עבור לתוכן

יבוא רכב מארצות הברית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להביאה רכב לארץ(מארצות הברית),השאלה היא כזאת:

כמה אחוזים מהמחיר של האוטו אני צריך לשלם למכ"ס ולמע"מ?

תודה לכולם...

פורסם

הרכב חייב להיות מארץ הייצור, נגיד אתה לא יכול לייבא מארה"ב פורשה, כי ייצרו את הרכב יצרו בגרמניה ואתה חייב לייבא מארץ המוצא. אתה מבין?

את הרכב כדאי לייבא דרך הים כי זה יותר זול מיבוא בהטסה. משהו כמו 2000 דולר למכולה שאמורה שאפשר להכניס אליה שני מכוניות [אל תתפוס אותי במילה בנוגע לזה].

אם אתה מתכוון לייבא רכב אספנות זאת אומרת רכב מעל 30 שנה על הכביש אתה חייב לייבא עם הגה בצד שמאל ועם מנוע בנזין [אם אני לא טועה].

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

קודם כל תקרא את המדריך ותראה מה קורה ומה עם כל החוקים.

דבר שני, יש לך מס בין 105 ל- 120 אחוז !!! תלוי מה הינך רוצה להביא ומאיפה, ככה שאם חשבת להביא רכב זול פי 2-3 שכח מזה. אתה משלם פי 1.05 על הרכב. ככה שאם קנית שם ב 30 אלף דולר? תשלם עוד 35 אלף דולר רק על מס ועוד יש לך הובלה... לאחר מכן, אם זה רכב שאינו נמכר כאן, עלייך להוציא ממוסכים אישורים (מהמוסכים של אותו יבואן או חברת מכוניות) אישורים לכך שהם אכן מוכנים לטפל לך בבעיה (זכור באם זה רכב שאינו נמכר כאן וכו') ומוכים לדאוג לך לחלפים מהיבואן ואחריות. לאחר שתקבל את כל החתימות שלך אישורים ותשלם מיסים גבוהים, תוכל להביא אותו לכאן. מה שאומר, את הקורולה שלך, עדיף תקנה בחנות (בציניות כן, אלה אם כן זה רכב מאוד יקר כאן , שמאוד שווה להתאמץ בכדי להביא אותו), אבל רכבים רגילים כמו מאזדה, טויוטה פולקסוואגן וכו', תבדוק האם זה שווה בכלל.

פורסם

לפי המדריך זה משתלם רק אם אין אפשרות לקנות רכב מסוג מסוים בארץ (למבורג'יני? :smile1:)

פורסם

כתוב שאי אפשר להביא מכונית שאין לה סוכנות בארץ, ויש דוגמא ברורה ללמבורגיני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים