פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים שלום, אני מעוניין לרכוש זיכרון חדש כי כרגע יש לי זיכרון של 512 אני מעונין לקנות זיכרון 2G ברמה טובה מאוד שאני לא יצטרך להחליף עוד שנה אני לא ממש מבין במחשבים אז צילמתי תמונה של פרטי המחשב שלי מ EVERST: [/url בנוסף אני רוצה לדעת עם אני צריך לקנות מעבד ו/או לוח אם אני מעוניין להריץ משחקים טובים כמו NBA 2K9 Crysis וכאלה ורציתי לדעת עם מה שיש לי עכשיו זה יספיק בנוסף לזכרון 2G או שלא ואני ישמח למרות שזה לא המקום עם תוכלו להמליץ לי בנוסף גם על כרטיס מסך ממש טוב שיעבוד לי הרבה זמן אני לא יכול להשקיע יותר מדי בקניית כל הדברים האלה אז אני ישמח למחירים טובים עם רמה גבוה מאוד. תודה רבה מראש, גל.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים יש לך זיכרון DDR שנחשב ישן והמחיר שלו יחסית גבוה. היום הולך DDR2 והמחיר שלו משמעותית נמוך יותר.גם עם תוספת של זיכרון אתה לא תוכל לשחק ב-Crysis.. לגבי כרטיס המסך, אין דבר כזה "אני אשמח למרות שזה לא המקום".. כנס לפורום כרטיסי מסך ותפתח שם דיון אם אתה רוצה.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים המחשב שלך ממש ישן הייתי חושב על רכישה של מחשב חדש. מה שאתה יכול לעשות זה להוסיף 512 להאצת המחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716975 הייתי הולך על זה מחשש לתאימות
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר אז אחי שלב שלבדבר ראשון מה אני צריך לעשות עלמנת שיהיה לי DDR2 ולא רק DDR כמו שיש לי עכשיוזה עולה כסף? או מה?בנוסף לפי מה שאתה אומר אני מבין שאני יצטרך גם לוח אם וגם מעבד חדש נכון?או רק אחד מהם יספיק לי עלמנת להריץ לדוגמא את Crysis ובנוסף כמה דבר כזה צריך לעלות לי הכל ביחד פחות או יותר???ליניב קופראני לא יודע עדיין עם אני יוכל לקנות מחשב חדש זאת הסיבה שחשבתי כאילו לשדרג אותו אבל לפי מה שאני מבין השדרוג לא ממש יעזור או שאני טועה.ובנוסף על איזה לדוגמא מחשב נטו מחשב בלי שום דבר נוסף הייתה ממליץ לי משהוא טוב אבל שהמחיר שלו לא יהיה בשמייםותודה רבה על העזרה !
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים לוח מעבד וזיכרון מינימליים יעלו לך כ-800ש"ח. אבל עדיין תצטרך לקנות כרטיס מסך טוב בשביל המשחקים.ואתה לא יכול להחליף סוג זיכרון מDDR לDDR2 כי הם שונים פיזיתבנוגע ללוח מעבד, כנ"ל.. חיבור שונה של המעבד על פני לוח האם.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר אז ככה אחיהמחירים שכתבתה פה (800 שקל)הם רכיבים שיוכלו להריץ משחקים כמו GTA החדש Crysis וכאלה או שלא כי הם עדיין לא טובים מספיק?ובנוסף עם לדוגמא אני ילך לטכנאי מחשבים שלי ויגיד לו שיחליף לי מ DDR ל DDR2 זה אפשרי יש כזה דבר או שלא?כאילו אני חייב להשאר עם DDRותודה.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים ואתה לא יכול להחליף סוג זיכרון מDDR לDDR2 כי הם שונים פיזיתלא יכול = לא אפשרי
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים אז ככה אחיהמחירים שכתבתה פה (800 שקל)הם רכיבים שיוכלו להריץ משחקים כמו GTA החדש Crysis וכאלה או שלא כי הם עדיין לא טובים מספיק?ובנוסף עם לדוגמא אני ילך לטכנאי מחשבים שלי ויגיד לו שיחליף לי מ DDR ל DDR2 זה אפשרי יש כזה דבר או שלא?כאילו אני חייב להשאר עם DDRותודה.למרות ש-CRYSIS ו-GTA מנצלים המון מכוח המעבד, הרכיב החשוב ביותר במשחקים הוא הכרטיס מסך.בסופו של דבר תצרך לקנות מערכת חדשה לגמרי על מנת לשחק במשחקים חדשים כי בשביל כרטיס מסך חדש כנראה שתצטרך ספק חדש מה שמשאיר אותך עם מארז וכונן שלא תיהיה חייב לקנות.אם תרצה לקנות מחשב חדש כנס לפורום מפרטי מחשב ושם יוכלו להרכיב לך מפרט לפי התקציב והצורך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.