פורסם 2003 ביולי 522 שנים אתם אולי משתמשים ב-ICQ LITE?כי באתר שלהם כתוב שכמות המשתמשים שיכולים להתחבר דרך גרסאת ה-LITE מוגבלת...
פורסם 2003 ביולי 522 שנים לי זה גם קרה :-\ פעמיים ביומיים האחרונים, אבל אחרי הפעם הראשונה שאני לוחץ על ok זה מתחבר ועובד כרגיל.חח בהתחלה חשבתי שניסו לפרוץ לי ;D
פורסם 2003 ביולי 522 שנים מחבר אתם אולי משתמשים ב-ICQ LITE?כי באתר שלהם כתוב שכמות המשתמשים שיכולים להתחבר דרך גרסאת ה-LITE מוגבלת...שוב, לא קשור...
פורסם 2003 ביולי 522 שנים אז הנה תוכנית פעולה- שולחים צוות HACKER'ים פורצים את השרת של הICQ אחרי שהפריצה מאובטחת מכניסים את המתכנתים, הם משנים את הקוד של הICQ ומתקנים את הבאג, לאחר מכן הם יוצאים, צוות הHACKERים מחדירים את הקובץ לשרת ויוצאים לא לפני שמוודאים שלא עלו עליהם ;D ואם זה ייכשל תמיד יש את תוכנית B, להצניח עליהם את מישה העצבני
פורסם 2003 ביולי 622 שנים מחבר זה מתחיל ממש לעצבן כבר, לפעמים הוא לא מקבל תססמא וצריך לשנות שרת בשביל להתחבר, מתי יפסק השיט הזה ?
פורסם 2003 ביולי 822 שנים זה מתחיל ממש לעצבן כבר, לפעמים הוא לא מקבל תססמא וצריך לשנות שרת בשביל להתחבר, מתי יפסק השיט הזה ?מהההההה??מה הכוונה לשנות שרת??אגב גם אצלי זה קורה, ולפעמים זה לא מספיק ללחוץ OK....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.