פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים יש לי מחשב ישן שעומד להתקע באיזה פינה רק בשביל להשמיע מוסיקה (דרך רסיבר) - הייתי חייב לפרק ולנקות אותו כי הוא היה במצב זוועה, ועכשיו אני צריך לחבר את ההיט סינק והמאוורר מחדש ואין לי משחה תרמית.מדובר על פנטיום 4 2.4mhz, המחשב עומד להיות כבוי רוב הזמן. האם ממש חובה משחה תרמית או שאפשר לחפף ופשוט לחבר הכל בלי?ואם חובה, איפה אפשר להשיג מהר בב"ש? כי זה צריך להיות מורכב תוך יומיים ככה...תודה!
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים כן משחה טרמית במיוחד למעבדים ישנים שפולטים יותר חום היא חובה.תקנה בKSP את המשחה של Arctic Cooling MX-2
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר מה רע במשחה המעפנה של ה-5 ש"ח? סה"כ המחשב הזה לא עומד לעבוד קשה בכלל.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים משחה של 5 שקל תעשה את העבודה הוא לא עושה OC או עבודה מאסיבית אתה רוצה לחסוך יותר שים משחת שיניים חחחח(עובד טוב)
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים אני שואל ברצינות, משחת שיניים בתפקיד מוליך טרמי, זורם? ... אם כן, אשמח לקבל לינק למבחני ביצועים בין המותגים הבאים :ORBITOLCOLGATEaquafreshנ.בהאם גירסאות ה whitening למיניהם צפויות להשתלם במבחני עלות תועלת? תודה.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים אני שואל ברצינות, משחת שיניים בתפקיד מוליך טרמי, זורם? ... אם כן, אשמח לקבל לינק למבחני ביצועים בין המותגים הבאים :ORBITOLCOLGATEaquafreshנ.בהאם גירסאות ה whitening למיניהם צפויות להשתלם במבחני עלות תועלת? תודה.המלבינות לא טובות זה צובע את המעבד חחח סתם אני מכיר אנשים שעבדו עם משחת שיניים כי לא היה להם משחה טרמית וזה עובד אני מאמין שמשחה של 5 שקלים לא רחוקה ממשחת שיניים
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מה הפואנטה? או שאתם צוחקים או שאתם עוברים בכוונה על חוקי הפורום משחות טרמיות כמו ה ARCTIC SILVER 5 יספיקו ולא... במשחת שיניים אין מוליכי חום ומי שמשתמש במשחת שיניים הבין לא טוב את המושג "משחה טרמית" יש מקומות שקוראים לזה דבק טרמי... לפחות לא עלה לך הרעיון להדביק את זה עם דבק מגע!
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר כל השיחה על משחות שיניים סקרנה אותי אז חפרתי קצת... http://www.dansdata.com/goop.htm ובעיקר כדאי לשים לב לזה מסתבר שזה עובד, ואפילו עובד טוב עריכה: סיימתי לקרוא את כל הכתבה, מסתבר שהבעיה היחידה של משחת שיניים זה שהיא מתייבשת ממש מהר, אז היא טובה רק בתור פתרון לכמה ימים. בהצלחה
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים אתה צריך להבין שזה לא היעוד של משחה...אם אתה רוצה לשים משחה שלמשך זמן תשב ותעשה את העבודה שים לעצמך משחה טרמית נומאלית
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים כל השיחה על משחות שיניים סקרנה אותי אז חפרתי קצת... http://www.dansdata.com/goop.htm ובעיקר כדאי לשים לב לזה מסתבר שזה עובד, ואפילו עובד טוב חסכתי לך 5 שקל חחחח
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר בקיצור משחת שיניים מן הסתם אני לא אשים, מחר בבוקר נקפוץ להביא קצת משהו ייעודי ונסיים את העבודה.תודה לכולם!
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מזה משנה טרמית או שיניים אחרי חודש 2 המשחות מתייבשות... אישית אני השתמשתי בשיינים למחשב הישן שלי ועובד מעולה...
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים אנשים, מה עובר עליכם? משחת שיניים כתחליף למשחה טרמית?חלקים של מחשב זה לא משחק. תשקיע עוד כמה שקלים ותקנה משחה נורמלית, תאמין לי שלמעבד שלך לא תהיה עששת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.