילוד יש האומרים שזה בגלל שגוף האם ספג במשך כול השנים אמון חומרים רעילים וכול מיני דברים מהמים ולכן העובר הראשון מת מזה.

בקשר לאיימקס מה שבאמת מייחד את הסרטים שלהם הוא הגודל של הסרט צילום אני לא זוכר בדיוק את הגודל אבל הוא הרבה הרבה יותר עבה מסרט צילום רגיל ולכן העלויות של פיתוח סרט כזה גבוהות יותר.

אני הייתי באיימקס בצרפת חוויה גדולה הייתי שם פעמיים ומאוד נהנתי דוד שלי שישב לידו סובל מפחד גבהים שהראו בסרט מפלים מלמעלה הוא תפס אותי ואת אבא שלי והתחיל לצעוק שהוא זז ונופל, אתה באמת חושב שאתה זז אבל אתה יושב במקום בקיצור הוא כמעט חטף התקף לב באמצע הסרט.

למה באילת? כי זו עיר תיירות אילת מתפרנסת אך ורק מתיירות לכן למדינה שווה להפנות לשם כאלו דברים כדי למשוך תיירים מהארץ והכי חשוב מחו"ל איפה עדיף לשים את זה ברמת אביב ג'?

הייתי תובע אותם!

טוב אני מוכן לתבוע את כולם....... (גם את גוגל שמציעים לך תיבת דואר של גיגה וזה רק 1000 מגה >:()

למה אתה חושב שהמדינה מפנה את האיימקס לאילת? מה היא קשורה? זה עסק פרטי שמישהו הביא מחו"ל

פורסם

עסק פרטי אבל אם המדינה באה לאדם פרטי ואמרת לו ניתן לך הטבות ושטח בזול כדי שתבנה את הפרויקט במקום X סביר להניח שהוא יעשה את זה בכול מקרה גם אדם פרטי יעשה נכון והילך לאילת כי זו עיר תיירות ומגיעים אליה מכול העולם כמעט תמיד(בשהמצב רגוע).

פורסם

גם בתל אביב ובירושליים(לא עדיף לעשות עוד איימקס בצפון? לא שאיכפת לי, אני גר במרכז...). לפחות לפי האתר השרשמי של האיימקס באיילת:

http://www.imaxeilat.co.il

פורסם

גם בתל אביב ובירושליים(לא עדיף לעשות עוד איימקס בצפון? לא שאיכפת לי, אני גר במרכז...). לפחות לפי האתר השרשמי של האיימקס באיילת:

http://www.imaxeilat.co.il

אם יהיה בירושלים אני אלך לשם פעם אחת לראות אם סתם היה לי דפוק באילת בגלל הסרט

חוץ מזה יותר מהנה סינמה סיטי מאשר איימקס לא שהייתי בסימנה סיטי אבל זה די ברור

פורסם

הייתי שם לפני בערך חודש וראיתי אותו עם אחותי (אילתית ...) והסאונד פשוט היה מצמרר!!!! הוידאו היה דיי טוב ולפעמים נתפס המוח מה 3D ..

סה"כ דיי נחמד

אני רוצה ללכת לראות את הסרט על התחנת חלל ......

פורסם

ביזבוז זמן, עד שלא יביאו את הסרטים באורך המלא של הIMAX (מטריקסים וסטוור ווארז) זה לא שווה כלום.

פורסם

אני ראיתי cyber 3d world או משהו דומה, והאמת זה היה דיי שווה(זה מין לקט של קטעים שעשו ב3D).

אגב, הspace station זה כזה בולשיט(ראיתי את בסיור של הבית ספר שלמדתי בו). לא ללכת!

פורסם

הייתי שם לפני כשבוע,

פשוט מעפן

יש לך חמש סרטים לבחירה, לקחתי את הדבר היחיד שמצאתי מעניין, אנימציה! לפי המוכרת, ולפי הספרון הקטן שמסביר זה אמור ליהיות משהו מבדר לכל הגילאים סיגנון סימפסונס וכל זה,

פשוט מעפן, כמעט נרדמתי

ה3D עדיין לא באיכות משהו משהו יש הרבה טישטושים, הסאונד שווה, המסך קרוב מידי לכיסאות, ולא שווה 50 שקל....

ואין אפשרות לראות על המסך סרטים רגילים גם שהם לא ב3D

אז פשוט לא משתלם לפחות לא בינתיים

פורסם

יש אפשרות לראות סרטים רגילים (אבל שעברו הגדלה מיוחדת של הפילים) אבל לא מביאים אותם לארץ כנראה.

אני באמת באמת הייתי רוצה לראות את המטריקסים או את Star Wars Episode 2 בIMAX.

פורסם

טעימה מה MAX...

03-06-01-Big.jpg

WTF?????????????? מה זההההההההה איפה זה???

פורסם

זה כבר פועל חבר שלי היה שם ליפני כמה ימים

הוא סיפר לי שהסרטים שם בנתיים זה רק בסביבות ה 40 45 דקות

וזה סתם סרטים כאלה לא ממש רצינים

וזה ממש דבר חזק ה אי מאקס

אני מת להיות שם זה בנוי באילת כמו פרמידה כזאת

לפי מה שהוא אמר לי

פורסם

כן הבניין פרמידה אבל האולם רגיל חחחח

אין הפסקות וצריך משקפיים שמוציאות את הפוקוס......... אבל סבבה

אני נהנייתי יותר מהסאונד

פורסם

"WTF?? מה זההההההההה איפה זה???" זה בצרפת אני יודע על פי השם של האולם Dome כי הייתי בוא אחלה מקום רק חבל שהוא בחרא של ארץ.

וואי אם יגיעו סרטי קולנוע אני פשוטו יסע עד אילת כדי לראות את זה, אבל לא נראה לי שיביאו הסיכון בלהביא כזה סרט לארץ הדפוקה שלנו הוא כול כך גדול בטח אחרי שבוע יגנבו אותו ידרשו עליו איזה מיליון כופר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים