עבור לתוכן

מחשב נייד למשחקים

Featured Replies

פורסם

אז איזה מחשב נייד הוא המפלצת של המשחקים?

אשמח להצעות, רציתי לדעת איזה עוד אופציות יש חוץ מהניידים של Alienware.

פורסם

תקציב? איפה אתה קונה?

פורסם

נא להוסיף תקציב בכותרת. אם המחשב יירכש בחו"ל, נא להוסיף את המדינה בכותרת.

פורסם

זה הכי קרוב

לא, זה לא. יש את זה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3941&p=129, שנמכר גם בQSYS בקצת פחות אך נעלם מהאתר בימים האחרונים.

כמובן שללא מסגרת תקציב הדיון די חסר טעם.

פורסם

‎R700-U.AP17E T8100 2.1GHz‎ LG

‎HP Pavilion DV7-1150‎

‎HP Pavilion DV5-1179‎

‎HP Pavilion DV5-1190‎

אני מקווה שהמגמה ברורה, כל מחשב שבא עם כ.מסך כמה שיותר חזק ומעבד כמה שיותר חזק. כלומר CORE 2 DUO סביר שמסדרות 7XXX 8XXX 9XXX וכרטיס מסך מומלץ 9600M ובעיקר גרסאת הGT שלו. בכל מקרה, ראוי לציין כי מחשב כזה, למרות שיעלה גם 7000 ש"ח ויותר, לא יתקרב לביצועי המשחקים של מחשב נייח בסכום דומה! כלומר, אין מה לצפות ממשחקים כבדים לרוץ כראוי ברזולוציה מקסימלית ובהגדרות הגבוהות ביותר.

עוד דבר שיש לקחת בחשבון:

בשנים האחרונות התמיכה של משחקים בכרטיסי מסך של ניידים התרחבה מאד, והפער בין ביצועי הכרטיסים החזקים יותר בניידים לבין כרטיסי הMAINSTREAM בנייחים הצטמצם במידה ניכרת, אך עדיין קיים. לכן יש לזכור שעדיין ישנם משחקים שלא ירוצו כלל על 9600M GT ודומיו בשל היעדר תמיכה, גם אם הם כן ירוצו על 8500GT פשוט בנייח. וגם לעיתים משחקים שכן רצים על ניידים רצים עם שגיאות גרפיות.

פורסם
  • מחבר

עוד לפני שאני קורא את כל התגובות שרשמתם - אז התקציב לא משחק תפקיד, וגם מקום הקנייה, אני נמצא הרבה בסין ושם כל מחשב שרק קיים נמצא ובמחיר הזול ביותר, אני רציתי לדעת פשוט על מה להסתכל... תודה על התגובות, אחלה שבוע שיהיה לכם.

וכן, לצערנו עדיין המחשבים הנייחים הם החזקים יותר, אבל אני מאמין שבשנים הקרובות הם כבר ייעלמו לגמרי. בכל מקרה, הניידות חשובה מאוד כך שאין מנוס ממחשב נייד יקר שביצועיו פחות טובים ממחשב נייח זול יותר.

חוץ מזה, תמיד רציתי לפתוח באיזה משחק עצבני באוטובוס, ברכבת, במטוס ובעצם בכל מקום אפשרי, לא ככה? :)

פורסם

וכן, לצערנו עדיין המחשבים הנייחים הם החזקים יותר, אבל אני מאמין שבשנים הקרובות הם כבר ייעלמו לגמרי.

זה לא יקרה עד שלא תהיה מהפכה של ממש בעיצוב והבנייה של מאיצי ה-3D, ומשום שאיש לא צופה מהפכה כזו בקרוב, הייתי אומר שייקח הרבה מאוד זמן עד שמחשבים נייחים ייעלמו מן העולם. כרגע, ככל שהביצועים של המאיץ עולים, כך עולה גם צריכת החשמל שלו (מה שמשפיע רע מאוד על חיי סוללה) ופליטת החום (מה שמחייב קירור מאסיבי). לכן אי-אפשר לדחוף למחשב נייד כרטיס מסך שמשתווה ל-TOP של כרטיסי המסך השולחניים. אפילו למפלצות ה-17" ומעלה זה יהיה קשה, אז אין על מה לדבר בניידים נורמליים יותר (15" ומטה).

בכל מקרה, הניידות חשובה מאוד כך שאין מנוס ממחשב נייד יקר שביצועיו פחות טובים ממחשב נייח זול יותר.

