עבור לתוכן

מכירת HD4850 512MB למטרת קניית HD4850 1GB או HD4870 1GB.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, :)

ברשותי ישנו כרטיס HD4850 בעל 512MB GDDR3 של HIS.

(שם הדגם המלא: HIS PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 ICEQ 4 512MB GDDR3)

למען האמת, מחירו עמד בזמן הקניה סביב 950 ש"ח, ואילו מחירו עומד כעת על 1015 ש"ח. (באותה חנות - IQPC.)

ראיתי אותו גם בחנות נוספת, פנדה - שם מחירו עומד כעת על 930 ש"ח.

בכל מקרה, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-HD4850 1GB, ובמקרה שארכוש בסוף מסך 24 אינץ' - אשדרג ל-HD4870 1GB.

לשם כך, החלטתי למכור את הכרטיס שברשותי כעת, אך איני יודע כמה לדרוש עבורו. כלומר, כמה צריך להוריד עקב "שימוש" או "התיישנות",

או שמא כלל אין התיישנות במקרה הזה, שכן מדובר בכרטיס מדור נוכחי? (מצבו הפיזי מצוין - המחשב לא נפתח מאז הקניה (אוקטובר 08) ובעל פילטרים נגד אבק.)

* אין ברשותי את קופסת הכרטיס, אך ישנם כול החלקים, המגיעים עמו - מעין פנס / מברג, גשר CrossFire וכו'.

אשמח לקרוא את דעתכם: איזה סכום הייתם מייעצים לי לתמחר את הכרטיס הנוכחי? במה להתחשב?

אני מודה לכולכם על היעוץ. :)

ואני מצטער מראש אם זה אינו המקום לכזו שאלה, התלבטתי בנוגע לפורום הנכון - מפרטים / כרטיסי מסך / כללי.

פורסם

דבר ראשון, אתה עושה טעות שאפשר לקרוא לה אפילו חמורה בכך שאתה מוכר כרטיס טוב שכזה ועוד בגרסא טובה שכזאת..

אתה מודע לזה אתה לא תראה הבדלים נכון?

טוב.. אני מניח שאם אי אפשר לשכנע אותך אז אני פשוט יציע לך..

אתה יכול למכור אותו בין 750 ל900 שקלים אני מאמין שזה מחיר שווה לכל נפש לכרטיס כזה

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, אתה עושה טעות שאפשר לקרוא לה אפילו חמורה בכך שאתה מוכר כרטיס טוב שכזה ועוד בגרסא טובה שכזאת..

מדוע? התכוונתי לקנות מאותו יצרן (HIS.) ומאותה סדרה (ICEQ4.), רק עם כמות זיכרון גדולה יותר. (מחירו עומד על 1180 ש"ח.)

לשם כך שאלתי, כדי שאדע מה המחיר ההגיוני / הנכון לכרטיס יד-שניה כזה, ובכך אדע אם ישתלם לי להוסיף עוד X שקלים למחיר שאקבל, כמובן.

לשם דוגמה, אם הכרטיס יימכר ב-900 ש"ח, אזי 280 ש"ח זה לא נורא, לדעתי לפחות. במקרה שיימכר ב-750 ש"ח, אזי 430 ש"ח הם על גבול ה-"משתלם או לא.", לקראת הלא משתלם.

אתה מודע לזה אתה לא תראה הבדלים נכון?

אני חושב דווקא אחרת, אך לא אוכל להוכיח את מחשבתי כי לא שמרתי עקבות על מקורותי ברשת, אשתדל לחפש שוב. :)

בכל מקרה, הסבירות שאקנה מסך גדול יותר היא גבוהה (1920X1080), כך שאצטרך ודאי כרטיס HD4870, לפחות, ובשל כך שאלתי גם.

אתה יכול למכור אותו בין 750 ל900 שקלים אני מאמין שזה מחיר שווה לכל נפש לכרטיס כזה

תוכל לפרט במה התחשבת? כלומר, הבדל של 150 ש"ח הוא די בעל משמעות.

כשאני חושב על זה, למשל, מדוע לא יעדיף אחד לקנות כרטיס חדש (930 ש"ח.) במקום משומש ב-900 ש"ח?

אל תבין אותי לא נכון, אני רוצה רק להבין איך להסתכל על הדברים, שכן מעולם לא מכרתי משהו כך.

תודה שוב. :)

פורסם

אם אתה עובר למסך עם רזולוציה גבוהה יותר אז הגיוני לשדרג ל - HD4870 1GB/GTX 260 אבל אין שום סיבה לקנות HD4850 1GB.

המחיר שאתה יכול לדרוש עליו הוא גג 750 ש"ח לדעתי (כי מדובר על גרסה עם קירור טוב).

ראיתי גרסאות רגילות נמכרות ביד שנייה ב - 650 ש"ח (בעיקר כי יש כבר כרטיס חדש ב - 770 ש"ח בחנות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים