פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים היה לתי דיסק קשיח גוסס (ומותקן עליו ויסטה).קניתי דיסק קשיח חדש והתקנתי עליו ויסטה.עכשיו הבעיה היא שאני חייב לחבר את הדיסק קשיח הישן כדי שהוינדוס החדש יעלה.לפי מה שאני מכיר זה בגלל שהקובץ BOOT נמצא על הדיסק קשיח השני? אני צודק?איך מסדרים את זה?אשמח לעזרה,תומר
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר עשיתי את זההכנסתי את הדיסק של הויסטה והעלתי כאילו אני מתקין/מפרמטלפני ההתקנה לחצתי למטה על קישור טניסיתי לתקןוזה לא עבדיש עוד דרך לעשות את זה?אולי ליצור קובץ BOOT.ini או משהו בכיוון הזה?
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים אין boot.ini בויסטה.אני חושב שלא הסברת את הבעיה שלך כמו שצריך. תסביר שוב בבקשה.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר יש לי 2 דיסקים קשיחיםאחד ישן שעדיין נשארה עליו מערכת ההפעלה (ויסטה)השני חדש שהתקנתי עליו עכשיו (גם ויסטה).הבעיה היא שכשאני מנתק את הדיסק קשיח הישן (מהכבל בתוך המחשב) המערכת הפעלה לא עולה לי(מהחדש).
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים לא יהיה בעיה אם אות של כונן של ויסטה?לא יהיה בעיה עם פרופיל של משתמש ישן ?אני יודע אומרים זה אפשר בויסטה להוציא כונן, אבל לא ממש ניסיתי את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.