פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר חשבתי אולי פשוט אני יעשה את ההתקנה דרך הווינדוס?זה מומלץ? או שעדיף שאני יעשה מהבוט?
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר אמממ הסתבכתי עם הVM... אפשר מדריך? חיפשתי בגוגל ובמדריכים לא היו כל כך ברורים.. :-\
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים אתה יוצר מכונה וירטואלית חדשה, לא משנה עם איזה הגדרות>אחרי שיצרת אותה אתה מגדיר שהכונן האופטי יהיה של המחשב המארח>מפעיל את המכונה ורואה אם יש בוט.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר אמממ אני לא מצליח לשנות את ה-boot order ב-VM...מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה בבקשה?עריכה:הצלחתי..עכשיו שאני מפעיל את המכונה אז הוא מנסה לעשות בוט אבל הוא אומר שהוא לא מצליח..ז"א שהדיסק הוא לא bootable?הוא כותב ככה:FATAL: Could not read from the boot medium! system haltedתודה רבה.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים מחבר ניסיתי לעשות גם מה שאתה עשית...זה נותן את ההודעה:FATAL: Could not read from the boot medium! system haltedתודה על העזרה.
פורסם 2009 בינואר 116 שנים מחבר סורי על ההקפצה אבל עכשיו יש לי דיסק שהוא bootable ב-100% (גם בVM הוא מעלה מהדיסק עכשיו..) ושאני מכניס את הדיסק ועושה ריסטארט הוא לא מעלה שום דבר בביוס מוגדר SATA-CDROM הבוט הראשון כמו שאמרתם לי... אתם בטוחים שזה לא Optiarc-DV? אשמח לעזרה... תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.