עבור לתוכן

האם זה נכון מעבדי core 2 due מתחת ל2.50ghz לא מנצלים יותר מ2 ג'יגה?ועוד שאלה אחת

Featured Replies

פורסם

המעבד שלי הוא E4300 1.8ghz ויש לי 3 ג'יגה ראם עם 2 סטיקים של 1גיגה ועוד 2 סטיקים של 512mb

הוא אמר לי שהמעבדי קור טו דו מתחת ל2.50 ghz לא מנצלים יותר מ2גיגה ראם האם זה נכון ? כי רק לפני שבוע הוספתי עוד 2 גיגה..

ועוד שאלה אחת יש צבעים של הסטיקים אני יודע שהצבעים זה הדואל צנ'ל עכשיו בגלל שיש לי זיכרונות אחרים שונים כי יש לי 2 של גיגה ועוד 2 של 512 כמו שרשמתי

אז גם אמרו לי שעדיף לי להוציא את ה2 של ה512 ולהשאיר כביכול רק 2 גיגה

האם באמת כדאי לי לעשות את זה?(ד"א שמתי את הזיכרונות שקניתי בצבעים של הדואל צ'נל..)

פורסם

המעבדים יכולים לנצל 4G , כמו כל נעבד אחר מהשנים האחרונות. אבל מערכת ההפעלה לא בטוח - רק מערכת הפעלה של 64bit תנצל את כל ה4G . וונדוס XP רגיל ישתמש רק בקצת יותר מ3

פורסם

מה המהירות מה התזמון של הזיכרון?

הוא אמר לי שהמעבדי קור טו דו מתחת ל2.50 ghz לא מנצלים יותר מ2גיגה ראם האם זה נכון ? לא

תלוי במערכת הפעלה

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך עורכים מצטער אודה לכם אם תערכו לי.

יש לי מערכת הפעלה רגילה לא 32ביט וווינדוס xp

והזיכרונות בתדר 667 mhz ddr2 כמובן

והשאלה על הדואל צ'נל תוכלו לענות לי גם ?זה גם ממש נורא חשוב לי..

תודה לעוזרים

פורסם

אם תקרא את החוקים אז תדע.

פורסם
  • מחבר

אם תקרא את החוקים אז תדע.

ערכתי את הכותרת תודה על ההערה.

אם אפשר בבקשה לעזור לי אני יודה לכולכם .

אני באמת לא באלי לזרוק סתם לפח זיכרון של ג'יגה ולגלות אחרי כמה זמן שעשיתי טעות :s05:

פורסם

לא עדיף לך להוציא שום דבר. תשאיר את ה3GB.

בנוגע לשאר השאלות.. ווינדוס XP בגרסת ה-32bit (זה מה שיש לך, כנראה. ה-64bit פחות ידועה) יודעת לאכלס עד 3.0-3.5GB של זיכרון, לא יותר מזה.

ולזה שרשם מעבד 4GB.. זה גם לא נכון. כרגע מה שרלוונטי הוא מגבלת הלוח ומגבלת מערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

לא עדיף לך להוציא שום דבר. תשאיר את ה3GB.

בנוגע לשאר השאלות.. ווינדוס XP בגרסת ה-32bit (זה מה שיש לך, כנראה. ה-64bit פחות ידועה) יודעת לאכלס עד 3.0-3.5GB של זיכרון, לא יותר מזה.

ולזה שרשם מעבד 4GB.. זה גם לא נכון. כרגע מה שרלוונטי הוא מגבלת הלוח ומגבלת מערכת ההפעלה.

סבבה אני ישאיר

ואיך אני יכול לדעת שהם פועלים לי כרגע בדואל צ'נל ?יש איזה תוכנה או משו?

פורסם

בעזרת התוכנה CPU-Z אפשרי לדעת זאת.

בלשונית Memory צד ימין למעלה.

פורסם
  • מחבר

בעזרת התוכנה CPU-Z אפשרי לדעת זאת.

בלשונית Memory צד ימין למעלה.

תודה עובד=]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים