עבור לתוכן

[קנייה] מעוניין לקנות זיכרון ואולי גם מעבד ולוח אם פרטים בפנים........

Featured Replies

פורסם

יש לך זיכרון DDR שנחשב ישן והמחיר שלו יחסית גבוה. היום הולך DDR2 והמחיר שלו משמעותית נמוך יותר.

גם עם תוספת של זיכרון אתה לא תוכל לשחק ב-Crysis..

לגבי כרטיס המסך, אין דבר כזה "אני אשמח למרות שזה לא המקום".. כנס לפורום כרטיסי מסך ותפתח שם דיון אם אתה רוצה.

פורסם

המחשב שלך ממש ישן הייתי חושב על רכישה של מחשב חדש. מה שאתה יכול לעשות זה להוסיף 512 להאצת המחשב

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716975

הייתי הולך על זה מחשש לתאימות

פורסם
  • מחבר

אז אחי שלב שלב

דבר ראשון מה אני צריך לעשות עלמנת שיהיה לי DDR2 ולא רק DDR כמו שיש לי עכשיו

זה עולה כסף? או מה?

בנוסף לפי מה שאתה אומר אני מבין שאני יצטרך גם לוח אם וגם מעבד חדש נכון?

או רק אחד מהם יספיק לי עלמנת להריץ לדוגמא את Crysis

ובנוסף כמה דבר כזה צריך לעלות לי הכל ביחד פחות או יותר???

ליניב קופר

אני לא יודע עדיין עם אני יוכל לקנות מחשב חדש זאת הסיבה שחשבתי כאילו לשדרג אותו אבל לפי מה שאני מבין השדרוג לא ממש יעזור או שאני טועה.

ובנוסף על איזה לדוגמא מחשב נטו מחשב בלי שום דבר נוסף הייתה ממליץ לי משהוא טוב אבל שהמחיר שלו לא יהיה בשמיים

ותודה רבה על העזרה !

פורסם

לוח מעבד וזיכרון מינימליים יעלו לך כ-800ש"ח. אבל עדיין תצטרך לקנות כרטיס מסך טוב בשביל המשחקים.

ואתה לא יכול להחליף סוג זיכרון מDDR לDDR2 כי הם שונים פיזית

בנוגע ללוח מעבד, כנ"ל.. חיבור שונה של המעבד על פני לוח האם.

פורסם
  • מחבר

אז ככה אחי

המחירים שכתבתה פה (800 שקל)

הם רכיבים שיוכלו להריץ משחקים כמו GTA החדש Crysis וכאלה או שלא כי הם עדיין לא טובים מספיק?

ובנוסף עם לדוגמא אני ילך לטכנאי מחשבים שלי ויגיד לו שיחליף לי מ DDR ל DDR2 זה אפשרי יש כזה דבר או שלא?

כאילו אני חייב להשאר עם DDR

ותודה.

פורסם

כאילו אני חייב להשאר עם DDR ?

כן

פורסם

ואתה לא יכול להחליף סוג זיכרון מDDR לDDR2 כי הם שונים פיזית

לא יכול = לא אפשרי

פורסם

אז ככה אחי

המחירים שכתבתה פה (800 שקל)

הם רכיבים שיוכלו להריץ משחקים כמו GTA החדש Crysis וכאלה או שלא כי הם עדיין לא טובים מספיק?

ובנוסף עם לדוגמא אני ילך לטכנאי מחשבים שלי ויגיד לו שיחליף לי מ DDR ל DDR2 זה אפשרי יש כזה דבר או שלא?

כאילו אני חייב להשאר עם DDR

ותודה.

למרות ש-CRYSIS ו-GTA מנצלים המון מכוח המעבד, הרכיב החשוב ביותר במשחקים הוא הכרטיס מסך.

בסופו של דבר תצרך לקנות מערכת חדשה לגמרי על מנת לשחק במשחקים חדשים כי בשביל כרטיס מסך חדש כנראה שתצטרך ספק חדש מה שמשאיר אותך עם מארז וכונן שלא תיהיה חייב לקנות.

אם תרצה לקנות מחשב חדש כנס לפורום מפרטי מחשב ושם יוכלו להרכיב לך מפרט לפי התקציב והצורך.

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי תודה ענקית לכולכם אני יכנס לשם....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים