עבור לתוכן

הגדרות wireless במחשב ibm עושה בעיות.

Featured Replies

פורסם

יש לחבר שלי מחשב מחשב IBM

ובתקופה האחרונה הוא נתקל בבעיה להתחבר לאינטרנט האלחוטי .

שמתי לב שמחשבי IBM משתמשים ב - ThinkPad Access Connections

זה מה שגורם לבעיה כדי להגיע לרשימה של החיבורים הזמינים צריך לעבור דרך ארוכה וחיבור שמשתמש בקוד צריך להגדיר אותו .

בגלל זה רציתי להשתמש באשף שמובנה בwindows דרכו אני כן מצליח להיכנס אבל הוא לא נתפס עליו כל פעם אני תריך להגדיר אותו מחדש.

שמעתי על הבעיה העיקרית של תוכנה זו שהיא משתלטת על החיבור האלחוטי ומבטלת את האפשרות להשתמש ב-WZC המובנה בתוך Windows.

כל פעם שאני בוחר בהגדרות של ה wireless ב windows את :

use windows to configure my wireless network setting.

זה עובד לפעם אחת ואחרי ניתוק הוא מתבטל חזרה.

אשמח לעזרה תודה מראש .

פורסם

ייתכן שיש הגדרה בתוך ה-Access Connections שמאפשרת לקבוע האם להשתמש בה או ב-WZC.

אפשר גם להסיר את ה-Access Connections לחלוטין.

אפשר גם להגדיר פרופיל ב-Access Connection, והוא יזכור אותו, יחד עם שם הרשת ומפתח ההצפנה, ולא תצטרך להכניס כל פעם.

פורסם
  • מחבר

ייתכן שיש הגדרה בתוך ה-Access Connections שמאפשרת לקבוע האם להשתמש בה או ב-WZC.

אפשר גם להסיר את ה-Access Connections לחלוטין.

אפשר גם להגדיר פרופיל ב-Access Connection, והוא יזכור אותו, יחד עם שם הרשת ומפתח ההצפנה, ולא תצטרך להכניס כל פעם.

תודה על העזרה לגבי השימוש ב Access Connection כן ראיתי שאפשר להגדיר פרופיל אבל נרא לי זה מסובך מדי כל פעם בשבילו ,

ואני יודע שפשוט הממשק של ה- WINDOWS יותר קל .

אין בעיה לבטל את ה-Access Connections ? ואם לא אז אשמש לדעת איך?

תודה

פורסם

אני מסכים איתך לחלוטין שהממשק של ה-Windows יותר פשוט. במיוחד, כשאתה רוצה להתחבר באופן חד-פעמי לאיזו רשת, על אחת כמה וכמה כשאתה עושה זאת בתדירות גבוהה (למשל, נוהג לשבת בבתי-קפה שונים).

כאמור, אפשר פשוט להסיר את התוכנה מחלון הוספה/הסרה של תוכניות בלוח הבקרה. לפעמים זה יוצר בעיה שאי-אפשר לכבות יותר את הכרטיס האלחוטי באמצעות Fn+F5, אבל מעבר לכך, אני לא מכיר שום בעיות.

כמו כן, צריכה להיות אפשרות לבטל את השימוש ב-AC, בלי ממש להסיר את התוכנה. אני כרגע לא מול מחשב של IBM, אז אני לא יודע להגיד לך בדיוק איפה הגדרה כזו נמצאת בתוכנה.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים איתך לחלוטין שהממשק של ה-Windows יותר פשוט. במיוחד, כשאתה רוצה להתחבר באופן חד-פעמי לאיזו רשת, על אחת כמה וכמה כשאתה עושה זאת בתדירות גבוהה (למשל, נוהג לשבת בבתי-קפה שונים).

כאמור, אפשר פשוט להסיר את התוכנה מחלון הוספה/הסרה של תוכניות בלוח הבקרה. לפעמים זה יוצר בעיה שאי-אפשר לכבות יותר את הכרטיס האלחוטי באמצעות Fn+F5, אבל מעבר לכך, אני לא מכיר שום בעיות.

כמו כן, צריכה להיות אפשרות לבטל את השימוש ב-AC, בלי ממש להסיר את התוכנה. אני כרגע לא מול מחשב של IBM, אז אני לא יודע להגיד לך בדיוק איפה הגדרה כזו נמצאת בתוכנה.

שוב תודה רציתי לדעת אם אני מסיר לו את זה איך אני יכול אחרי זה להחזיר אם אני רוצה ?

וזה לא מוחק את ההגדרות של הכרטיס נכון רק את התוכנה?

לגבי זה שהוא נשאר דולק יש אם זה איזה שהיא בעיה ? (לא הבנתי למה בכל המחשבים הניידים צריך להדליק את זה בכלל וזה לא דלוק קבוע?)

תודה וחג שמח

פורסם

אתה יכול תמיד להתקין אותה שוב דרך ה-System Update של IBM/Lenovo.

הסיבה היחידה לכבות את הכרטיס האלחוטי היא חסכון בחשמל כשעובדים על סוללה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל העזרה.

הכל עובד כמו שצריך בלי Access Connections ,

ואפילו כפתור הכיבוי והדלקה fn+f5 עובד.

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים