עבור לתוכן

שאלה בנוגע להפעלת המחשב לאחר OC

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים ?..

אתמול הייתי אצל טכנאי כדי להתקין את הכרטיס המסך (HIS HD 4850 IceQ 4 512MB GDDR3) + הספק החדש שלי (Tagan Piperock 500W TG500-BZ) וסתם דיברתי איתו ואמרתי לו שמעתי שצריך לעשות OC למעבד כדי שהכרטיס ישתחרר קצת מהצוואר בקבוק של המעבד ... בקיצור אחרי חצי שעה אני חוזר אחרי שהוא כבר התקין את הכל והוא אומר לי שהוא עשה לי OC . כמובן שמחתי והכל ושאלתי אותו אם אני אפרמט את המחשב ה - OC לא יעלם ?.. הוא אמר לא ... באתי הבייתה, פירמטתי את המחשב ובאמת כל ההגדרות של ה - OC נשמרו ... אבל, כשהתקנתי Service Pack 2 ה - OC נעלם ! ניסיתי להעזר בכם אבל לצערי לא הייתה תגובה שעזרה לי אז התקשרתי אליו ועשינו ביחד דרך הטלפון את ה - OC מחדש ... הצלחנו להחזיר למה שהיה ... עכשיו מה הבעיה ?.. כשבאתי הבייתה שמתי לב שמתי שלוחצים כל כפתור ההפעלה\כיבוי המחשב אז המחשב נפתח ואחרי שניה - שניה וחצי הוא נפתח מחדש (עוד הסבר למי שלא הבין - ז'תומרת כשאני לוחץ על הכפתור אז נכון המחשב מעלה את עצמו ?.. אז שניה - שניה וחצי אחרי שאני לוחץ כל הכפתור, המחשב היה מכבה את עצמו ומדליק את עצמו מחדש ואז המחשב היה עולה כרגיל ...) . התקשרתי לטכנאי אחר (מאותה רשת של חנויות - פנדה מחשבים) כי הטכנאי שעשה לי כבר הלך הבייתה והוא אמר שזה תהליך תקין (הוא הסביר לי גם שהמחשב בודק משהו אני לא זוכר בדיוק אבל הוא בודק ואז מעלה את ההארד דיסק וכל השאר ...) ואם אני רוצה שזה לא יהיה צריך לעדכן את הביוס . אמרתי לו שאני לא יודע אז הוא אמר אם אתה לא יודע עדיף שלא תיגע . ועכשיו מתי שאני פותח את המחשב התופעה הזאת נעלמה ... הייתי רוצה לדעת למה ?.. לפי מה שהספקתי לקרוא קצת במדריך ל - OC למעבד באתר, חשבתי לעצמי שאולי הטכנאי שכח להגיד לי בטלפון לעשות Disable על משהו ... חיפשתי בביוס ולא מצאתי אף אפשרות שקשורה למה שכתוב במדריך ל - OC ... מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה קורה פה ?.. אולי אני צריך לבטל או להפעיל משהו שהתופעה הזאת תחזור ?..

בבקשה, תקראו ותתייחסו לכל מה שכתבתי תעשו לי טובה ... :-[

חג שמח ותודה מראש לעונים,

משה

פורסם

לוח 965 חייב עדכון ביוס בשביל שהכרטס מסח יעבוד טוב

עזוב תנושה של האובר קלוק יותר חשוב העידכון ביוס !

פורסם
  • מחבר

לוח 965 חייב עדכון ביוס בשביל שהכרטס מסח יעבוד טוב

עזוב תנושה של האובר קלוק יותר חשוב העידכון ביוס !

למה שהכרטיס מסך לא יעבוד טוב עם הגרסא שיש לי עכשיו בביוס ?..

ואני לא יודע לעדכן אז אני לא רוצה לקחת סיכון ... תקרא בבקשה מה שכתבתי ותענה לי על השאלות ... בקשה ... :please:

פורסם
  • מחבר

מישהו ?..

פורסם

למה אתה מתכוון שאתה אומר נפתח ?

פורסם
  • מחבר

למה אתה מתכוון שאתה אומר נפתח ?

כשאני לוחץ כל הכפתור של הכיבוי\הפעלה במארז ...

ז'תומרת כשאני לוחץ על הכפתור אז נכון המחשב מעלה את עצמו ?.. אז שניה - שניה וחצי אחרי שאני לוחץ כל הכפתור, המחשב היה מכבה את עצמו ומדליק את עצמו מחדש ואז המחשב היה עולה כרגיל ... עכשיו זה לא קורה ... ובגלל זה אני לא מבין אם זה צריך להיות ככה או לא ...

פורסם

פותח התרד התופעה שאתה מציין (הדלקה ראשונית ואז הדלקה שנייה) נובעת בעיקר מOC או שינוי לא יציב בביוס..

זה לא תופעה שצריכה להתרחש..כמו שהבנתי כרגע אין לך את התופעה הנ"ל ..וזה תקין לחלוטין..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים