עבור לתוכן

Thermalright IFX 14

Featured Replies

פורסם

איך הקירור הזה ? איך הוא בהשוואה לULTRA 120 ?

אני מתכנן לקנות אותו חוץ מאיך שהוא מקרר אני רוצה אותו בגלל שהוא קירור עם פוזה

וכן חשוב לי איך המחשב שלי נראה

יש פה עם הקירור הזה?

אה ועוד שאלה קטנה יש לו את הגוף הקטן שבא מתחת ללוח האם ההיט סינק שלו יוצא מחוץ למארז ?

• תגובות 31
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שני גופי הקירור האלה (ביחד) לא מגיעים לקרסוליים של ה-IFX 14. (...גם מבחינת המחיר)

ה-IFX 14 הוא קירור מעולה, פחות או יותר באותה רמה כמו ה-ULTRA 120, לדעתי אפילו טוב במעט.

החסרון הגדול שלו, זה הגודל המפלצתי שלו, אני ממליץ לך לבדוק את הגודל של המארז שלך לעומת הקירור,

ולוודאות שהוא אכן נכנס.

פורסם

שני גופי הקירור האלה (ביחד) לא מגיעים לקרסוליים של ה-IFX 14. (...גם מבחינת המחיר)

ה-IFX 14 הוא קירור מעולה, פחות או יותר באותה רמה כמו ה-ULTRA 120, לדעתי אפילו טוב במעט.

החסרון הגדול שלו, זה הגודל המפלצתי שלו, אני ממליץ לך לבדוק את הגודל של המארז שלך לעומת הקירור,

ולוודאות שהוא אכן נכנס.

קצת פרופורציה ידידי, הקירור הנ"ל בכ- 2-5 מעלות טוב יותר, הוא עולה כ- 450ש"ח וה- V1 למשל עולה כ- 250ש"ח. לדעתי מבחינת "פוזה", ה- V1 או ה- SpinQ עולים עליו, שלא נדבר על הגודל העצום שהוא תופס במארז (ולא כל מארז יכול להכיל אותו)...

במחיר כזה הייתי משקיע עוד קצת למערכת קירור מים פשוטה.

פורסם

אתה טועה. הוא אוכל את ה-V1 בהרבה יותר מ-2-5 מעלות. ותחת אוברקלוק כבד, ההפרש לא מצטמצם, אלא גדל.

(על המחיר אני לא מתכווח, לא אמרתי שהוא משתלם)

"פוזה" זה כנראה עיניין של טעם, לדעתי הנוכחות של ה-IFX 14 הרבה יותר מרשימה.

קירור סוג ב' של חברה בנונית מאד כמו TT, לעומת חברה מתמחה כמו TR.

פורסם

ה-TRUE Black אוכל אותו בלי מלח ועולה ב"נועה מחשבים" בסך הכול 300 ש"ח, בעוד והמחיר הממוצע של ה-IFX-14 הוא לא פחות מ-400 ש"ח..

הקירור סתם גדול ולא משתלם. ה-TRUE Black, כפי שצוין, אוכל אותו בלי מלח כשהוא עם 2 מאווררים וה-IFX-14 עם לא פחות מ-3, זה בדוק. (ג. יפית :P)

פורסם

ה-TRUE Black אוכל אותו בלי מלח ועולה ב"נועה מחשבים" בסך הכול 300 ש"ח, בעוד והמחיר הממוצע של ה-IFX-14 הוא לא פחות מ-400 ש"ח..

הקירור סתם גדול ולא משתלם. ה-TRUE Black, כפי שצוין, אוכל אותו בלי מלח כשהוא עם 2 מאווררים וה-IFX-14 עם לא פחות מ-3, זה בדוק. (ג. יפית :P)

אני ממליץ לך לבדוק שוב את הטענות שלך, או לפחות לתת להם ביסוס כלשהו.

כי הם במפורש לא נכונות.

פורסם

ה- True Black אומנם יפה מאוד, אך הוא לא מציג שיפור משמעותי על כל קירור במעמד הזה, גם עם 2 מאווררים, בטח לא "אוכל אף אחד בלי מלח"...

פורסם

ה- True Black אומנם יפה מאוד, אך הוא לא מציג שיפור משמעותי על כל קירור במעמד הזה, גם עם 2 מאווררים, בטח לא "אוכל אף אחד בלי מלח"...

ה-TRUE Black 120 הוא קירור האוויר הטוב ביותר כיום.

פורסם

מספיק לבלבל את המוח. אתה זורק לטענות לאוויר בלי ביסוס.

הוא אכן קירור טוב, אך רחוק מלהיות הטוב ביותר.

פורסם

Well, if you put it that way... ;D

פורסם

אני מקווה מאוד שאתה יודע שלצבע השחור אין שום קשר לעניין.

בנוסף, ה IFX14 טוב יותר, רק בכלל לא שווה את תוספת המחיר.

אגב, "קירור האוויר הכי טוב בעולם" נקבע עפ"י המאוורר ששמים עליו. יכולות גם לצאת תוצאות הפוכות עם מאווררים די זהים, בגלל נתונים כמו לחץ סטטי וכמות CFM שהמאוורר דוחף, כלומר-

יכול להיות שעם מאוורר א' ה TRUE יתן ביצועים טובים יותר מקירור אחר, ועם מאוורר ב' תצא תוצאה הפוכה.

פורסם

לא מזמן פתחתי פה טופיק ושאלתי מהו קירור האוויר הטוב ביותר כיום. נאמר לי ע"י מנהל הפורום "אוברקלוקינג וקירור" שהטוב ביותר הוא גרסאת הנחושת של ה-TRUE, אחריו ה-TRUE Black ולבסוף ה-TRUE הרגיל. לא יודע מה איתך, אבל אני חושב שבן אדם שנבחר להיות מנהל הפורום הזה מבין קצת יותר ממני וממך, גם ביחד.. (התגובה מיועדת ל-adiz ול-Henz16)

בנוגע לזה שהגרסא השחורה זהה לרגילה: זה לא נכון. התמיכה של הגרסא השחורה ב-2 מאווררים טובה יותר. מה גם שיש מנגנון חדש כלשהו שמשפר את ביצועי הקירור.. לא יודע עליו יותר מדי פרטים.

פורסם

זאת בפרוש טעות.

פורסם

בנוגע לזה שהגרסא השחורה זהה לרגילה: זה לא נכון. התמיכה של הגרסא השחורה ב-2 מאווררים טובה יותר. מה גם שיש מנגנון חדש כלשהו שמשפר את ביצועי הקירור.. לא יודע עליו יותר מדי פרטים.

מהיכרות אישית ומעמיקה עם 2 הגרסאות הנ"ל אני מצהיר בפניך חגיגית:

הם זהים לחלוטין

מדובר ב Anodizing לשחור, וזהו. ההבדל היחיד הוא לא ב "תמיכה טובה יותר" ב 2 מאווררים, אלא בעובדה שהגרסה השחורה מגיעה עם 2 סטים של קליפסים למאווררים מראש, בעוד שהגרסה הרגילה מגיעה עם סט אחד.

אני לא יודע איזה מנהל אמר לך מה ומאיזו סיבה, אבל האמת שזה גם לא כ"כ מעניין אותי. אל תשכח שכל מנהל פה גם היה משתמש מהשורה בשלב מסוים, היותו מנהל לא מקנה לו "הבנה" יותר ממשתמשים אחרים, זה פשוט מראה שהוא משקיע הרבה בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים