פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים שנכנסתי בהתחלה לדיון ראיתי כותרת בלי מחיר ולא הבנתי איך המנהלים פה לא אומרים כלום זה היה מוזר לי
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר yotam.mתודה שלא מחקתי לי את האשכול זה חשוב לי שיפרתי וכתבתי כמו שכתוב שםתודה רבה לךואני ישמח לשמוע מה לשפר מה להחליף וכו'....
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים לא התכוונתי למחוק לך את הדיון רק להפנות אותך לחוקי הפורום כדי שהכותרת שלך תעמוד בחוקים והיא עדיין לא עומדת בהם.עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעלדוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר אוקי עדכנתי את כל המפרט שלי אבל יש לי מספר שאלות ובעיותדבר ראשון אני חייב להוריד בערך ב 300 שקל את המחיר הכללי האם אתם ממליצים להוירד משהוא שהוא לא הכי נחוץ אך יחד עם זאת המחשב ישאר ברמה גבוה מאוד !ועוד שאלההאם אני חייב לקנות כרטיס קול ורשתות ?כאילו עם אני לא יקנה כרטיס קול לא יהיה לי מוזיקה? ועם אני לא יכנס כרטיס רשת ויש לי אינטרנט עם ראוטר אז הוא לא יעבודוגם האם אני צריך לקנות מאוורים למארז או שלאתודה רבה מראש....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.