עבור לתוכן

ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro on LGA 1366

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי לוח:

לוח Intel BOXDX58SO

ומעבד Intel Core i7 920

אני מעוניין הוסיף קירור מדגם: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro

האם הקירור הזה מתאים להרכבה על הנ"ל?

בשום מקום לא מצוין שכן,אבל מצד שני לא מצאתי פתרונות קירור אחרים שבהם כן מצוין

פורסם

לא צריך להיות בעיה. לא סגור על זה אבל בדקתי אין שינוי בלוח. רק בסוקט

פורסם

אם לא כתוב,אז כנראה שהוא לא מתאים.

תסתכל באתר של Arctic Cooling, אין להם בכלל גופי קירור ל i7.

התושבת של LGA1366 יותר גדולה מ 775 ולכן גופי קירור שמותאמים ל 775 לא יתאימו ל 1366 ללא מתאם מיוחד.

גוף הקירור היחיד שאני מכיר שנמכר בארץ עם תושבת ל 1366 הוא ה Thermalright ultra 120 (מלבד גוף הקירור המקורי כמובן)

פורסם

יניב קופר, יש הבדל לא שטן בין התושבת של 775 ל 1366 כמו שהיתה בין 478 לזמנו לכן גם אם הקירור מתאים לפי מבנה שלו יהיה צורך במתאם לאותה תושבת.

פורסם
  • מחבר

Thermalright ultra 120 מתאים? ב100% (לא מצוין שכן,אבל מנסיון עבר,שהרכבתי אותו בפעם האחרונה על 775 נראה שהיתן להתאים אותו ל1366)

צאו מנקודת הנחה שקניה מתבצעת ב NEWEGG..

חשבתי על ה-Thermalright ultra 120 אבל אין אותו במלאי וצריך להזמין.

אין עוד גופי קירור מוצליחם ל1366? הגופי קירור כמו שמראים לSKYPC לא נראים כל כך איכותיים.

פורסם

עוז בנתיים תתקין את הקירור שאינטל מביאים.. תחכה חודש חודשיים עד שיגיעו גופי קירור חדשים.

פורסם
  • מחבר

שי... נחמד להיתקל בך :)

זה לא בשבילי,זה בשביל חבר תומר,ששיחק איתנו בFCMP.

עכשיו הוא חזר לארה"ב לאבא שלו והוא חי שם,יש לו רק כמה MACים בבית והוא רוצה לחזור לשחק FC.

הוא צריך שאני ארכיב לו מפרט ואעשה לו הזמנה בNEWEGG שהוא רק יצטרך לשלם וזה יגיע אליו. (שתבין,כל זה בשביל FARCRY:))

אני מאמין ששם לא צריך לחכות חודשיים,כבר יש אתה-Thermalright Ultra-120 eXtreme 1366RT אבל לא בNEWEGG ואני פשוט לא רוצה לסבך אותו

עם כמה הזמנות כי הוא גם ככה לא מבין כלום.

פורסם

Thermalright כל גופי הקירור מסדרת ה ULTRA וה HR-01 Plus, HR-01 4U, HR-01 3U Ultima 90

רק בערכות מיועדות מגיעות עם תופסנים לתושבת החדשה

Coolermaster קירור ה V8 וה Aquagate Max

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים