עבור לתוכן

יש חנויות באינטרנט שמוכרות לארץ? מחפש 9800gtx/9800gtx+

Featured Replies

פורסם

המחירים בחו"ל עדיין יותר זולים, ומכיוון שחלקי מחשב הם קלים וקטנים יחסית (משלוח זול) והמיסים הם רק 15.5% זה יכול להיות משתלם - השאלה שלי היא איפה אני מוצא כזאת חנות שמוכרת לארץ??

e-bay תמיד אפשרי, אבל לא מצאתי דיל מעניין במיוחד.

ובכל מקרה יש המלצות לחנויות בארץ אולי? דרך ZAP אני לא מוצא בפחות מ-1000 ש"ח ונראה לי קצת יקר בשביל זה...

ולא להמליץ על כרטיסים אחרים בבקשה - כבר יש לי כרטיס כזה ולוח SLI אז כל דבר אחר לא בא בחשבון.

תודה!

פורסם

אתה רוצה מערך SLI בעצם?

פורסם

מערך SLI של הכרטיסים האלה לא משתלם בכלל.

ויש +9800GTX ב - 870 ש"ח ב - FOXPC.

פורסם

NJMAN, אני מבין ש-9800gtx בודד לא מספק אותך ברזולוציה 1680x1050. האם תוכל לפרט מדוע ?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס בגדול כן מספק, אני לא מתכוון לקנות עכשיו אלא בעוד כמה חודשים טובים, כאשר א) משחקים ידרשו יותר, ו-ב) הכרטיס יהיה קרוב לשלב בו הוא יירד מהמדפים וכדי לשדרג אני אצטרף שני כרטיסים חדשים לגמרי.

לכן עיקר השאלה היא לגבי האופציות בחו"ל, לא בהכרח איפה הכי זול עכשיו.

מערך SLI של הכרטיסים האלה לא משתלם בכלל.

ויש +9800GTX ב - 870 ש"ח ב - FOXPC.

אתה יכול לפרט בבקשה? כי איך שאני מבין את זה אתה טוען שאני יכול בסכום הזה לקנות כרטיס בודד שיהיה יותר חזק משני 9800GTX ב-SLI. וזה נראה לי מעט תמוה.

אגב כרגע הכרטיס אכן מספק, אבל לא מדהים. כלומר אם כל ההגדרות על הכי גבוה יש לא מעט נפילות בקצב פריימים (ראה ערך סצינת פיצוץ מגאטון בFO3 וכיוצ"ב).

פורסם

בעוד כמה חודשים ייתכן מאד שתוכל לקנות כרטיס בודד שיהיה שווה ערך למערך SLI כזה.

כבר היום יש HD4850X2 2X1GB שנותן ביצועים דומים (המחיר שלו ב - NEWGG מצוין, רק 330$ וזה עוד לפני REBATE אבל הם לא שולחים לארץ ואפשר יהיה לקנות מהם רק בעזרת שירות כמו USSHOPS).

פורסם
  • מחבר

ברור לי שבשלב מסויים (ואולי כבר היום) יהיה כ. מסך חדש שנותן ביצועים יותר טובים מ-2 GTX. השאלה היא עלות מול תועלת.

האופציות שיש היום עולות 300+, כמו הדוגמא שנתת. 9800GTX עולה חצי מזה באותו אתר. ואולי אפשר להשיג בפחות.

אם אני יכול לשלם סכום כסף נמוך יחסית ולקבל שיפור יפה מאד בביצועים אז למה לא? ברור שאם אפשר לשלם 10-20% יותר ולקנות כרטיס אחד עם ביצועים עדיפים אז בכיף, אבל 100% יותר? לדעתי זה כבר לא כדאי. יש כבר לוח שתומך, יש מארז איכותי מקורר היטב וספק שלא ישים לב גם אם תחבר אליו עוד שני כרטיסים, אז למה לא?

שוב, אם ההפרש יהיה נמוך אז אני אשמח לקנות כרטיס בודד שיעשה את העבודה. אבל להוציא 180$ יותר, ולקבל ביצועים דומים עד זהים? מה הרווחתי בזה?

אני לא בקטע של להתווכח, אני באמת שואל, כי אם יועלו פה טיעונים שישכנעו אותי אני באמת אלך על כרטיס אחד חזק יותר.

פורסם

+9800GTX עולה 180$ לפי מה שזכור לי.

וחוץ מזה המחירים ישתנו בחודשים הבאים לכן הדיון לא ממש רלוונטי כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים