פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים לא מרגיש באיטיות (בזק+בזק בינלאומי)! גם בטורנטים אני בדרך כלל לא שם לשינוי מיוחדאולי בשעות היום יש קצת בעיות עם מהירות...
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים אני נישבע! למה לי לחרטט? עברתי את גיל החירטוטים מזמן...מוזר הוא הזיז את הראוטר שלו לחלון והסיגנל נפל דראסטית ל32%.... WTH?חח תירגע..אז על כמה אתה מוריד אמרת..?
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים להוריד לא ניסיתי... אבל הגלישה הייתה חלקה (אתר נענע+GAMER עלו במספר שניות). עכשיו הסיגנל צנח ל32 אחוז ואני לא יכול להתחבר... חבל שלא לקחתי אז סקרין..אגב היום ביליתי את רוב היום במשחק בCOD4 לא היה רגע אחד עם פינג גבוהה...
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים ביררתי עם השכן והוא אמר לי שדרך החברה הם מחוברים בקו ניפרד לאירופה (יענו פרוביידר GOOGLE) וגם הוא הזיז את הרואוטר קרוב יותר לחלון כדי שגם אני אוכל להשתמש... אך מה נדיבים הם עובדי GOOGLE.... בקיצור אתה סתם מחרטט ובמקרה הטוב אתה גולש על 3 מגה. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אני ממש מיואש, מהירות ההורדה סבירה (באתרי בדיקת המהירות, כן? ) אבל הגלישה נוראית, זמן תגובה מאוד איטי .. אתה מדבר על בדיקת מהירות ההורדה משרת yahoo/acdsee שנמצאת באתר של בזק? כי זה סתם חרטה ברטה.. הכי רחוק שזה מגיע זה לפרוקסי של בב"ל ובחזרה.. בכלל, אין בעיה בגלישה בארץ, הבעיה תמיד הייתה לחו"ל בגלל רוחב הפס המוגבל. לבזק בכל זאת יש את מרבית רוחב הפס משאר הספקיות בארץ מן הסתם, אבל בזמן האחרון הם באמת התחילו לפשל. בדיוק שלשום עברתי ל012.. בלי התחייבות כמובן.. אי אפשר לדעת מתי הספקית תחטוף תקריזה שלה..
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר האינטרנט ממשיך להיות איטי ואף גרוע יותר, אלוהים יישמור אני ככה: (-) קרוב להתנתק מהם. אפילו שאני בהתחייבות זה שהם מספקים לי אינטרנט איטי זכותי להתנתק מהם.
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים מחבר אתמול בלילה האינטרנט התנתק לי ולא יכולתי להתחבר, בבוקר כשהתחברתי האינטרנט חזר לקדמותו. ועכשיו הוא פועל יפה מאוד. אני חושב שהיה תחזוקה אזורית או משהו.... בכל מקרה יש להם לא מעט תחזוקות וזה מעצבן!
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים אתמול בלילה האינטרנט התנתק לי ולא יכולתי להתחבר, בבוקר כשהתחברתי האינטרנט חזר לקדמותו. ועכשיו הוא פועל יפה מאוד. אני חושב שהיה תחזוקה אזורית או משהו.... בכל מקרה יש להם לא מעט תחזוקות וזה מעצבן! כנראה שראו את ההודעה האחרונה שלך
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר שיילכו *******.האינטרנט שוב חזר לאיטיות שלו, נמאס לי מהם!!!מישהו יכול להציע לי ספק אחר? :-\אני מיואש.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר התקשרתי לבזק בינלאומי והם פתרו לי את הבעיה. מי שרוצה לבדוק את האינטרנט שלו שהיכנס לכתובת-2.i014.net (לכתוב 2 אח"כ נקודה אח"כ i014 נקודה net). לא יודע למה זה כותב לי את זה הפוך.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר מה הייתה הבעייה? הבעיה חזרה..... :-\ אני עדיין כרגע בשיחות עם נציגת שירות, היא עושה ניסיונות... פעם זה בסדר פעם זה לא, משהו לא יציב בעליל. עידכון: הגיעו למסקנה שיש לי תקלה בשם משתמש וייחזרו אליי מחר.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים כנראה שנהירה המונית החחוצה מבזק בינלאומי זה מה שיעשה את ההבדל.אמרנו אולי זה שידרוגים אבל זה כבר חצי שנה ככה, כמה אפשר כבר לסבול...?בעוד כ-3 חודשים ההתחייבות שלי מסתיימת ואין לי ספק שאני עובר לחברה אחרת.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מי שרוצה לבדוק את האינטרנט שלו שהיכנס לכתובת-2.i014.netאתה מדבר על בדיקת מהירות ההורדה משרת yahoo/acdsee שנמצאת באתר של בזק? כי זה סתם חרטה ברטה.. הכי רחוק שזה מגיע זה לפרוקסי של בב"ל ובחזרה..בכלל, אין בעיה בגלישה בארץ, הבעיה תמיד הייתה לחו"ל בגלל רוחב הפס המוגבל. לבזק בכל זאת יש את מרבית רוחב הפס משאר הספקיות בארץ מן הסתם, אבל בזמן האחרון הם באמת התחילו לפשל. בדיוק שלשום עברתי ל012.. בלי התחייבות כמובן.. אי אפשר לדעת מתי הספקית תחטוף תקריזה שלה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.