פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים 1.קודם כל אם כדאי לי לעשות OC כי אני לא ממש מבין ומפחד להרוס לעצמי את המעבד.?.2.ואם אפשר מדריכים איך לעשות OC ועם איזה תוכנות3.ולאיזה תוצאה אני יוכל להגיע אם אני יעשה את הOC4.ואם חייבים קירור בשביל זה וכמה קירור עולה כי אין לי הרבה כסף.. :-[5.גם ככה יש לי מחשב מעפן( ועוד דברים גרועים8500GT )אז אם אני ירגיש שינוי אחרי הOCותתתתתתתתתוווווווודדדדדדה רבה לעוזריםמי שאין לו כח שיענה לפחות על שאלה אחת בבקשה וווווווווואאאאייייי איזה חופר אני...
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים 1.קודם כל אם כדאי לי לעשות OC כי אני לא ממש מבין ומפחד להרוס לעצמי את המעבד.?.ישנו מדריך לביצוע OC אני מציע שתעבור עליו, כי ללא ידע בנושא אתה תמצא את עצמך חסר אוניםhttp://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/2.ואם אפשר מדריכים איך לעשות OC ועם איזה תוכנותבביוס3.ולאיזה תוצאה אני יוכל להגיע אם אני יעשה את הOCתלוי בקירור שלך, ציין מהו4.ואם חייבים קירור בשביל זה וכמה קירור עולה כי אין לי הרבה כסף.. :-[ציין את התקציב שלך לקירור ואת המפרט המלא של המחשב שלך5.גם ככה יש לי מחשב מעפן( ועוד דברים גרועים8500GT )אז אם אני ירגיש שינוי אחרי הOCסביר להניח, תלוי במידת הOC ותתתתתתתתתוווווווודדדדדדה רבה לעוזריםמי שאין לו כח שיענה לפחות על שאלה אחת בבקשה וווווווווואאאאייייי איזה חופר אני...אתה לא חופר, בשביל זה יש פורומים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.