חוץ מזה, תמיד רציתי לפתוח באיזה משחק עצבני באוטובוס, ברכבת, במטוס ובעצם בכל מקום אפשרי, לא ככה? :)

לא בטוח בכלל שניידות חשובה כל-כך למשחקים. רוב האנשים לא משחקים כשהם באוטובוס/רכבת/מטוס, וגם אם כן, זה יותר גימיק ופוזה. מקסימום אתה יכול לשחק איזה Zuma, שבשבילו גם ככה לא צריך כרטיס מסך ולא נעליים. קשה לי להאמין שמישהו ירצה להחליף את חוויית המשחק ב-DOOM או ב-FEAR שמקבלים בחדר חשוך עם מסך גדול ורמקולים/אוזניות איכותיים במשחק על מסך מעפאן של מחשב נייד מהול ברעש של תחבורה ציבורית.

פורסם

אם כבר הדיון הזה גלש לניידים הקיצוניים ביותר, יש עוד כמה:

http://www.xoticpc.com/

יקרים בטרוף ורובם לא ניידים במיוחד, אבל מגיעים עם 9800M GT\GTS\GTX, מעבדים חזקים (ואחד מהם משתמש במעבדים שולחניים החזקים בהרבה ממעבדים של ניידים) ועוד כמה צעצועים חביבים.

ולהודעתך האחרונה, RAFFA: אל תבנה על משחקים במקום שאין בו שקע חשמל. מחשבים כאלה לא מחזיקים הרבה זמן על הסוללה הפנימית.

פורסם
  • מחבר

זה לא יקרה עד שלא תהיה מהפכה של ממש בעיצוב והבנייה של מאיצי ה-3D, ומשום שאיש לא צופה מהפכה כזו בקרוב, הייתי אומר שייקח הרבה מאוד זמן עד שמחשבים נייחים ייעלמו מן העולם. כרגע, ככל שהביצועים של המאיץ עולים, כך עולה גם צריכת החשמל שלו (מה שמשפיע רע מאוד על חיי סוללה) ופליטת החום (מה שמחייב קירור מאסיבי). לכן אי-אפשר לדחוף למחשב נייד כרטיס מסך שמשתווה ל-TOP של כרטיסי המסך השולחניים. אפילו למפלצות ה-17" ומעלה זה יהיה קשה, אז אין על מה לדבר בניידים נורמליים יותר (15" ומטה).

לא בטוח בכלל שניידות חשובה כל-כך למשחקים. רוב האנשים לא משחקים כשהם באוטובוס/רכבת/מטוס, וגם אם כן, זה יותר גימיק ופוזה. מקסימום אתה יכול לשחק איזה Zuma, שבשבילו גם ככה לא צריך כרטיס מסך ולא נעליים. קשה לי להאמין שמישהו ירצה להחליף את חוויית המשחק ב-DOOM או ב-FEAR שמקבלים בחדר חשוך עם מסך גדול ורמקולים/אוזניות איכותיים במשחק על מסך מעפאן של מחשב נייד מהול ברעש של תחבורה ציבורית.

איפהההה אוזניות גדולות איכותיות ונסגרר הסיפורר בקיצור עיניים על המסךך ויאללה להרוג.

שמעע ברור שאין כמו לשחקק בתנאים האידיאלים (דרך אגב כרגע עם מקרן EPSON HD + PS3 ככה שאני יודע טוב מאוד מה זה תנאים אידיאלים) אני לא משלה את עצמיי ומצפה לחווית משחקים מטורפת על הנייד. אבל אין מה לעשות, אני חייב את הניידות. נדיר מאוד שאני נשאר במקום אחד ליותר מחודש חודשיים אני נודד ממקום למקום. אז שום גימיק ושום פוזה, אני בא לשחק משחקים נטוו אני לא רואה את הרעשש או את האנשים משחקים פה תפקיד...

וכן, כמה שיותר קיצוניי יותר טוב אחלהה תודה על האופציות.

פורסם

אני חושב שיש לך איזו בעיה במקלדת, נראה לי אותיות נתקעות לך כשאתה כותב. :s07:

לגופו של עניין, המצב שלך הוא אולי באמת אחד הבודדים שהייתי ממליץ על מחשב נייד למשחקים. כמובן, עם ההגבלות הכרוכות בעניין (שאותן נראה כי אתה מבין היטב). זה יהיה מחשב גדול, כבד, יקר, שעדיין לא ישתווה לביצועים של מחשב שולחני, וסביר להניח שאם תנסה להתנייד איתו על בסיס יומי, תאבד את החשק מהר מאוד, ובסופו של דבר תשתמש בו כתחליף לשולחני באותם מקומות מגורים שאתה מחליף כל חודש-חודשיים.

פורסם
  • מחבר

לא זה התלהבות יתר שמתבטאת אצלי במקלדת בהרבה אותיות כפולות, חכה שתשמע אותי מדבר במציאות..

אני לא רואה את עצמי מתחיל כל פעם להיסחב עם מארז ענק, אז זה אומנם כמו ללכת ראש בקיר אבל אני מוכן לזרוק כסף על הניידים האלו... אחרי הכל חיים פעם אחת

פורסם

אם הכסף הוא לא פקטור בשבילך, אז לך על ה MACBOOK PRO.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים