פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים היי,אני רוצה לפרמט מXP לויסטה...הכנסתי את הדיסק (הוא מזוהה במחשב שלי והכל..), עשיתי ריסטרט ונכנסתי לביוס.היה לי USB-CDROM,SATA-CDROM,OPTIARC DV וכל השאר הם פלופי ודברים כאלה..ניסיתי את הSATA-CDROM ואת ה-OPTIARC-DV (עשיתי גם Disable על boot other device) (כמובן שעשיתי F10 [שמירת הגדרות הביוס..] ולא מופיע לי שום דבר והXP עולה כרגיל..זה דיי דחוף...אשמח לעזרה.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים קרה לי גם, כשכמעט התייאשתי עשיתי load default לביוס וזה הסתדר...לוח של gigabyte ד"א
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר הלוח שלי הוא Abit IB9...אם למישהו יש עוד פתרון לפני שאני עושה load default זה יעזור מאוד..
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר אפשר לדעת למה זה קשור?כבר לא פעם הכנסתי דיסק צרוב ולא הייתה בעיה (אממ לדוגמא memtest) אני פשוט לא זוכר איך עשיתי את זה..אין קשר בין אם זה צרוב או לא..אשמח לעזרה.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים לא זאת הנקודה חבר, אתה צרבת לא טוב, בלי BOOT לא עשית COPY DISC ,גם לי היתה תקופה של צריבות לפני כמה שנים, :-X אני חושב שאתה צריך לרכוש מקורי, בטוח שזה יעבוד
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר אם לא צרבתי טוב לא הייתי רואה את זה במחשב שלי, לא ככה?עוד משהו.. ניסיתי להפעיל את זה מהווינדוס והחלון התקנה פועל כמו שצריך
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר אז אתה יכול להגיד לי לפחות מה הוא הboot device הנכון?נ.ב... אתה יכול להביא לי אולי ICQ או משהו שאני ידבר איתך?
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מה זה גוגל?בקצרה: התוכנה מיועדת להדמיית מערכת מחשב וניתן להתקין בתוכה מערכות הפעלה.ספיצית למקרה שלך: אתה יכול לבדוק אם יש בוט תקין מהדיסק שלך כאשר תיצור מכונה וירוטאלית חדשה ותגדיר שיהיה בוט מהכונן האופטי שבו יושב הדיסק עם הויסטה.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר אויק אני עכשיו מרודי את התוכנה וננסה לעשות..אתה יכול להגיד לי אבל מה הוא הboot device הנכון בביוס שלי כדי שיטען מהCDROM?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.