עבור לתוכן

שאלה בקשר ללוח אם "גריבלדי"

Featured Replies

פורסם

יש ברשותימעבד פנטיום 4 1500 ולוח אם "גריבלדי" מבוסס הצ'יפ I850

שאלתי היא איך אני עושה אוברקלוק? ואיך מעלה את זה ל-133MHZ במקום 100MHZ?

בתודה גבי

פורסם

לפי דעתי, בלוחות של אינטל אי אפשר לבצע אוברקולקינג.

אם קנית מחנות נורמלית, ולא עושקת - תבקש לוח אחר אסוס גיגהביט - תבדוק מה יש להם, שם תוכל לעשות אובר מהביוס. (נדריך אותך שלב אחר שלב)

אם לא, נדפקת עם לוח יקר וללא יכולת אוברקלוק.

;D

פורסם

תחליף את המעבד ל-2 ג'יגה ואז "תחשוב כאילו" יש לך אוברקלוק :lol: :lol: :lol:

אין שליטה מה-BIOS על מהירות ה-FSB וה-CORE VOLTAGE בלוחות של אינטל. ובכלל מי שכל כך רוצה לעשות אוברקלוק משקיע בציוד שמתאים לזה.

פורסם

דבר ראשון ללוח 850 יש מהירות BUS של 400MHz (תודות ל RDRAM) ודבר שני למה לך אוברקלוקינג? אם אתה רוצה פעילות מקסימלית מהפנטיום 4 תעבוד ב XP, תאמין לי, יש לי את אותו דבר וכשעברתי ל XP פתאום הכל נעשה בשניות!!! :lol: :lol:

ועכשיו לי יש שאלה אליך, יש לך השהייה ארוכה ב- PreBoot (כשיש את הסמל של אינטל)? ???

פורסם
  • מחבר

3 שניות בערך

למה?

פורסם

טעות בידיכם........

לוחות של פנטיום 4 עובדים בבאס של 100 יש למעבד מנגנון שעושה את הבאס פי 4..... כך יש לך "400" כך שאם תעשה oc לfsb נגיד ל133 תגיע למהירות של 532

פורסם

ידעתי שזה לא אמור להיות כמו שיש לי, לוקח לי כמה דקות! לפרה בוט, אבל הבוט עצמו עובר בשניות. יש הצעות למה זה?

פורסם

PRE BOOT ? אתה מתכוון ל-POST ? (בדיקת איתחול של המחשב לפני טעינה של מערכת ההפעלה).

או שלא מוגדר לך ב-BIOS לה-POST יהיה מהיר, או שעידכנת (או מישהו עידכן לך ) את ה-BIOS ולא עשה טעינה של הגדרות ה-DEFAULT כדי שהעידכון יכנס לתוקף או שמופיעה לך הודעת שגיאה שלא שמת לב אליה והמחשב ממתין עד שתגיב להודעה ורק אחרי זה ממשיך.

האם ההמתנה הזו של כמה דקות מלווה גם בציפצוף שגיאה כלשהו ?

פורסם

ההימור שלי זה כרטיס המסך

תנסה לשים כרטיס מסך אחר ותבדוק אם הבעיה נמשכת

פורסם

מהירות השעון של ה FSB של הפנטיום 4 היא 100Mhz

כשהממשק עצמו מעביר נתונים כל פעם שהשעון אנך לאחד הצירים (90 מעלות) - כלומר 4 פעמים לכל מחזור שעון

הבאס של האתלון לדוגמא מעביר נתונים בקצה העליון והתחתון של השעון - פעמיים לכל מחזור שעון.

פורסם
דבר ראשון ללוח 850 יש מהירות BUS של 400MHz (תודות ל RDRAM)

אין קשר ל rdram, גם pentium 4 עם sdram מגיע עם מהירות באס של 400 mhz.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים